19 / 05 / 2024

Cavit Çağlayan kırklareli

Cavit Çağlayan kırklareli

Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan kimdir? Cavit Çağlayan ne zamandan beri Kırklareli Belediye Başkanı olarak görev alıyor? İşte Kırklareli Belediye Başkanı olan Cavit Çağlayan'ın biyografisi...

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çağlayan İk Danışmanlık İnşaat Gıda Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

TOKİ Kırklareli projesi resmen açıklandı! Kırklareli'ye 380 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kırklareli'de 380 yeni konut hayata geçirecek. Merakla beklenen projenin ihalesi 18 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek.

Kırklareli Pınarhisar'a millet bahçesi geliyor!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Pınarhisar'da millet bahçesi inşa edecek.

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Çağlayan Ticari Gayrimenkul Danışmanlık Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Ömürkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Pendik’te yapıldı. 

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin yıkımı meclis gündeminde!

Antalya'da yer alan Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesine ait binaların deprem riski dolayısıyla yıkılması ve yerine yapılacak yeni binaların akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kırklareli Valiliği: İnşaat işçileri, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf tutulacak!

Kırklareli Valiliği, İçişleri Bakanlığının genelgesi kapsamında yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri sebebiyle Türkiye genelinde hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasından inşaat işçilerinin muaf tutulacağını açıkladı.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Kırklareli'nde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı!

Kırklareli Cumhuriyet Mahallesi 200 Konutlar Sitesi mevkisinde elektrik akımına kapılan inşaat işçisi ağır yaralandı...

Kırklareli Belediyesi 4 kez evleri yanan aileye yeni ev inşa ediyor!

Kırklareli'nde evleri bir yılda 4 kez yandıktan sonra çadırda yaşamaya başlayan aileye, Kırklareli Valiliği yeni ev yaptırıyor.

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi yıkılıyor!

Manavgat Çağlayan Anadolu Lisesi'nin depreme dayanıksız olduğu tespit edildi. Bu kapsamda okulun yıkılmasına karar verildi. Öğrenciler okul bahçesinde toplanarak bu kararı protesto etti. Manavgat İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Sarıdemir öğrencilere açıklama yaptı.

TOKİ'den Kırklareli Lüleburgaz'a 166 yeni konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırklareli Lüleburgaz'da 166 yeni konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Kırklareli 83 konut ihalesi 26 Ağustos'ta!

Kırklareli İli Pehlivanköy İlçesi Kazımdirik Mahallesi 83 Adet Konut İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Ağustos tarihinde yapılacak.

Artvin'in Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorunu mecliste!

CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Artvin Şavşat'a bağlı Çağlayan Köyü'nün ulaşım sorununu meclis gündemine taşıdı...

Cavit Çağlayan kırklareli Haberi

Cavit Çağlayan kırklareli

Cavit Çağlayan kimdir?

Cavit Çağlayan, 01 Mart 1959 tarihinde Kırklarelide doğdu. İlk orta ve lise tahsilini Kırklarelinde tamamlayan Cavit Çağlayan, Kırklareli Belediye Başkanı.


İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden 1982 yılında mezun oldu. Bir süre serbest Avukatlık yaptıktan sonra, askerlik hizmetini 1983 ve 1984 yılları arasında Sarıkamışta yaptı. Askerlik hizmetinden sonra tekrar serbest avukatlığa başladı.


Bu arada Cumhuriyet Halk Partisinde aktif siyaset yapmaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kollarında başlamış olduğu aktif siyaset yaşamında Kırklareli Merkez İlçe Başkanlığı, İl sekreterliği ve İl Başkanlığı görevlerinin yanı sıra 1989 – 1994 yıllarında Kırklareli Belediyesi Meclis Üyeliği yaptı.


2005 yılında Cumhuriyet Halk Partisinden Kırklareli Belediye Başkanlığına seçilmiş bulunan Cavit ÇAĞLAYAN, evli ve 1 kız, 1 erkek olmak üzere 2 çocuk babasıdır... 


Başkanın hedefleri..

MİSYONU

Kırklareli Halkına, insan ve çevre odaklı, katılımcı...