29 / 04 / 2024

Çatıder öğrenci bursları

Çatıder öğrenci bursları

ÇATIDER'in 2014 yılında düzenlediği son üç eğitime İstanbul Teknik Üniversitesi'nde 240, Uludağ Üniversitesi'nde 90 ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 60 Mimarlık Fakültesi öğrencisi katıldı.

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder?

Lise stajyer maaşı asgari ücretin kaçta kaçı? Stajyer öğrenci ücretini kim öder? soruları pek çok kişi tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

ÇATIDER'den yağmur suyu toplama sistemi zorunluluğuna destek!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, ‘Binaların çatılarında toplanan yağmur sularının arıtılarak bina ihtiyacında kullanılmak üzere bahçe zemini altında bir depoda toplaması amacıyla yağmur suyu toplama sistemi yapılması zorunluluğunun’ olumlu bir adım olduğunu söyledi.

Akan çatının tamir masrafını kim öder?

Çatı katında oturuyorsunuz, kiremitler kırıldı, salonunuza su akıyor. Masrafı kim ödeyecek? 

İhlas Vakfı'nın Afyonkarahisar'daki yurdunun temeli atıldı!

İhlas Vakfı Afyonkarahisar Bölge Temsilciliği tarafından Sinanpaşa ilçesine yapılması planlanan öğrenci yurdunun temeli atıldı.

Univa Kocaeli’de Ocak ayında 30 öğrenci evi satıldı!

Türkiye’de bir ilke imza atıp gayrimenkul sektöründe yeni bir döneme kapı açan Erkanlı Holding’in yatırım amaçlı öğrenci evi projesi Univa, 2020 yılına hızlı bir giriş yaptı. 

ÇATIDER'DEN Geleceğin mimarlarına yatırım!

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği’nin çatı sektörünün gelişmesine katkı sağlamak amacıyla bugüne kadar 51 okulda düzenlediği 168 eğitime 7166 öğrenci ile yaklaşık 150 akademisyen ve öğretmen katıldı.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

ÇATIDER Genç Çatıcılar yarışması 29 Mart'ta!

Çatı sektörünün gelişmesi ve kalifiye iş gücünün artması için kapsamlı çalışmalar yürüten Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), bu kez ‘Genç Çatıcılar’ yarışması ile sektörün en iyi çatı ustası ekibini yarışma ile belirleyecek. 

Çatının onarım masraflarını kim öder?

Apartman çatıları, Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince anayapının ortak alanları arasında bulunuyor. Peki, Çatının onarım masraflarını kim öder?

Kırşehir'de öğrenci yurdunun temeli atıldı!

Kırşehir'de 2 bin 664 yataklı yeni yurt binası yapılıyor. Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Yerleşkesi'nde yapılacak öğrenci yurdunun temeli atıldı..

ÇATIDER'den Yangından Korunma Haftası'na özel uyarı!

Türkiye’de ihmal ve hatalı uygulama nedeniyle her yıl çok sayıda çatı ve bacada yangın çıkıyor. 2017 yılının ilk 8 ayında İstanbul’da 823, Ankara’da 289 ve İzmir’de 177 baca ve çatı yangını çıktı.

ÇATIDER'den ilk uzaktan eğitim projesi!

ÇATIDER, inşaat sektörünün ilk uzaktan eğitim projesi Yapı Okulu ile çatıcılık mesleğine adım atmaya hazırlanan ustalara ücretsiz eğitim verecek.

Sri Lanka'da Osmanlı Okulu'nun temeli atıldı!

Sadakataşı Derneğince, hayırsever bir iş adamının desteğiyle Sri Lanka'nın Kuzeybatısındaki Puttalam kentine bağlı El Aksa köyünde 50 öğrenci kapasiteli Osmanlı Okulu'nun temeli atıldı.

Çatıder öğrenci bursları Haberi

Çatıder öğrenci bursları

Çatı konusunda toplumsal bilinci artırmayı ve çatı sektörünü geliştirmeyi misyon edinen Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), 2014 yılındaKocaeli Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Kültür Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nin mimarlık fakültelerinde düzenlediği eğitim çalışmalarıyla,  894 öğrenciye eğitim verdi. 


ÇATIDER'in 2014 yılında düzenlediği son üç eğitime İstanbul Teknik Üniversitesi'nde 240, Uludağ Üniversitesi'nde 90 ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 60 Mimarlık Fakültesi öğrencisi katıldı.ÇATIDER üyelerinden Atermit, Braas, Multiplan, Onduline Avrasya, Rheinzink Türkiye, Işıklar ve Ytong tarafından verilen eğitimlerde, sorularına uzmanlarından yanıt alan mimar adayları, uygulamaları izleme imkânlarına da sahip oldu.


Konu başlıkları, ÇATIDER üyesi firma eğitmenleri tarafından 1/1 ölçeğinde büyük boy uygulama maketleriyle ele alınırken,Metal, kiremit, membran (bitümlü ve sentetik) ve...