23 / 07 / 2024

torbalı eshot garajı taşındımı

torbalı eshot garajı taşındımı

Torbalı'da sefer yapmaya başladığı günden bu yana ilçe garajının yanında bulunan alanı garaj olarak kullanan ESHOT, önceki gün itibariyle Çaybaşı ’ya taşındı. Kalkışlarını yine ilçe merkezinden yapacak olan araçlar, gece Çaybaşı’ndaki garajı kullanacak...

Türkiye’nin ilk elektrikli otobüs garajı İzmir'de kuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Türkiye’nin ilk elektrikli otobüs filosunu kurmaya hazırlanıyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, kentin farklı noktalarında yeni garaj oluşturuyor.

İzmir Torbalı'da kentsel dönüşüm ne durumda?

Büyükşehir Belediyesi'nin Torbalı'daki yaptığı kentsel dönüşümde, 550 aile için 438 konutluk proje hazırlanması tepki çekti. Büyükşehir'in projesine onay vermeyen Torbalı Belediye Başkanı Görmez, çözüm için çağrı yaptı.

Torbalı Belediyesi asfaltlama rekoru kırdı!

Torbalı Belediyesi, yaz sezonunda ilçenin asfaltlama rekoruna imza attı. Belediye, sadece bu sezon 30 kilometresi sıcak asfalt, 30 kilometresi de sathi kaplama olarak toplam 60 kilometrelik yol asfaltladı.

Merter Çınar Evleri'nde 4.7 milyon TL'ye satılık 4 garaj!

Bakırköy Satış Memurluğu tarafından İstanbul Güngören'de Merter Çınar Evleri Sitesi'nde bulunan 4 garaj satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazların toplam bedeli 4 milyon 710 bin 700 TL olarak belirlendi.

Torbalı Belediyesi'nden eğitime 50 dönüm arsa!

Torbalı Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı'na arsa tahsisinde bulundu. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez " Okullaşma, yol, su, asfalt, altyapı kadar önemlidir ve bunu öngörmek, öncülüğünü yapmak da bizim görevimizdir" dedi.

2007 yılında İETT garajı, emlak satışını durdurdu!

2007 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale yoluyla satılacak olan Levent'teki İETT garajı arazisi, Çeliktepe'de emlak satışını durdurmuş. Satılacak olan arazi hakkında bir söylenti bile rayiç bedeli artırıyormuş.

Torbalı'da 50 dönümlük arsa eğitime tahsis edildi!

Torbalı'daki eğitim kurumlarının yetersizliği belediyeyi harekete geçirdi. Torbalı Belediyesi, okul yapılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı'na yedi ayrı mahallede, toplamda 50 dönümlük arsa tahsis etti.

TOKİ İzmir Torbalı başvuruları bugün başladı!

3 oda 1 salon daire seçeneğine sahip TOKİ İzmir Torbalı Evleri'nde 1 adet konut satışa sunuluyor. TOKİ İzmir Torbalı başvuruları bugün başladı.

Göztepe'ye 35 bin kişilik stat yapılacak!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, Levent Marina'nın karşısında, İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ait Eshot Çakalburnu Otobüs Garajı'nın bulunduğu alana, Göztepe'ye yakışır yeni bir stat yapılmasını istedi.

Torbalı İZBAN hattı 26 kilometre daha uzatılacak!

Torbalı İZBAN hattındaki çalışmalarını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, hattı 26 kilometre daha uzatarak 136 kilometreye çıkartacak Selçuk aksının yapım çalışmalarını sürdürüyor.

İzmir Torbalı'ya kent meydanı yapılacak!

Bilirkişi raporunda Torbalı Mahallesi’nde bulunan eski Gazi İlköğretim Okulu arsasının okul yapımına uygun olmamasının belirtilmesi üzerine mahalleliyi kent meydanı heyecanı sardı.

Garaj ev olur mu?

Bir apartman veya site bloğunda yer alan garajın bir kimsenin kullanımında olması halinde, malik burayı ev veya işyeri olarak kullanmak isteyebiliyor. Peki, garaj ev olur mu?

Garaj dükkan olur mu?

Bir binada garaj ortak mal olsa da kimi zaman ise bir bağımsız bölüme özel olabiliyor. Peki, garaj sahibi burayı garaj olarak değil de dükkan olarak kullanabilir mi? Garaj dükkan olur mu?

torbalı eshot garajı taşındımı Haberi

torbalı eshot garajı taşındımı


İzmir Torbalı'da sefer yapmaya başladığı günden bu yana ilçe garajının yanında bulunan alanı garaj olarak kullanan ESHOT, önceki gün itibariyle Çaybaşı ’ya taşındı. Kalkışlarını yine ilçe merkezinden yapacak olan araçlar, gece park alanı olarak ise Çaybaşı’ndaki garajı kullanacak. Pazarcıların meyve-sebze pazar yeri olarak kullandığı 3 buçuk dönümlük arazi, Torbalı Belediyesi tarafından ESHOT’a devredildi. Çaybaşı Mahallesi’nde pazar yeri ise başka bir alana taşındı.


Torbalı merkezinde bulunan garajın küçük olduğunu ve bu nedenle ESHOT araçlarının büyük kısmını garaj dışına park etmek zorunda kaldıklarını aktaran ESHOT Torbalı Kısım Şefi Özcan Kaya, “Daha önce ilçe garajındaki araçları, gece park ederken yetersiz gelmesinden dolayı, ESHOT’ların büyük çoğunluğunu dışarı park etmek zorunda kalıyorduk. Bu da güvenlik zafiyeti oluşuyordu” şeklinde açıklamalarda bulundu.


Özcan Kaya sözlerine şöyle devam etti:...