06 / 05 / 2024

Hyundai İ10’a mayıs ayı kapsamında şok fiyat! Hyundai İ10'nun güncel fiyatı ne kadar oldu?

Hyundai İ10’a mayıs ayı kapsamında şok fiyat! Hyundai İ10'nun güncel fiyatı ne kadar oldu?

Sıfır km Hyundai fiyatları yükselmeye devam ediyor. Hyundai, diğer aylarda olduğu gibi mayıs ayında da modellerine zam yaptığını duyurdu. Bu zamla beraber Volkswagen Hyundai İ10’a tam 54 bin TL zam geldi! 10 Mayıs 2023 fiyat listesi...



Hyundai’nin en sevilen modelleri arasında yer alan İ10’a şubat, mart ve nisan aylarında olduğu gibi mayıs ayında da zam geldi. Hyundai’nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan 2023 yılı mayıs ayı fiyat listelerine göre İ10’a bu ay dudak uçuklatan zam geldi.

 Hyundai İ10’a mayıs ayı kapsamında şok fiyat! Hyundai İ10 nun güncel fiyatı ne kadar oldu?

GENİŞ VE GÜZEL

Stiliyle farkını ortaya koyan yeni kabinde ferah desenler, dokular ve son teknoloji multimedya sistemi sizi temiz ve çağdaş bir görünümle kullanıcısını karşılıyor. Konsol üzerinde yer alan ve kapı panellerindeki göz alıcı 3B bal peteği deseni, kokpite sportif bir görüntü ilave ediyor. Yuvarlak havalandırma panelleri, konsolu kapı paneline doğru uzatarak bu otomobile daha ferah bir ambiyans verirken, dikkatleri de kapıdaki ve torpido bölmesinin üstünde yer alan geniş depolama gözlerine çekmeyi başarıyor.

Peki, Hyundai İ10 kaç TL? Özellikleri neler? İşte detaylar...


Geri Dön