18 / 05 / 2024

cavit duvan şirketler grubu mobilya mağazası

cavit duvan şirketler grubu mobilya mağazası

Trakya ve Edirne'nin önemli firmaları arasında yer alan Cavit Duvan Şirketler Grubu, ürün tanıtımlarını yapmak amacıyla DUMOB Showroom'unu açtı. Törenle gerçekleşen Showroom'un açılışına Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi de katıldı...

TMSF'ye devredilen şirketler 'basiretli tüccar' gibi yönetilecek!

TMSF'ye devredilen veya kayyum olarak TMSF'nin atandığı şirketler, soruşturma ve kovuşturma sonuna kadar "basiretli tüccar" gibi yönetilecek.

MMK Şirketler Grubu’nun İskenderun’daki fabrikası satılmayacak!

Türkiye’deki en büyük Rusya sermayeli yatırım olan İskenderun’daki MMK Şirketler Grubu’na ait metalürji fabrikasının satışından vazgeçildiği bildirildi.

Bankacılardan FETÖ kapsamındaki şirketler için talep!

Bankacılar FETÖ kapsamdaki şirketler için hükümetten kayyum ataması yerine önce el koyma, ardından da varlıklar değer yitirmeden satışlarının yapılmasını istiyor.

Acarlar Şirketler'in acı günü! İsmail Can Özersin vefat etti!

Acarlar Şirketler Topluluğu'nda avukat olarak çalışmış olan Belgin Özersin'in oğlu İsmail Can Özersin vefat etti. Acarlar Şirketler Topluluğu taziye ilanı yayınlattı.

Emin Şirketler Grubu'ndan ekonomiye destek!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün: “Darbe girişimi sonrasında ekonomiye destek olmaya, vatandaşların hayallerini gerçekleştirerek ev sahibi olmalarını sağlamaya devam ediyoruz.”

Koluman Şirketler Grubu'nun acı günü! Mustafa Koluman vefat etti!

Koluman Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koluman hayatını kaybetti. Mustafa Koluman'ın cenazesi 11 Temmuz 2016 Pazartesi günü Mersin Muğdat Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip kaldırılacak.

Ömür Güneş Karakaya, Emin Şirketler Gurubu Halkla İlişkiler Yöneticisi oldu!

Bünyesinde Eminevim, Eminotomotiv, Eminenerji, Emininşaat Emintarım gibi şirketleri bulunduran Emin Şirketler Grubu’nda Basın ve Halkla İlişkiler Yöneticiliğine Ömür Güneş Karakaya atandı.

Folkart, sigarasız şirketler arasına katıldı!

Folkart Başkanı Mesut Sancak, çalışanların tamamının, gördükleri eğitim sonrası “31 Mayıs Dünya Sigara İçmeme Günü”ne, sigarayı bırakarak girdiklerini açıkladı. Folkart, tamamen ‘Sigarasız Şirketler’ arasına katıldı.

Emin Şirketler Grubu aylık 800 ev teslim ediyor!

Emin Şirketler Grubu, aylık 1300 teslimat ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu başkanı Emin Üstün, özellikle İstanbul ve Anadolu’da ki satışlarla beraber ev tercihleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Rusya inşaatta Türk işçi çalıştırabilecek şirketler listesi genişletti!

Rusya Hükümeti, Türk vatandaşlarını işe alabilecek şirketler listesini genişletti. Kararnamede, belirlenen projelerde Türk işçi çalıştırmasına izin verilen şirketlere, Rönenans İnşaat, Gama, Limak, IC İçtaş gibi bazı şirketler de eklendi.

Emin Şirketler Grubu parası olana değil, olmayana ev veriyor!

Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, konuta ihtiyacı olan toplum kesiminin yeterli parası olmadığı için ev sahibi olamadığını belirtti.

Edirne Duvan Prestige Hotel açıldı!

Edirne'de Duvan Prestige Hotel açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne ile ilgili projelerini anlattı. Gürkan, Edirne'ye gelen turist sayısının 10 milyona çıkacağını söyledi.

Merosa Şirketler Grubu İstanbul'da 4 yeni projeye başlıyor!

Merosa Şirketler Grubu, İstanbul'da Avrupa ve Anadolu yakasında 4 yeni projeye başlayacak. Merosa'nın patronu Yusuf Katipoğlu ile şirketin planladığı yeni projelerini ve yatırımcı ilişkilerini konuştuk...

cavit duvan şirketler grubu mobilya mağazası Haberi

cavit duvan şirketler grubu mobilya mağazası


Trakya ve Edirne'nin önemli firmaları arasında yer alan Cavit Duvan Şirketler Grubu, ürün tanıtımlarını yapmak amacıyla DUMOB Showroom'unu açtı. Üretimde Türkiye sınırlarını aşan şirket sahibi Cavit Duvan, "CMG Mutafa Mobilya Şirketimizin, DUMOB ve DUMOB DOR Markası ile kızım ve oğlumun tasarlayıp ürettiği ürünlerimizi burada sergileyeceğiz" dedi.


Törenle gerçekleşen Showroom'un açılışına Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Saadet Partisi Edirne Belediye Başkan Adayı Sinan Tekin, ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren, Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, Cavit Duvan ve şirket ortakları olan aile bireyleri katıldı.


Üretimlerini yaptıkları markaların showroom açılışını gerçekleştirdiklerini belirten Cavit Duvan, “CMG Mutafa Mobilya Şirketimizin, DUMOB ve DUMOB DOR Markası ile kızım ve oğlumun tasarlayıp ürettiği ürünlerimizi burada sergileyeceğiz. 1983 yılında 35 metre kare alanda Duman Mobilya olarak ticari hayatımıza başladık....