02 / 05 / 2024

ÇATIDER yapı okulu

ÇATIDER yapı okulu

ÇATIDER, inşaat sektörünün ilk uzaktan eğitim projesi Yapı Okulu ile çatıcılık mesleğine adım atmaya hazırlanan ustalara ücretsiz eğitim verecek.

ÇATIDER 'Yapı Okulu' ile bir ilke imza atıyor!

ÇATIDER, inşaat sektöründe bir ilke imza atıyor. ÇATIDER, çatılarda çok daha kalifiye ve donanımlı çalışanların görev almasını hedefliyor. ‘Yapı Okulu’, kademeli olarak tüm yapı sektörüne de katkı sağlayacak.

Hava Harp Okulu binaları inşaatı için ihale yapıldı!

Yeşilköy'de, eski Atatürk Havalimanı'na yakın mesafede yer alan Hava Harp Okulu için yeni binalar yapılma kararı alındığı ortaya çıktı. TOKİ tarafından ilgili iş için 5 Mayıs'ta pazarlık usulüyle ihale düzenlendiği öğrenildi...

Terminal Yapı'dan Alaçatı'ya havacılık okulu!

Alaçatı'da hayata geçirilecek olan havalimanı ihalesini kazanan Terminal Yapı, bölgede havacılık okulu açacak.

ÇATIDER'den ilk uzaktan eğitim projesi!

ÇATIDER, inşaat sektörünün ilk uzaktan eğitim projesi Yapı Okulu ile çatıcılık mesleğine adım atmaya hazırlanan ustalara ücretsiz eğitim verecek.

ÇATIDER 'Yapı Okulu' ile bir ilke imza atıyor!

ÇATIDER, inşaat sektöründe bir ilke imza atıyor. ÇATIDER, çatılarda çok daha kalifiye ve donanımlı çalışanların görev almasını hedefliyor. ‘Yapı Okulu’, kademeli olarak tüm yapı sektörüne de katkı sağlayacak.

ÇATIDER'den inşaat sektöründe eğitim imkanı!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), ‘Yapı Okulu’ ile sektöre donanımlı yeni çalışanlar kazandıracak. ÇATIDER, ‘Yapı Okulu’ ile ‘Yapı Okulu’ ile ücretsiz eğitim imkânı sunuyor.

Bursa Harmancık'a ilköğretim okulu müjdesi!

Bursa Harmancık’a ilköğretim okulu ve halk eğitim merkezi yapılmasına ilişkin protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Op.Dr. Bülent Cihantimur arasında imzalandı.

Sakarya Atatürk Okulu'nun yerine otopark mı yapılacak?

Sakarya Büyükşehir Belediyesi şubat ayı olağan meclis toplantısında gündeme gelen Atatürk İlköğretim Okulu'nun yerine otopark yapılması teklifi vatandaşa soruldu.

Malatya'da 100 odalı konuk evi ve özel eğitim okulu yapılacak!

Milletvekili Nurettin Yaşar, Malatya'da en az 100 odalı, 3 yıldızlı otel konforunda hasta yakınlarının ve ihtiyaç sahiplerinin kalacağı yeni konuk evi ve özel eğitim okulu yapacaklarının müjdesini verdi.

TOKİ Kayabaşı 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün!

TOKİ'nin İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı'nda inşa edeceği 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Kayabaşı 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi 19 Ocak'ta!

TOKİ'nin İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı'nda inşa edeceği 32 derslikli ilköğretim okulu ihalesi 19 Ocak'ta yapılacak.

Afyonkarahisar Kızılören'e İlköğretim Yatılı Bölge Okulu yapılacak mı?

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Afyonkarahisar'ın Kızılören ilçesine İlköğretim Yatılı Bölge Okulu yapılmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eyüp Şehir ve Medeniyet Okulu'nun lansmanı yapıldı!

Eyüp Belediyesinin 19-25 yaş arası gençlere yönelik akademik eğitim hizmeti sunan Genç Akademi Şehir ve Medeniyet Okulu'nun Bahariye Mevlevihanesi'nde düzenlenen lansman ve açılış konferansı yoğun katılımla gerçekleşti.

Ankara 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Okulu açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kalkınma Ajansı ve Suriye Dostluk Derneği işbirliğiyle yapılan ve ağırlıklı olarak Suriyeli öğrencilerin eğitim göreceği "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meslek ve Dil Okulu" açıldı.

ÇATIDER yapı okulu Haberi

ÇATIDER yapı okulu

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), çatılarda çok daha kalifiye ve donanımlı çalışanların görev alması için kapsamlı çalışmalar yürütüyor. Bu amaç doğrultusunda hayata geçirilen ve inşaat sektöründe bir ‘ilk’ olan uzaktan eğitim sistemi ‘Yapı Okulu’, kademeli olarak tüm yapı sektörüne katkı sağlıyor.


Sektöre donanımlı yeni çalışanlar kazandıran olan Yapı Okulu, mimarlar, proje büroları, distribütör, bayi ve uygulama yapan firmalar ile mimarlık öğrencilerine de fayda sağlıyor.


“Çatıcılık, ideal ve kazançlı bir meslek” 

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Adil Baştanoğlu, son yıllarda teknoloji, malzeme ve uygulama açısından çok gelişen çatıcılık sektörünün kalifiye eleman konusunda yeterli istihdamı sağlayamadığını belirterek şunları söyledi: “ÇATIDER olarak, önceliklerimiz arasında sektörün gelişmesi ve eğitimli işgücümüzün artmasına katkı sağlamak yer alıyor. Bu amaçla çok önemli eğitim çalışmaları yürütüyoruz. Sektörümüze daha fazla...