28 / 04 / 2024

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler'den 72 ay eşit taksit fırsatı!

Çavuşoğlu Yemenler konut almak isteyenlere özel KAFİ sistemiyle yılın son günlerinde benzersiz ödeme alternatifleri sunuyor. Kampanya kapsamında 72 aya varan eşit taksit imkanıyla konut sahibi olmak mümkün.



30 seneyi aşkın süredir faaliyet gösteren ve teslim ettiği 6 binden fazla konutla gayrimenkul sektörünün önemli oyuncuları arasında bulunan Çavuşoğlu Yemenler, 72 ay eşit taksit imkanı sunduğu KAFİ sistemiyle 2023'ün son günlerinde konut alıcılarına özel fırsatlar sunuyor. Ara ödemeli veya ara ödemesiz alternatiflerin bulunduğu ödeme planıyla mega kent İstanbul’un gelişen bölgelerinde, ulaşım alternatiflerinin yanı başında konut almak isteyenler için yeni bir yaşamın kapıları da aralanıyor.

2023 SONU, FIRSATLARLA DOLU

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ev sahibi olmak isteyenler için 2023 yılının son günlerinin büyük bir fırsat barındırdığını dile getiren Çavuşoğlu Yemenler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Yeşilyurt “2023'ün son günleri, konut almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar barındırıyor. Kredi noktasında maliyetler oldukça yüksek olduğu için konut alıcıları şirketlerin sunmuş olduğu  ödeme planlarını tercih edebilir. Fiyat artışlarının durduğu bu dönem ve 2024 bu anlamda fırsatlar sunmaya devam edecek. 2025 yılında sektörün hareketlenmesini ve bu doğrultuda fiyatların yükselmesini bekliyoruz. Özellikle kentsel dönüşümle beraber yeni konuta olan talep artacağı için bu durum fiyatları da etkileyecek. Bu açıdan değerlendirildiği zaman gayrimenkul almanın tam zamanı diyebiliriz” diye konuştu.

KAFİ SİSTEMİYLE EŞİT TAKSİT İMKANI 

İstanbul Anadolu Yakası’nın yıldızı parlayan bölgeleri arasında yer alan Pendik ve Tuzla’da Çavuşoğlu Yemenler imzasıyla yeni proje çalışmaları devam ediyor. KAFİ sistemiyle eşit taksit imkanıyla konut sattıklarını dile getiren Çavuşoğlu Yemenler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Yeşilyurt “Firma olarak çalışmalarına devam ettiğimiz Tuzla’da 183 konuttan meydana gelen Berrak Sitesi ve Pendik’te 156 daireden oluşan Göktürk Konutları projelerimiz var. Sene sonu itibarıyla teslimlerini yapmayı planladığımız Göktürk Konutları’nda konutlarla beraber tüm ihtiyaçlara yanıt verecek 15 ticari birim bulunuyor. İnşa süreci süren Berrak Konutları’nı da önümüzdeki sene içinde teslim etmeyi planlıyoruz. Satışta olan projelerden konut sahibi olmak isteyenlere KAFİ sistemiyle eşsiz fırsatlar sunuyoruz. Kredi Almam Faizle İşim Olmaz adını verdiğimiz modelle bankadan kredi kullanamayanların ya da krediye girmek istemeyenler için kredisiz, faizsiz, kefilsiz büyük bir avantaj sunuyoruz. Müşterilerimiz, ara ödemeli veya ara ödemesiz, 72 ay eşit taksitlerle bu fırsattan yararlanıp konut sahibi olabiliyor” dedi.

Çavuşoğlu Yemenler den 72 ay eşit taksit fırsatı!

ÇEYREK ASRI AŞAN TECRÜBESİYLE PROJELER ÜRETİYOR

Kurum olarak bugüne kadar inşa ettiğimiz tüm projelerde en ince ayrıntılara titizlikle yaklaşan Çavuşoğlu Yemenler, Pendik, Tuzla, Sakarya ve Kocaeli lokasyonlarında önemli yatırımlar hayata geçirdi. Aile şirketi olmanın bu noktada büyük önem taşıdığına değinen Çavuşoğlu Yemenler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Yeşilyurt “İnşaat sektöründe faaliyet gösteren aile şirketimiz Çavuşoğlu Yemenler ile bugüne kadar 30 seneden fazla bir zamanda çok önemli projeler hayata geçirdik. Konut sektöründe uzmanlaşmış olmakla beraber Tuzla’da İstanbul Sanayi ve Ticaret Merkezi (İSTİM) ismiyle yaklaşık olarak 500 bağımsız bölümden oluşan bir sanayi sitesini hayata geçirdik ve tamamlayıp teslimlerini de gerçekleştirdik. Hali hazırda Pendik, Tuzla, Sakarya ve Kocaeli lokasyonlarında 6 binden fazla konut ürettik. Kentin merkezinde, ulaşım alternatiflerine kısa sürede inşa etmiş olduğumuz projelerimiz Marmaray, metro ve Sabiha Gökçen Havalimanı yakınlığıyla da değerli bir ulaşım avantajı da sunuyor. Biz, konut üretirken aile konseptini ön planda tutarak hareket ediyor ve bağımsız birimleri bu kapsamda hayata geçiriyoruz. Mimari yaklaşımlarımızda projelerimizi,  çocuk oyun alanları, geniş peyzaj alanları, etkinlik ve spor alanları ve otopark gibi alternatiflerle zenginleştiriyoruz” dedi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ÖN PLANDA

Hayata geçirdiği projelerin tamamında müşteri memnuniyetini ön planda tutan Çavuşoğlu Yemenler, Pendik’te Aydos Ormanları’na komşu yeni projesi için çalışmalarına devam ediyor. Satış sürecinde eski müşterilerinin en iyi referansı olduğunu kaydeden Çavuşoğlu Yemenler Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Yeşilyurt “Tamamlayıp teslim ettiğimiz projelerimizde yaşayanlar, bizim en önemli referansımız diyebiliriz. Pendik’te Aydos Ormanları’na komşu, yatay mimari konseptine sahip yeni projemiz için geliştirme çalışmalarımız sürüyor. Söz konusu bölgenin yıldızı olacak olan projedeki site sakinleri, doğayla iç içe yaşamanın konforunu yaşayacak” dedi.

 

Prof. Dr. Naci Görür tekrar tekrar uyarıyor! 7 ve üzerinde bir deprem olması işten değil...

Eminönü Hanı 1939 yılında yıkılmış!

Son dakika: Malatya'da 310 prefabrik ev için düğmeye basıldı! Hatay'da 2 bin 355 köy evinde sona gelindi!


Geri Dön