18 / 07 / 2024

çay yolu nda satılık ev

çay yolu nda satılık ev

Rantaş Yapı tarafından hayata geçirilen yeni dubleks evleri Çay yolu bölgesinde yer alacak. Toplam 5 dönüm arazi üzerinde yükselecek projede bahçe ve yeşillik ağırlık olacak.

Kia’dan müjde bombardımanı! Rio modeline ekim ayında da zam gelmedi!

Kia’nın Türkiye’de en çok sevilen ve tercih edilen modellerinden Rio’ya ekim ayında zam gelmeyeceği açıklandı. Kia, eylül ayı kapsamında da Rio modeline zam yapmamıştı. Böylece, Rio’da ağustos ayı fiyat listesiyle satışlara devam etme kararı alındı.

Ekim ayı girer girmez Skoda’dan müjde geldi! Fabia modeline ekim ayında zam yok!

Skoda, ekim ayı kapsamında tüm modellerinin güncel fiyat listesini bir bir yayımlamaya başladı. Yayımlanan fiyat listelerine bakıldığında Skoda’ya ekim ayında zam gelmediği görüldü.

Bakan Uraloğlu: ‘Kalkınma Yolu’nda imza ekim ayında atılabilir’

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türkiye’nin önderlik ettiği “Kalkınma Yolu” projesine yönelik son gelişmeleri paylaştı. Projenin genel anlamda hazır olduğunu ifade eden Bakan Uraloğlu, ilk imzaların ekim ayında atılabileceğini söyledi.

Kia’dan bir müjde daha! Stonic modeline eylül ayında zam yok!

Kia, eylül ayına girilmesiyle beraber tüm modellerinin fiyat listesini peş peşe açıklarken, takipçilerini sevindirecek haberleri de beraberinde vermeye devam ediyor. Eylül ayı kapsamında Picanto ve Rio modellerine zam yapmayan Kia, Stonic modeline de zam yapmadığını açıkladı.

Skoda Scala’ya eylül ayı kapsamında tam 30 bin TL zam geldi! Scala’nın yeni fiyatını görenler neye uğradığını şaşırdı!

Skoda, her ay olduğu gibi eylül ayında da tüm modellerinin fiyatını bir bir güncelledi. Revize edilen fiyatlara bakıldığında Scala modeline tam 30 bin TL zam geldiği görüldü.

Skoda Karoq’a ağustos ayında 4 bin 801 TL zam geldi! Karoq’un yeni fiyatı tam bu kadar oldu!

Skoda ağustos ayı kapsamında Karoq modeline 4 bin 801 TL zam yaptı. Karoq modelinin yeni fiyat listesinin Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanmasının ardından Karoq’un yeni fiyatını araştıranların sayısı arttı.

Aile Bakanlığı'ndan mayıs ayı hakkında kapkara haber şimdi geldi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'ndan mayıs ayı hakkında flaş bir haber kısa süre önce geldi. Bakanlık tarafından gerçekleştirilen dul ve yetim aylıkları ödemesinde dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Gelişmenin detayları haberimizde...

Hyundai Bayon’un mayıs ayı fiyatlarında büyük değişiklik! Hyundai Bayon’a hatırı sayılır bir zam yapıldı!

Hyundai Bayon'un 2023 yılı mayıs ayı fiyatlarında büyük bir değişiklik yaşandı. Hyundai Bayon'un yeni fiyatına hatırı sayılır bir zam yapılırken, yeni fiyatları görenler gözlerine inanamadı. İşte 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Hyundai İ10’a mayıs ayı kapsamında şok fiyat! Hyundai İ10'nun güncel fiyatı ne kadar oldu?

Sıfır km Hyundai fiyatları yükselmeye devam ediyor. Hyundai, diğer aylarda olduğu gibi mayıs ayında da modellerine zam yaptığını duyurdu. Bu zamla beraber Volkswagen Hyundai İ10’a tam 54 bin TL zam geldi! 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Porsche Taycan’ın mayıs ayı fiyatında sürpriz! Porsche Taycan’ın fiyatının duyanlar çok şaşırıyor!

Spor ara denilince akla ilk gelen otomobil markalarından Porsche, mayıs ayı kapsamında modellerinin fiyatını tek tek duyurdu. Bu kapsamda, Taycan’ın  mayıs ayı fiyatı da netleşti. Peki, Porsche Taycan özellikleri neler? Ne kadar zam geldi? İşte detaylar...

Öğrenciler, ay ortasında parasız kalma derdine son! Ziraat Bankası harçlık avans veriyor!

Ziraat Bankası, pek çok üniversite öğrencisinin yaşadığı bütçe problemine çözüm getirmek için faydalı bir uygulama başlattı. Ay ortasında parasız kalma derdine son verecek uygulama, burslu okuyan öğrencileri çok sevindirecek.

Milyonlarca öğrencinin Ziraat Bankası hesabına toplu para yatacak! TCKN 0,2, 4, 6, 8 olanlar ay başında peş peşe çekecek

KYK burs sonuçları geçtiğimiz günlerde belli oldu. Milyonlarca öğrencinin Ziraat Bankası hesabına toplu para yatacak! TC kimlik numarası 0, 2, 4, 6, 8 olanlar ay başında peş peşe çekecek! İşte detaylar...

Skoda Kamiq’e Kasım ayı ortasında büyük zam geldi! İşte 20 Kasım 2022 fiyat listesi…

Skoda’nın ilk kompakt SUV modeli olan Skoda Kamiq, kasım ayı ortasında büyük bir zam yapılarak yeni fiyatıyla satışa sunuldu. İşte Skoda Kamiq 20 Kasım 2022 fiyat listesi…

çay yolu nda satılık ev Haberi

çay yolu nda satılık ev

Rantaş Yapı imzasıyla yükselecek olan proje Ankara Çay yolu bölgesinde yer alacak. Mea Evleri projesinden sonra yeni projeye imza atan Rantaş Yapı' nın bu projesinde toplam 16 dubleks daire yer alacak. 


Projede doğa ve bahçe önplanda tutulacak. 5 dönüm arazi üzerine kurulacak olan proje içerisinde  otoparkı, oyun alanları ve yürüyüş yolları da yer alacak. Dubleks evlerin alanları 230 metrekare ile 250 metrekare arasında değişiyor.


Projedeki dubleks evlerin fiyatları 750 bin TL' den başlıyor. Projedeki evlerin 2016 yılının sonunda teslim edilmesi planlanıyor. 


Rantaş Yapı iletişim bilgileri!

Satış Ofisi: Selanik Cad. Tankut İşhanı No: 82/25 Kızılay, Çankaya Ankara

Telefon: 03124255199

Web: [email protected]

Tülay...