17 / 05 / 2024

ÇATIDER hizmet içi eğitim kursu

ÇATIDER hizmet içi eğitim kursu

ÇATIDER, sektördeki eğitimli iş gücü ihtiyacını karşılamak için AB desteğiyle yürüttüğü eğitim projesi kapsamında, çatı sektörünün önde gelen kuruluşlarının temsilcileri ile meslek lisesi öğretmenlerini buluşturdu.

Mehmet Özhaseki: Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “25 arkadaşımızla kol kola girdik hizmet için huzurunuzdayız. Biraz benim ağabeyliğimle Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız. Dersimize çalıştık” diye açıklama yaptı.

Kayseri Kocasinan kentsel dönüşümle değişecek!

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm için ayrı bir parantez açan ve milletin kaynaklarını yine millete hizmet için kullandıklarını anlatan Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Çolakbayrakdar, ''Milletin kaynaklarını yine millet için kullanıyoruz'' dedi.

Kayseri Kocasinan'a yeni sosyal tesis!

Kocasinan sakinlerine daha kaliteli hizmet için yeni projeler hayata geçiren Kocasinan Belediyesi, bu defa da Yenişehir Mahallesi’ne sosyal tesis ve pazar yeri kazandırıyor.  

Ed Hizmet İşleri Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ed Hizmet İşleri Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Maltepe'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Ateş tarafından kuruldu. 

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. kuruldu!

Garant Expo Fuar Ve Stand Hizmet İşleri Havuz Ve Su Isıtma Sis.Rek. Tan.İnş.İth.İhr.Tic.Paz.Ltd.Şti. bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Sümer ve Basri Feyyaz Atılgan ortaklığında kuruldu. 

Emlakçı ne kadar komisyon alır 2017?

Emlakçılar da kendilerine gelen talepler doğrultusunda alıcı ile satıcıyı, kiracı ile mal sahibini buluşturarak anlaşmalarını sağlıyor. Peki, bu hizmet için emlakçı ne kadar komisyon alır 2017?

İndirimli çevre temizlik vergisi 2017!

Belediyelerin sunduğu temizlik hizmet için ödenen çevre temizlik vergisini konut ve işyerleri ödüyor. Vergide aynı zamanda indirim uygulaması da bulunuyor. İşte indirimli çevre temizlik vergisi 2017..

Çatalca Belediyesi'nden Devlet ve Kamu İhale Kanunu semineri!

Çatalca Belediyesi hizmet içi eğitim programları ile personeli bilinçlendirmeye devam ediyor. Gerçekleştirilen hizmet içi eğitim kapsamında son olarak birim müdürleri ve personellerine, Marmara Belediyeler Birliği tarafından organize edilen eğitim semineri verildi.

Mersin Büyükşehir'den imar hukuku eğitimi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi 2016 yılı hizmet içi eğitim programı kapsamında belediye personellerine ‘İmar Hukuku Mevzuatı’ eğitimi verildi.

Kıbrıs İskele Belediyesi 15 proje hazırladı!

İskele Belediyesi'nin, belediyeye bağlı tüm yerleşim birimlerine daha iyi hizmet için sürdürdüğü projelerden bazıları tamamlanırken, 15 yeni proje de hazırlandığı belirtildi.

Mevlana Camii'nin inşaatında sona yaklaşıldı!

Elbistan Belediyesi tarafından inşaatına bir süre önce başlanan Mevlana Camii, hizmet için gün saymaya başladı.

Mersin Tarsus'a iki yeni spor merkezi!

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’a hizmet için çalıştıklarını, maddi sıkıntısı olmayan örnek belediyelerden biri olduklarını söyledi.Can, ''Yeşil Mahalle ve Fatih Mahallesindeki iki yere yaşam boyu spor merkezi yapacağız''dedi.

Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın babasının adını taşıyan ‘Kaptan Ahmet Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’ hizmet için gün sayıyor. 2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde hizmete açılması planlanan lise dünyanın dört bir yanından öğrenci kabul edecek.

ÇATIDER hizmet içi eğitim kursu Haberi

ÇATIDER hizmet içi eğitim kursu

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), sektördeki eğitimli iş gücü ihtiyacını karşılamak için AB desteğiyle yürüttüğü eğitim projesi kapsamında, çatı sektörünün önde gelen kuruluşlarının temsilcileri ile meslek lisesi öğretmenlerini buluşturdu. Duayenler, mesleki eğitim kalitesinin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla öğretmenlere yönelik ‘Hizmet İçi Eğitim Kursu’ düzenlendi. 


ÇATIDER, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı'nın "Türkiye’de Mesleki ve Teknik Eğitimin Kalitesinin Artırılması Operasyonu (IQVET)" isimli hibe projesi kapsamında  'Çatı ve Çatıcılık Eğitim Sisteminin Kurulması ve Geliştirilmesi Projesi'ni hayata geçirerek, çalışmalar gerçekleştiriyor. Proje, sektörün teknik eleman ihtiyacını karşılamak ve gençlerin mesleki gelişimine katkı sağlamayı amaçlıyor.Proje kapsamında İSOV Zincirlikuyu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Ankara Yenimahalle Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde "Hizmet İçi Eğitim Kursu Etkinlik Programı"...