18 / 05 / 2024

çavuşoğlu ütopya satılık

çavuşoğlu ütopya satılık

Kartal'da yer alan Çavuşoğlu Ütopya Evleri'nde fiyatlar 195 bin TL'den başlayıp, 350 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi, 5762 ada, 407 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.07.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Aşçıoğlu imzasıyla hayata geçirilen Selenium Park projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor. Peki Selenium Park satılık daire fiyatları ne kadar? İşte Selenium Park satılık daire fiyatları Eylül 2022!

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Kartal ilçesi, Çavuşoğlu Mahallesi, 655 ada, 9 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 24.03.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Türkiye'nin de içinde olduğu tahıl koridoru nasıl işleyecek? Bakan Çavuşoğlu açıkladı

Türkiye, Rusya ve Ukrayna arasında tahıl koridoru kurulması için çalışma başlatıldı. Koridor için bir general görevlendirildi. Tahıl koridorunun nasıl işleyeceğine ilişkin açıklamayı ise Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu açıkladı. İşte detaylar...

O ilçede satılık ev kalmadı!

Ege Bölgesi, nüfus yoğunluğu yüksek bölgelerin başında yer alıyor. Bölgede yer alan Bodrum'da Temmuz-Ağustos aylarında konut kredisi faizlerinin düşmesiyle satılık ev kalmadı...

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

Mevlüt Çavuşoğlu: Güvenli bölgede konut ihtiyacı karşılanmalı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, güvenli bölgede konut yapımı, sağlık, eğitim hizmeti, su, elektrik gibi temel ihtiyaçların karşılanması gerektiğini söyledi.

Mevlüt Çavuşoğlu: Yabancıya konut satışında gerekli katkıyı sunmaya hazırız!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yabancılara konut satışında bakanlığı bünyesindeki yurt içi ve yurt dışı teşkilatlarının gerekli katkıyı sunmaya hazır olduğunu söyledi...

Mevlüt Çavuşoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

İnşaat sektörünün da canlanmaya başladığını belirten Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yabancıların mülk alımlarının artması için oturum verme, vatandaşlık verme gibi teşvik edici düzenlemeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Kartal Çavuşoğlu Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Kartal İlçesi, Çavuşoğlu Mahallesi, 2248 ada, 59, 60, 61 ve 62 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı.

çavuşoğlu ütopya satılık Haberi

çavuşoğlu ütopya satılık


Çavuşoğlu İnşaat'ın Kartal'da inşa ettiği Çavuşoğlu Ütopya Evleri 5 bin 500 metrekare alanda yer alıyor. Toplam 92 konuttan oluşan sitede kalan son 21 konutun satışları devam ediyor. Hemen teslim durumunda olan Ütopya Evleri'nde 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri bulunuyor.



Çavuşoğlu Ütopya Evleri fiyatları 195 bin TL'den başlıyor. 74 metrekare büyüklüğündeki 1+1 konutlar 195 bin TL, 111 metrekare büyüklüğündeki 2+1 konutlar 265 bin TL, 150 metrekare büyüklüğündeki 3+1 konutlar 350 bin TL'den başlayarak satılıyor.


Ödemelerde yüzde 50 peşinatla, kalan tutar 20 ay taksitlendiriliyor. Site içerisinde tenis kortu, geniş yürüme alanları, basketbol sahası, fitness merkezi ve çocuk parkı gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Ütopya Evleri kroki