04 / 05 / 2024

ÇATIDER seminerleri

ÇATIDER seminerleri

ÇATIDER tarafından her yıl mimarlık fakültelerinin " Yapı Malzemeleri " ve "Yapı ve Yapım Yöntemleri" dersleri kapsamında Uygulamalı Çatı Kaplama Malzemeleri ve Çatı Sistemleri Eğitimleri düzenliyor.

Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri 18 Nisan'da başlıyor! 

Kürşat Tuncel ile birlikte gayrimenkul yatırımının temel prensiplerini, başarılı bir iş modelinin nasıl oluşturulabileceğini ve bu yatırımların sürdürülebilir yönetim seklini konuşacakları ' Kürşat Tuncel ile Zenginlik Seminerleri' 18 Nisan günü başlıyor.

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri'nin finali İstanbul'da!

İZODER’in ülke genelinde yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak için gerçekleştirdiği ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin sekizincisi İstanbul'da gerçekleştirilecek.

İZODER Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri 15 Kasım'da Antalya’da!

İZODER, ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’nin yedincisini Antalya’da 15 Kasım'da gerçekleştiriyor....

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı!

TİMDER Akademi eğitim seminerleri 2018 dönemi başladı. Eğitimler Kasım ayı sonuna kadar devam edecek...

Ev ve Şehir Seminerleri’nin 17’incisi gerçekleşti!

TOKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği Ev ve Şehir Seminerleri’nin 17’incisi gerçekleşti.

Kadıköy Açık Akademi Kent Seminerleri başlıyor!

Kadıköy Belediyesi Akademi, “İstanbul Nereye?” üst başlığıyla, 8 haftalık kent seminerleri programı hazırlıyor. Programın 15 Mart-6 Mayıs tarih aralığında yapılması planlanıyor.

Ev ve Şehir Seminerleri'nin 14'ncüsü gerçekleşti!

TOKİ Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen Ev ve Şehir Seminerleri'nin 14'ncüsü İstanbul'da gerçekleştirildi.

Seramiksan'dan Usta Eğitim Seminerleri!

Seramiksan, Türkiye’nin farklı bölgelerinde bayileri ve saha müdürleri tarafından belirlenen ustalara eğitim seminerleri veriyor.

Nazım Yavuz: Yeşil binalar için atılacak adımları destekliyoruz!

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin açıklamalarını sektörün çok olumlu karşıladığını açıkladı.

Milyonlarca çatı depreme dayanıklı hale gelmeli!

ÇATIDER M. Nazım Yavuz, Türkiye’nin büyük bir acıyla sarsıldığı 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden 17 yıl geçmesine rağmen standartlardan uzak, geleneksel yöntemlerle yapılmış milyonlarca çatının bulunduğunu belirtti.

ERA Gayrimenkul, Anadolu’da franchise seminerleri düzenliyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, eğitime verdiği önemi Anadolu’da gerçekleştireceği 4 ayrı seminerle destekliyor. ERA Türkiye’nin girişimci adayları ve yatırımcılara yönelik franchise seminerleri Bursa, Antalya, İzmir ve Ankara'da gerçekleşecek.

ERA Gayrimenkul, İzmir’e çıkarma yapıyor!

ERA Gayrimenkul Türkiye, franchise seminerleri ve eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. 14 Temmuz Perşembe günü 3 ayrı etkinlik ile ERA Gayrimenkul Türkiye, İzmir’e çıkarma yapıyor.

TAV İnşaat'tan eğitim ve gelişim seminerleri!

TAV İnşaat'ın İstanbul, Riyad, Dubai, Abu Dabi ve Cidde'de düzenlediği eğitim ve gelişim seminerlerine bin 300'ün üzerinde yönetici ve çalışan katıldı.

ÇATIDER seminerleri Haberi

ÇATIDER seminerleri

ÇATIDER tarafından her yıl mimarlık fakültelerinin "Yapı Malzemeleri" ve "Yapı ve Yapım Yöntemleri" dersleri kapsamında düzenlenen "Uygulamalı Çatı Kaplama Malzemeleri ve Çatı Sistemleri Eğitimleri" 2014 yılı itibarıyla Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Yeni Çağa Meslek Yüksek Okulu, Işık Üniversitesi Mimarlık ve İç Mimarlık Fakülteleri ve Yeditepe Üniversitesi İç Mimarlık Fakülteleri ile devam etti. 2014 yılı itibarıyla 214 öğrenci ve 14 eğitimcinin katıldığı eğitimlerin devam edeceğini bildirildi.

Çatı konusunda toplumsal bilinci artırmayı ve çatı sektörünü geliştirmeyi misyon edinen Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), mimarlık fakültelerinde düzenlediği eğitim çalışmalarına hız verdi. Son olarak Işık Üniversitesi Şile Yerleşkesi Mimarlık Fakültesi'nde verilen eğitimlere aynı zamanda Yeditepe Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğrencileri ve eğitimcileri de katıldı. "Çatılarda İş Güvenliği ve...