23 / 07 / 2024

çaybaşı eshot garajı nerede

çaybaşı eshot garajı nerede

Torbalı'da sefer yapmaya başladığı günden bu yana ilçe garajının yanında bulunan alanı garaj olarak kullanan ESHOT, önceki gün itibariyle Çaybaşı ’ya taşındı. Kalkışlarını yine ilçe merkezinden yapacak olan araçlar, gece Çaybaşı’ndaki garajı kullanacak...

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş’tan flaş açıklama! Alkole rekor zam geliyor!

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş, yaptığı açıklamada bazı alkollü içkilere yüzde 10-12 bandında zam geleceğini paylaştı.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

TOKİ Ordu Çaybaşı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Ordu Çaybaşı sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Ordu Çaybaşı’nda kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Ordu Çaybaşı’nda inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Ordu Çaybaşı sosyal konut projesi

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi için geri sayım başladı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde çalışmalar yüzde 98'e ulaştı. Merkezin yakın zamanda hizmete açılması bekleniyor.

Mamak’taki EGO garajı alanının geliri kentsel dönüşümde kullanılacak!

Mamak’taki EGO garajının yerine konut ve ticaret alanı yapılması ile ilgili imar planına ‘yoğunluk’ sebebiyle karşı çıkan MHP, “Kamu alanından bahsediyoruz, ilk başta yatay mimari ile ilgili süreçleri kamu alanlarında başlatalım ki vatandaşa da örnek olsun” dedi.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.

Eyüpsultan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarında ölçümler başladı!

Eyüpsultan Belediyesi Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından, Başkan Deniz Köken’in de katıldığı 20 Şubat 2020 tarihinde yapılan Garaj Üstü Bölgesi Kentsel Dönüşüm toplantısına istinaden tespit ve ölçüm çalışmaları yapılıyor. 

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 90'ı tamamlandı.

Bornova'da 6.3 milyon TL'ye icradan satılık bağ tapulu lojistik tır garajı!

İzmir 18. İcra Dairesi Müdürlüğü, İzmir ili, Bornova ilçesi, Gürpınar Mahallesi, 22620 ada 5 parselde yer alan bağ tapulu lojistik tır garajını 6 milyon 286 bin TL'ye icradan satıyor...

çaybaşı eshot garajı nerede Haberi

çaybaşı eshot garajı nerede


İzmir Torbalı'da sefer yapmaya başladığı günden bu yana ilçe garajının yanında bulunan alanı garaj olarak kullanan ESHOT, önceki gün itibariyle Çaybaşı ’ya taşındı. Kalkışlarını yine ilçe merkezinden yapacak olan araçlar, gece park alanı olarak ise Çaybaşı’ndaki garajı kullanacak. Pazarcıların meyve-sebze pazar yeri olarak kullandığı 3 buçuk dönümlük arazi, Torbalı Belediyesi tarafından ESHOT’a devredildi. Çaybaşı Mahallesi’nde pazar yeri ise başka bir alana taşındı.


Torbalı merkezinde bulunan garajın küçük olduğunu ve bu nedenle ESHOT araçlarının büyük kısmını garaj dışına park etmek zorunda kaldıklarını aktaran ESHOT Torbalı Kısım Şefi Özcan Kaya, “Daha önce ilçe garajındaki araçları, gece park ederken yetersiz gelmesinden dolayı, ESHOT’ların büyük çoğunluğunu dışarı park etmek zorunda kalıyorduk. Bu da güvenlik zafiyeti oluşuyordu” şeklinde açıklamalarda bulundu.


Özcan Kaya sözlerine şöyle devam etti:...