17 / 05 / 2024

Torbalı'daki ESHOT garajı Çaybaşı'na taşındı!

Torbalı'daki ESHOT garajı Çaybaşı'na taşındı!

Torbalı'da sefer yapmaya başladığı günden bu yana ilçe garajının yanında bulunan alanı garaj olarak kullanan ESHOT, önceki gün itibariyle Çaybaşı ’ya taşındı. Kalkışlarını yine ilçe merkezinden yapacak olan araçlar, gece Çaybaşı’ndaki garajı kullanacak...




İzmir Torbalı'da sefer yapmaya başladığı günden bu yana ilçe garajının yanında bulunan alanı garaj olarak kullanan ESHOT, önceki gün itibariyle Çaybaşı ’ya taşındı. Kalkışlarını yine ilçe merkezinden yapacak olan araçlar, gece park alanı olarak ise Çaybaşı’ndaki garajı kullanacak. Pazarcıların meyve-sebze pazar yeri olarak kullandığı 3 buçuk dönümlük arazi, Torbalı Belediyesi tarafından ESHOT’a devredildi. Çaybaşı Mahallesi’nde pazar yeri ise başka bir alana taşındı.


Torbalı merkezinde bulunan garajın küçük olduğunu ve bu nedenle ESHOT araçlarının büyük kısmını garaj dışına park etmek zorunda kaldıklarını aktaran ESHOT Torbalı Kısım Şefi Özcan Kaya, “Daha önce ilçe garajındaki araçları, gece park ederken yetersiz gelmesinden dolayı, ESHOT’ların büyük çoğunluğunu dışarı park etmek zorunda kalıyorduk. Bu da güvenlik zafiyeti oluşuyordu” şeklinde açıklamalarda bulundu.


Özcan Kaya sözlerine şöyle devam etti: “Yeni oluşturulan Çaybaşı Mahallesi’ndeki ESHOT garajında araçların bakım-onarım, temizlik, yakıt ihtiyacını karşılayacağız. Araçlar, sabah Çaybaşı’ndaki garajında çıkacak, gün içerisinde Torbalı’daki garajı kullanacaklar. Araçların mesaisi bittikten sonra Çaybaşı’ya getirilip park edilecek. Bizim için daha güvenli ve ferah bir mekân oldu” şeklinde konuştu.


Doğu Rehberi


Geri Dön