06 / 05 / 2024

çavuşbaşı Arama Konferansı

çavuşbaşı Arama Konferansı

Beykoz Belediyesi’nin Çavuşbaşı bölgesinin imar kararlarına altlık oluşturacak etüt ve analiz çalışmalarını anlatmak için düzenlediği Arama Konferansı geçtiğimiz gün gerçekleştirildi.

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü personel alacağını duyurdu! İşte başvuru koşulları!

Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 70 sözleşmeli personel alınacağını açıkladı! Başvurular 27 Mayıs’ta son bulacak! Peki, MTA personel alımı başvurusu nasıl yapılır? Başvuru koşulları ne? İşte tüm ayrıntılar...

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi açıldı!

Avrasya İnşaat İzolasyon Dekorasyon Malzemeleri Nakliye Sanayi Ve TİC.LTD.ŞTİ.Çavuşbaşı Şubesi  8 milyon TL yatırım bedeli ile Abdullah Mesut Akyıldız tarafından açıldı.

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi açıldı!

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi Beykoz’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Göksal Tekneci tarafından açıldı.

Beykoz’da imar ofisi hizmete açıldı!

İstanbul Beykoz Belediyesi, Çavuşbaşı imar planları hakkında vatandaşları bilgilendirmek için “İmar İletişim Merkezi”ni hizmete açtı. 

Beykoz'da imar sürecinde önemli adım!

Beykoz’da Çavuşbaşı Bölgesi ve Görele Mahallesi’nin imar planı çalışmaları için gerekli olan “Sit Derecelendirmesi” Resmî Gazete’de yayımlandı. 

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferansı yarın başlıyor!

Kat Mülkiyeti Hukuku Konferansı Prof. Etem Saba Özmen önderliğinde yarın başlıyor. 14 bağımsız konferanstan oluşacak olan dizi konferans 7 hafta sürecek.

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı!

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi ve Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi ortaklığında düzenlenen 2. Uluslararası İslami Mimari Mirası Konferansı başladı. Konferansta sürdürülebilir kentsel gelişim konusunda farklı yaklaşımlar ele alınacak.

Acarkent'ten 10 milyon TL'ye icradan satılık villa!

Beykoz İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Çavuşbaşı Mahallesi'nde yer alan Acarkent Konut Sitesi'ndeki 399 metrekarelik villayı 10 milyon TL'ye icradan satıyor...

Beykoz Çavuşbaşı’nda yıkım tedirginliği!

Beykoz Elmalı Mahallesi’nde seçimden 3 gün önce yapılan yıkımın tartışmaları devam ederken Beykoz Belediyesi Zabıta ekipleri yıkım yapmak üzere Çavuşbaşı Düzkestane Köyü’ne doğru yola çıktı.

Burhanettin Kocamaz Mersin için vizyon projelerini anlattı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Mersin Başkanından Ne Bekliyor?’ temalı arama konferansı kapsamında, eğer seçimlerde aday olabilseydi hayata geçirmeyi planladığı vizyon projelerini anlattı

Beykoz Çavuşbaşı'nda tapu sevinci!

Beykoz’daki 2/B çalışmaları kapsamında Çavuşbaşı’nda yaşayan 200 ilçe sakinine tapuları teslim edildi.

çavuşbaşı Arama Konferansı Haberi

çavuşbaşı Arama Konferansı

Beykoz Belediyesi’nin Çavuşbaşı bölgesi imar kararlarına altlık oluşturacak etüt ve analiz çalışmalarını desteklemek üzere derinlemesine mülakat ve beyin fırtınasının yapıldığı Arama Konferansı gerçekleştirildi. 


Çavuşbaşı’nın geleceğiyle ilgili fikirlerin ortaya çıktığı, Kavacık Limak Otel’de gerçekleşen Arama Konferansı’na, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcıları Eyüp Salih Elmas, Tacettin Aksu, Salim Öztürk, Yakup Özbek, Mahmut Gülbasar, Başkan danışmanları, meclis üyeleri, birim müdürleri, teknik uzman ve mühendisler katıldı.  


Beykoz Belediyesi, Çavuşbaşı bölgesinde kalan beş mahalle için bu mahallerde yaşayan bölgenin kanaat önderleri, kamu kuruluşları, STK ve mesleki kuruluş temsilcileri ve akademisyenlerin de yer aldığı uzmanlardan oluşan geniş bir katılımcı kitlesi ile Çavuşbaşı’nın hazırlanacak olan imar planı çalışmaları öncesi ortak aklı buluşturdu.


Beykoz Belediyesi Çavuşbaşı konusunda katılımcı yönetim anlayışı ile tüm paydaşları bir araya getirdi. Çavuşbaşı...