28 / 04 / 2024

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi'nin çalışmalarında sona gelindi. Ticaret Merkezi'nin yakın zamanda faaliyete başlaması bekleniyor.



Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yapımına devam ettiği Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi ile Nekropol Müzesi Projesi'nde çalışmalar tamamlanmak üzere. Sabah'ta yer alan habere göre; eski Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel döneminde başlanan ve bitme noktasına gelen proje, seçim sonrasında tamamlanamamıştı. Başkan Mühittin Böcek ilk olarak 2019 Ekim ayında, sonrasında 2020 yılı başında projenin tamamlanacağının sözünü vermişti ama aradan geçen 1 yılı aşkın sürede proje hayata geçemedi.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi Projesi nin yüzde 95 i tamamlandı!

YÜZDE 95 SEVİYESİNDE 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre; projede inşaat çalışmalarının yüzde 95'i tamamlandı. Çalışmalarda binanın dış cephe kaplama ve peyzaj işlerine yoğunlaştığı aktarıldı. Ayrıca açıklamada proje bittiğinde merkezin ticari bölümüne taşınacağı dile getirildi. Müze konseptiyle kültür turizmine hizmet verecek 5 katlı merkezde dükkanlar, kafe ve eğlence alanları bulunuyor.

Doğu Garajı Kültür ve Ticaret Merkezi'nde sona gelindi!


Geri Dön