03 / 05 / 2024

Cavit Arı serik açıklaması

Cavit Arı serik açıklaması

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı yaptığı açıklamada Serik'in Belek ve Kadriye mahallelerinde toplam 315 bin metrekarelik alanın halkın kullanımından çıkarılmak istendiğini belirterek, yapılaşmaya açılacağını söyledi.

Milletvekilinden yabancıya mülk satışı tepkisi: Onlar da bir süre sonra müteahhitlik yapmaya başlayacak!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, yabancıların vatandaşlık edinimi için yaptığı gayrimenkul alımları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arı, yeni yapılan düzenlemeyi eleştirdi. 

TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 2002-2020 yılları arasındaki taşınmaz satışı mecliste!

2002-2020 yılları arasında TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşınmaz satışı ve elde edilen gelir miktarı meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışı TBMM'de!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, 2002-2020 yılları arasında Özelleştirme İdaresi tarafından yapılan taşınmaz satışına ve elde edilen gelir miktarına ilişkin soru önergesi verdi. 

Cavit Arı'dan Kaş'taki Kaymakamlık lojmanının villayla takasına tepki!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Kaş ilçesindeki usulsüz lojman takası ile satın alınan 2 adet villanın satışa sunulmasına tepki gösterdi. Arı, “Villaların satılması değil, lojman arazisinin geriye alınması gerekir” dedi.

Cavit Arı'dan Antalya’daki PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası satışına tepki!

Antalya’da PTT Lara Eğitim ve Dinlenme Tesis Binası, 66 milyon 125 bin TL muhammen bedelle kapalı teklif açık artırma usulüyle PTT Genel Müdürlüğü tarafından satışa sunuldu. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, "PTT kamp yeri satış listesinden çıkarılmalı" diye konuştu. 

Antalya Serik'te kirayı ödeyemeyen kiracıya icra!

Antalya Serik’te Kovid-19 sebebiyle işleri kötüye giden esnaf Ramazan Çınar’ın mal sahibi Belek Mahallesi imamı Süleyman Yıldırım tarafından kirasını ödeyemediği için icra memurları eşliğinde dışarı atıldığı ileri sürüldü. 

Antalya EXPO Raylı Sistem Hattı'nda son durum ne?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından “EXPO 2016 Antalya” sebebiyle yapılan Antalya İkinci Etap (Meydan-Havaalanı-Expo 2016 Alanı Hattı) Raylı Sistemin parasının Antalya Büyükşehir Belediyesi bütçesinden kesilmeye başlandığını belirtti. 

Antalya Kepezaltı ve Santral mahallelerinde kentsel dönüşüm mağduriyeti!

Antalya’nın Kepezaltı ve Santral mahalleleri kentsel dönüşüm projesi inşaatının zamanında tamamlanmadığını anımsatan CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, kira yardımı ödemelerini de alamayan vatandaşın mağdur edildiğini belirtti.  

Antalya Serik'teki 315 bin metrekarelik alan yapılaşmaya açılıyor mu?

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı yaptığı açıklamada Serik'in Belek ve Kadriye mahallelerinde toplam 315 bin metrekarelik alanın halkın kullanımından çıkarılmak istendiğini belirterek, yapılaşmaya açılacağını söyledi.

Cavit Arı: İmar affı zaruri bir ihtiyaç değil!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı yaptığı açıklamada imar affı meselesinin zaruri bir ihtiyaç olmadığını söyledi.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan, Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri törenle hizmete açıldı.

Manavgat ve Serik Atıksu Arıtma Tesisleri hizmete açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından toplam 60 milyon liralık yatırımla tamamlanan Manavgat ve Serik atıksu arıtma tesisleri açıldı.

Manavgat ve Serik arıtma tesisleri açıldı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Manavgat ve Serik arıtma tesisleri, düzenlenen törenlerle açıldı. Mevlüt Çavuşoğlu, turizm kenti Antalya için denizin temiz olmasının çok önemli olduğunu, bu nedenle arıtma tesislerine ayrı bir önem veri

Cavit Arı serik açıklaması Haberi

Cavit Arı serik açıklaması

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Mecliste gerçekleştirdiği basın toplantısında, Serik'te turizm bölgesi olan Belek ve Kadriye mahallelerinde halkın günübirlik kullandığı denize girebildiği alanlar bulunduğunu söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Belek'te halkın kullanımındaki alanlarla ilgili plan değişikliklerini eleştiren Arı, şöyle konuştu:

"Belek'te halkın kullandığı alanların yarısından fazlasına tekabül eden toplam 245 bin metrekarelik alan turizm tesis alanı haline getiriliyor. Vatandaşın denize girebileceği sahil boyu da 800 metreden 300 metreye indiriliyor. Kadriye beldesinde de 69 bin metrekarelik alan vatandaşın kullanımından alınmakta. 900 metrelik sahil bandının 400 metresi de halkın kullanımından çıkarılmaktadır. Yani toplam 315 bin metrekarelik alan halkın kullanımından alınacak, buradaki yeşil doku bozulacak, buralar turizm tesisi alanı yapılacak ve yapılaşmaya açılacak. Yapılan imar planlamasına dair iki dava var, bunların sonucunu...