02 / 05 / 2024

çay barajı son durum

çay barajı son durum

8 Mart 2014 tarihinde temeli atılan Çay Barajı inşaatı kapsamında, at nalı kesitli 3 metre çapındaki 479 metre uzunluğundaki saniyede 53 metreküp deşarj kapasiteli derivasyon tünelinin kazısının tamamlandığını belirtti.

BİM'de Philips Süpürge 4 bin 499 TL, Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL! 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu

BİM'de yarından itibaren ayın son fırsatları belli oldu. BİM'de bu hafta 23 Şubat ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında Philips Süpürge 4 bin 499 TL ve Toshiba Dijital Mikrodalga 2 bin 999 TL'den satılıyor. İşte 23 Şubat 2024 BİM aktüel ürünler kataloğu.

Bakan Yumaklı'dan çay üreticilerine son dakika duyurusu: Ödemeler hesaplara yattı! Hemen paranızı alın!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı yaş çay üreticilerini ilgilendiren, destekleme ödemelerinin bugün hesaplara geçtiğini açıkladı.

Ruslar, Türkiye'den sonra İspanya'da da rekor sayıda emlak satın aldı!

Rusya vatandaşları gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Ruslar İspanya'da konut yatırımında 2023'ün ilk altı ayında son 10 yılın rekorunu kırdı. Türkiye'den ise 713 konut satın aldı.

Evde bakım yardımında şartlar değişti! Kimler 5 bin 97 TL evde bakım parası alabilecek? Hemen bu detaylara bakın!

Mayıs ayında son yapılan düzenleme ile evde bakım yardımından faydalanmanın şartları da değişti. Peki kimler 5 bin 97 TL'lik evde bakım yardımını alabilir? İşte ayrıntılar...

Villa Platano Kaynaklar'da teslimler 2 ay sonra! Son fırsatları kaçırmayın!

Villa Platano Kaynaklar, Demirsel İnşaat  imzasıyla, İzmir Buca Kaynaklar'da yükseliyor. Satışların sonuna yaklaşıldığı projede son fırsat villaları kaçırmayın!

Subaru Forester e-BOXER 2023 fiyat listesi: Ekim ayında son durum ne?

Subaru Forester e-BOXER 2023 Ekim ayı fiyat listesi yayımlandı. İşte Subaru Forester e-BOXER 2023 Ekim güncel fiyat listesi...

BİM’de 6’lı cam espresso bardağı 69 TL’ye, borcam fırın tepsisi 69 TL’ye, 9 parça mutfak seti 99 TL’ye düştü!

Eylül ayına son bir gün kala BİM’den müthiş eylül indirimleri haberi geldi. Bu kapsamda, 6’lı cam espresso bardağı 69 TL’ye, borcam fırın tepsisi 69 TL’ye, 9 parça mutfak seti 99 TL’ye düşecek. İşte 1 Eylül Cuma BİM fiyat listesi...

Ara zam gören asgari ücret yine zayıf kaldı! Sadece 8 ay aştı

Artan enflasyon ve hayat pahalılığı nedeniyle asgari ücrete yapılan 'ara zam' açlık sınırını karşılamıyor. Asgari ücret son 222 ayda sadece 8 ay açlık sınırını aşabildi. Bunun 4 ayı da son üç senede yaşandı. İşte tüm detaylar...

Aile Destek Ödemeleri haziranda son. Üzen gelişme. Resmi açıklama geldi mi? Flaş bir detay var

Aile Bakanlığı tarafından destek ödemeleri haziran ayında son kez hesaplara yatırılacak. Destek ödemelerinin temmuzda ne olacağına ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Peugeot Expert serisinde ayın son fırsatı! Ticari araç alacaklar bu fiyatlara göz atın!

Peugeot Expert serisi modellerinin fiyatları merakla araştırılıyor. Peki Peugeot Expert Van, Peugeot Expert Combi ve Peugeot Expert Traveller fiyatları ne kadar? İşte 28 Haziran 2023 fiyat listesi...

Fed faiz artışına son verecek mi? İşte piyasalardaki hakim görüş!

ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz artışı sona erebilir. Bloomberg anketine katılan ekonomistlerin birçoğu, Fed’in kalıcı enflasyona karşın, gelecek hafta yapacağı toplantıda faiz artış serisine 15 ay sonra son vereceğini tahmin ediyor.

Haziran ayı enflasyonunda son dakika şoku! TÜİK resmen açıkladı! Yeni enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), daha önce 3 Temmuz'da açıklanması planlanan Haziran ayı enflasyon rakamları için tarihin değiştiğini açıkladı. Peki Haziran 2023 enflasyon rakamları ne zaman açıklanacak?

İngiltere'de yüksek gıda fiyatları tüketici harcamalarındaki büyümeyi baskıladı! 

İngiltere'de tüketici harcamalarındaki büyüme, yüksek seyreden gıda fiyatları sebebiyle bu yılın Mayıs ayında son 6 ayın en düşük seviyeleri gerçekleşti.

çay barajı son durum Haberi

çay barajı son durum


Devlet Su İşleri (DSİ) 18. Bölge Müdürü Mustafa Altınok, yaptığı açıklamada, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun katılımıyla 8 Mart 2014 tarihinde temeli atılan Çay Barajı inşaatı kapsamında, at nalı kesitli 3 metre çapındaki 479 metre uzunluğundaki saniyede 53 metreküp deşarj kapasiteli derivasyon tünelinin kazısının tamamlandığını belirtti.


Bakan Eroğlu yakından takip ediyor


Altınok, şunları kaydetti: “Çay’da yapılan ve gövde yüksekliği 105 metre olan barajın, Afyonkarahisar’ın en yüksek barajı konumunda olup, Çay ve Bolvadin ilçelerine yılda 7,95 milyon metreküp içme kullanma ve sanayi suyu temin edecek olması nedeniyle Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu ve Sayın DSİ Genel Müdürümüz Akif Özkaldı da bu projeyi yakından takip etmektedir. İçme suyu isale hattı, sulama isale hattı ve su arıtma tesisiyle birlikte barajımız 26 Ağustos 2016...