06 / 05 / 2024

çatılarda cam yünüyle izolasyon

çatılarda cam yünüyle izolasyon

Çatı izolasyonu cam yünü kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve yoğunlukta değişik kaplama malzemeleri ile şilte, levha, boru ve dökme şeklinde üretiliyor. Cam yünü ısı ve ses yalıtımını sağlıyor...

Hatay 100. Yıl Köyü'nün temeli atıldı! Depremzedeler 3 yıl boyunca ücretsiz yararlanacak!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Jandarma Asayiş Vakfı ve Gülmek İyileştirir Derneğinin işbirliği ve sanatçılar, iş insanları ve gönüllülerin katkılarıyla üniversite kampüsü içerisinde depremzedeler için temeli atılan "100. Yıl Köyü" isimli yaşam alanının 3 ay içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Avrupa Merkez Bankası üyesinden ilk açıklama geldi! Euronun yönü belli oldu! 5 gün sonra euro böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) yönetim kurulu üyesi Klaas Knot, ECB'nin vereceği faiz kararı ile ilgili ilk açıklamasını yaptı. Euronun yönü belli oldu! 5 gün sonra euro böyle olacak!

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Dolar rekordan rekora koşmaya devam ediyor. Dün yüzde 7 yükselişle rekor kıran dolar kuru bugün de yükselmeye devam ediyor. Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna net yanıt şimdi geldi! Tunç Şatıroğlu doların yönünü açıkladı! Rahat olun...

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Homend Grilliant 1343H Cam Yüzeyli Konuşan Tost Makinesi 3 bin 499 TL! Özellikleri neler? 22 Mart 2023 fiyat listesi

Homend Grilliant 1343H Cam Yüzeyli Led Ekranlı Konuşan Tost Makinesi, 5 farklı programıyla hem tost hemde ızgara çeşitleri yaparak kullanıcılarına yeni deneyimler yaşatıyor.

Kripto para piyasasının yönü belli oldu! İşte öne çıkan gelişmeler!

Zor günler geçiren kripto paranın yönüyle ilgili öne çıkan gelişmeleri derledik. İşte piyasadaki son durum…

Ocak zamlı maaşlarda büyük deprem! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Peş peşe duyuruldu! Hemen bakın!

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği Ocak zamlı maaşlarda büyük deprem! 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası.. Peş peşe duyuruldu! Hemen bakın!

Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Euronun yönü belli oldu! Euro 19 gün sonra bakın böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası (AMB) Yönetim Kurulu Üyesi Schnabel faiz kararları ile ilgili resmen açıklama yaptı. Açıklama sonrası euronun yönü belli oldu. Euro 19 gün sonra bakın böyle olacak!

Geri sayım başladı! Yarın doların yönü resmen böyle olacak! Amerika Merkez Bankası'ndan mesaj var!

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken, Amerika Merkez Bankası'ndan açıklama geldi. Doların yönü yarın resmen böyle olacak!

Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Dolar endeksi gün yükselişle başladı. Bunu gören yatırımcılar güncel dolar/TL kurunu araştırmaya başladı. Doların 7 gün sonra yönü resmen böyle olacak! 1 doları bile olanlar koşun çabuk! Görmedim duymadım demeyin!

Elimizdeki euroları bozduralım mı? Avrupa Merkez Bankası duyurdu! 13 gün sonra euronun yönü tam anlamıyla böyle olacak

Fed Başkanı Jerome Powell'ın konuşmasının ardından dolar kuru küresel para birimleri karşısında düşüşe geçerken, euro yükselmeye devam ediyor. Avrupa Merkez Bankası'ndan kritik açıklamalar gelmeye devam ederken 13 gün sonra euronun yönü tamamen belli oldu.

Avrupa Merkez Bankası üyesi açıkladı! 16 gün sonra euronun yönü böyle olacak! Elinde euro olanlar çabuk bakın

Euro kuru yükselmeye devam ediyor. 19,40 TL seviyelerinde işlem gören euro/TL kurunun yönü 16 gün sonra resmen belli olacak. Euro yükselecek mi, düşecek mi? Avrupa Merkez Bankası üyesinden açıklama geldi.

Doları olanlar hemen harekete geçsin! Doların yönü resmen belli oldu! Dolar böyle olacak! Görmeyen duymayan kalmasın

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakından takip edilirken iki dev bankadan dolar ile ilgili yön açıklaması geldi. Doların ne kadar olacağını merak edenler için yön resmen belli oldu. Dolar düşecek mi, yükselecek mi? Doları olanlar hemen harekete geçsin...

çatılarda cam yünüyle izolasyon Haberi

çatılarda cam yünüyle izolasyon


Çatı izolasyonu cam yünü!


Camyünü, kullanım yeri ve amacına göre farklı boyut ve yoğunlukta değişik kaplama malzemeleri ile şilte, levha, boru ve dökme şeklinde üretiliyor. Çatı izolasyonu cam yünü, ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve akustik düzenleme sağlıyor.


Çatı izolasyonu cam yünü, sıcağa ve rutubete maruz kalması halinde dahi, boyutlarında bir değişme olmuyor. Zamanla bozulma, çürüme, küf tutma, korozyon ve paslanma yapmıyor, böcekler ve mikroorganizmalar tarafından tahrip edilemiyor. Çatı izolasyonu cam yünü, ergitilmiş camdan elde edilen ısı ve ses izolasyonunda kullanılan, bükülebilir, ateşe dayanıklı cam liflerinden oluşan bir madde özelliğindedir. 


Çatı izolasyonu cam yünü, yapıların çatılarında ısı ve ses yalıtımı amacıyla kullanılıyor. Sanayi ve ticari yapılarda ise geniş uygulama alanı bulunuyor.


Çatı izolasyonu cam yünü, yapılarda iki trapez levha arası camyünü çatı sisteminin veya...