29 / 04 / 2024

çatıder eğitimleri

çatıder eğitimleri

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin çatı sektörünün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla bugüne kadar 51 okulda düzenlediği 168 eğitime 7166 öğrenci ile yaklaşık 150 akademisyen ve öğretmen katıldı.

ÇATIDER’den gençlere AB destekli çatı daveti!

ÇATIDER, çatı sektöründe eğitimli iş gücünün artması ve çatıcılık eğitiminin geliştirilerek cazip hale getirilmesi için Avrupa Birliği'nin desteğiyle yürüttüğü 'Çatı ve Çatıcılık Eğitim Sisteminin Kurulması ve Geliştirilmesi Projesi'ni başarıyla tamamladı

Çatıder 2014 yılında 894 Mimarlık öğrencisine eğitim verdi!

ÇATIDER'in 2014 yılında düzenlediği son üç eğitime İstanbul Teknik Üniversitesi'nde 240, Uludağ Üniversitesi'nde 90 ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 60 Mimarlık Fakültesi öğrencisi katıldı.

ÇATIDER'den geleceğin mimarlarına çatılarda iş güvenliği eğitimi!

ÇATIDER tarafından her yıl mimarlık fakültelerinin " Yapı Malzemeleri " ve "Yapı ve Yapım Yöntemleri" dersleri kapsamında Uygulamalı Çatı Kaplama Malzemeleri ve Çatı Sistemleri Eğitimleri düzenliyor.

ÇATIDER 2013 yılında 792 mimarlık öğrencisine eğitim verdi!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 2013 yılında 792 mimarlık öğrencisine eğitim verdi. Uygulamalı çatı eğitimleri 2014 yılı bahar döneminde de Türkiye genelindeki farklı üniversitelerde devam edecek...

Çatıder'in uygulamalı çatı eğitimleri devam ediyor!

Çatıder Süleyman Demirel Üniversitesi Mimarlık öğrencileri uzmanlar ve çatı ustaları ile uygulama yaptı...

Bizim Toptan’da İpek domates salçası 34,90 TL’ye, Yumoş yumuşatıcı çeşitleri 79,95 TL’ye, siyah çay 99,90 TL’ye düştü!

Bizim Toptan’da 8 Kasım’a kadar tüketicileri dev indirimler bekleyecek. Bu kapsamda, İpek domates salçası 34,90 TL’ye, Yumoş yumuşatıcı çeşitleri 79,95 TL’ye, siyah çay 99,90 TL’ye düştü. İşte 30 Ekim 2023 Perşembe fiyat listesi...

Arçelik 8 yılda 1,65 milyon atık eşyayı geri dönüştürdü

Arçelik, 15’inci Sürdürülebilirlik Raporu’nu yayımladı. Şirket, 2014-2022 yılları arasında, 1,65 milyon atık elektrikli ve elektronik eşyayı geri dönüştürdü.

Carrefoursa'da çamaşır yumuşatıcı çeşitlerine yüzde 30'a varan indirim! İşte 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

Carrefoursa'da deterjan çeşitleri yüzde 30'a varan indirimlerle satışa sunuldu. Peki, Carrefoursa'da bu ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte 22 Ocak 2023 fiyat listesi...

İMSAD ve ÇEDBİK STK’ların kalkınabilmesi için bir araya geldi! 

İnşaat malzemeleri sektörünün çatı kuruluşu Türkiye İMSAD be ÇEDBİK, Avrupa Birliği Başkanlığı ile hayata geçirilen  ‘Sürdürülebilir Kalkınma için STK’lar Projesi Eğitimleri’ için online toplantı gerçekleştirdi. 

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

ÇATIDER'den yağmur suyu toplama sistemi zorunluluğuna destek!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, ‘Binaların çatılarında toplanan yağmur sularının arıtılarak bina ihtiyacında kullanılmak üzere bahçe zemini altında bir depoda toplaması amacıyla yağmur suyu toplama sistemi yapılması zorunluluğunun’ olumlu bir adım olduğunu söyledi.

ÇEDBİK Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım Eğtim 11 Kasım'da! 

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği (ÇEDBİK) önderliğinde hazırlanan Binalarda Ekolojik ve Sürdürülebilir Tasarım (B.E.S.T) eğitimleri devam ediyor. ÇEDBİK B.E.S.T eğitimi 11 Kasım'da. 

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

ÇEİS’te 'Dijital Eğitim' dönemi!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), sektördeki işgücü niteliğini artırmak amacıyla düzenlediği eğitimleri Covid-19 salgını döneminde dijitale taşıdı. 

Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği eğitimleri başladı!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği'nin içeriğinin anlatıldığı uzaktan eğitimlerinin başladığını duyurdu.

Zingat Akademi'den online eğitimlerle Evde Kal çağrısına destek!

Zingatcom, yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yönelik alınan tedbirler dahilinde "Evde Kal" çağrısına uyarak Zingat Akademi'nin ücretsiz online eğitimleri ile gayrimenkul sektörüne katkı sağlamayı hedefliyor.

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

İş Güvenliği Uzmanlarının Görev, Yetki, Sorumluluk ve Eğitimleri Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlıyor!

Amazon, TOBB ve Boğaziçi Üniversitesi, Türk KOBİ'lerinin e-ticaretle ihracat yapmasını sağlamak amacıyla Türkiye genelinde e-ihracat eğitimleri başlatıyor.

çatıder eğitimleri Haberi

çatıder eğitimleri

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), her sene mimarlık fakültelerinin “Yapı Malzemeleri” ve “Yapı ve Yapım Yöntemleri” dersleri kapsamında düzenlendiği ‘Uygulamalı Çatı Kaplama Malzemeleri ve Çatı Sistemleri Eğitimleri’ 2019 yılı bahar döneminde de Türkiye genelindeki farklı üniversitelerde sürdürecek.

2004 yılından bu yana sürüyor

Çatı konusunda toplumsal bilinci artırmayı ve çatı sektörünü geliştirmeyi misyon edinen ÇATIDER, ilk adımı 2004'te İTÜ’de ‘Çatı Sistemleri Hakkında Teorik ve Uygulamalı Eğitimler ve Seminerler’ etkinliğiyle attı. Şimdiye kadar 51 okulda gerçekleştirilen 168 eğitimle 7166 öğrencinin yanı sıra 150’e yakın akademisyen ve öğretmene ulaşıldı. 

Uzmanlarından uygulamalı eğitim fırsatı

ÇATIDER üyesi firmaların uzmanlarının verdiği eğitimlerde, sorularına uzmanlarından yanıt alan mimar adayları, uygulamaları izleme imkânına da sahip oluyor. Konu başlıkları, ÇATIDER üyesi firma eğitmenleri tarafından 1/1 ölçeğinde büyük boy uygulama maketleriyle...