15 / 05 / 2024

Çatısan Metal İnşaat nerede

Çatısan Metal İnşaat nerede

Çatısan Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Göksu tarafından kuruldu. 

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönüller Pazarlama Metal İnşaat Promosyon Makina Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ncm Geri Dönüşüm Metal İnşaat İnşaat Malzemesi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Han tarafından kuruldu.

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Atölye Akc Proje Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atölye Akc Proje Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kağıthane’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Kasaroğlu, Okan Akıncı tarafından kuruldu.

Özaktaşsan Metal İnşaat Tekstil Palet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özaktaşsan Metal İnşaat Tekstil Palet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Bülent Aktaş tarafından kuruldu.

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sarmet-San Plastik Metal İnşaat Kağıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toker Geri Dönüşüm Metal İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik tarafından kuruldu.

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropol Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Köksal Akıncı tarafından kuruldu.

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaz Kale Hırdavat Metal İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Göker tarafından kuruldu.

Çatıbir Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çatıbir Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Talha Uca ve Osman Uca ortaklığında kuruldu.

Alf Metal İnşaat Elektrik Reklam Turizm Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alf Metal İnşaat Elektrik Reklam Turizm Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Arif Öztürk tarafından kuruldu.

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karabıyık Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Hırdavat Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Zübeyr Yiğit Metal İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zübeyr Yiğit Metal İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zübeyr Yiğit tarafından kuruldu.

Çatısan Metal İnşaat nerede Haberi

Çatısan Metal İnşaat nerede


Çatısan Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Göksu tarafından kuruldu. 

Çatısan Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
a- Hertürlü metal ürünün alımını satımını yapmak. Sac, galvaniz, demir, sarı, pirinç, paslanmaz ürünlerin alımını satımını yapmak. Bunların büküm ve kaplama işlemlerini yapmak. b- Metal işleme makinalarını almak satmak kiralamak kiraya vermek. Bu makinaların yedek parçalarını almak satmak.....

Çatısan Metal İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Huzur Mah.İmam Çeşme Yolu Cd. Petrol Market No.3 A/1 Sarıyer