05 / 05 / 2024

Çavuşoğlu Yemenler Yapı adres 

Çavuşoğlu Yemenler Yapı adres 

Çavuşoğlu Yemenler Yapı Anonim Şirketi Marangozhane Şubesi bugün Pendik'te 25 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Yeşilyurt tarafından açıldı.

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler konut almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.

Zekeriya Yapıcıoğlu: Kişinin oturduğu konutundan emlak vergisi alınmamalı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te emlak vergisi ile ilgili çarpıcı bir önerisini sundu. İşte o açıklamalar...

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Çavuşoğlu Yemenler Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı imzasıyla Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi'nde yüzde 15 peşinat 72 vade farksız ödeme koşullarıyla satışlar devam ediyor.

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yağcıoğlu Taahhüt Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Yağcı tarafından kuruldu.

Çavuoğlu Yemenler'den büyük fırsat! Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde büyük fırsat kampanyası başladı. Berrak Sitesi'nde yüzde 20 peşin 72 ay vade fırsatı ile satışlar devam ediyor. Peki Berrak Sitesi daire fiyatları ne kadar?

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çavuşoğlu 1 İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hizbullah Çelik ve Muhammed Muhammed ortaklığında kuruldu.

Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı! Yeni proje!

Çavuşoğlu Yemeler Yapı tarafından Pendik Orhangazi Mahallesi'nde yükselen Köşem Sitesi yüzde 30 peşinat 72 vade farksız ödeme fırsatıyla satışa çıktı. İşte detaylar...

Berrak Sitesi ne zaman teslim edilecek?

Çavuşoğlu Yemenler Yapı tarafından İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde konut satışları devam ediyor. Peki Berrak Sitesi konutları ne zaman teslim edilecek?

Berrak Sitesi satışta! Tuzla'ya 183 yeni konut geliyor! 

Çavuşoğlu Yemenler Yapı imzasıyla İstanbul Tuzla'da inşa edilen Berrak Sitesi'nde konut satışları başladı. Peki Berrak Sitesi'nde konut fiyatları ne kadar? Peşin ödemede indirim var mı? İşte Berrak Sitesi ile ilgili detaylar... 

Göktürk Konutları Pendik'te yüzde 20 peşin, 72 ay vade imkanıyla son daireler!

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından Pendik'te, E-5'in hemen yanında yükselen Göktürk Konutları'nda konut satışları devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Göktürk Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Göktürk Konutları ile ilgili detaylar...

Bakan Çavuşoğlu duyurdu! Bu şehirlerde yaşayan memura kira desteği müjdesi!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’ndan memurlara kira desteğinde bulunacağını açıkladı! İşte detaylar!

Çavuşoğlu Yemenler Yapı adres  Haberi

Çavuşoğlu Yemenler Yapı adres 

Çavuşoğlu Yemenler Yapı Anonim Şirketi Marangozhane Şubesi bugün Pendik'te 25 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Yeşilyurt tarafından açıldı.

Çavuşoğlu Yemenler Yapı Anonim Şirketi Marangozhane Şubesi konusu:
Şirket ahşap,yarı ahşap ve betonarme toplu konut özel konut her türlü yapıları yapabilir.Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. ve ana sözleşmesinde yazılı diğer işler...

Adres: Esenyalı Mah.Mimoza Sk.No:21a...