02 / 05 / 2024

Cavit Boyacı

Cavit Boyacı

Impact Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi, Valentyn Demchuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Evgeny Dolzhnenko, Cavit Boyacı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 36 milyon TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu.

İnşaat boyacılığından patronluğa! Taş evde uzmanlaştı kendi şirketini kurdu!

Gayrimenkul sektöründe birçok yapı ve taahhüt projesine imza atan başarılı iş insanı Halim Aydın, 15 yaşında boyacı olarak başladığı meslekte başarılı projelere imzasını atıyor.

Milletvekilinden yabancıya mülk satışı tepkisi: Onlar da bir süre sonra müteahhitlik yapmaya başlayacak!

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, yabancıların vatandaşlık edinimi için yaptığı gayrimenkul alımları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arı, yeni yapılan düzenlemeyi eleştirdi. 

Kultura Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Kultura Gayrimenkul Turizm Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferik Faruk Boyacıoğlu ve Mükremin atamaca ortaklığında kuruldu.

Scr Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Scr Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 3 milyon 125 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Yurttaş, Rüstem Metin Yurttaş ve Sait Yurttaş ortaklığında kuruldu.

Cç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Cç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Cavit Çağlar tarafından kuruldu.

Ferkamet Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

Ferkamet Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Pendik’de Önder Boyacı tarafından kuruldu.

Ferkamet Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

Ferkamet Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Pendik'te Önder Boyacı tarafından kuruldu.

Belediyeden büyük fırsat! Eskişehir'de 2 adet imarlı satıyor!

Eskişehir İli Tepebaşı Belediye Başkanlığı, Eskişehir Tepebaşı Uluönder ve Boyacıoğlu mahallelerinde yer alan 2 adet imarlı arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi 2 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Eskişehir ili, Tepebaşı ilçesi, Uluönder ve Boyacığlu mahallelerinde yer alan 2 arsayı satışa sunuyor. 

Petrolex İnşaat Mühendislik Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petrolex İnşaat Mühendislik Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Cavit Ahadi tarafından kuruldu.

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Biz Perakende Proje Yönetimi Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Miraç Baz, Cavit Ortaç Özortaç ve Mert Durdağ ortaklığında kuruldu.

The Buılder Yapı Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

The Buılder Yapı Ve Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Başaran Boyacı tarafından kuruldu.

TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 2002-2020 yılları arasındaki taşınmaz satışı mecliste!

2002-2020 yılları arasında TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşınmaz satışı ve elde edilen gelir miktarı meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Cavit Boyacı Haberi

Cavit Boyacı
Impact Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi, Valentyn Demchuk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Evgeny Dolzhnenko, Cavit Boyacı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 36 milyon TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu.


Impact Turizm ve Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; a)Yurtiçinde ve yurtdışında otel, motel, tatil köyü, marina ve sair her türlü turistik tesisler ile eğlence ve sportif dinlenme merkezleri, büyük mağaza (süpermarket), açık ve kapalı otoparklar ve sair konaklama tesisleri,yeme içme tesisleri kurmak, işletmek yasal gerekleri yerine getirilmek şartı ile turistik amaçlı hazine ve orman arazileri tahsis ettirmek, kiralamak, her türlü gayrimenkul satın almak, satmak, kiralamak ve kiraya vermek, kara, deniz ve hava nakil vasıtaları satın almak, işletmek, kiralamak ve satmak. b)Her türlü restoran , cafe , lokanta , gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar...