02 / 07 / 2024

çaycuma filyos postanesi

çaycuma filyos postanesi

Zonguldak' ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesinde bulunan postane binasının, depreme dayanıklı olmadığı tespit edilmesi üzerine, binanın yıkılarak yerine modem bir postane binası yapılacağı bildirildi....

Filyos Limanı projesinde sona gelindi!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 2016 yılında inşaatına başlanan Filyos Projesi'nin bu yıl tamamlanması hedefleniyor.

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

TOKİ Çaycuma 197 konut ihalesi 27 Mayıs'ta!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 27 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Zonguldak Çaycuma 197 konut ihalesi yarın!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 15:30'da gerçekleştirilecek.

Filyos Limanı'nda yüzde 67 ilerleme sağlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Filyos Limanı Projesi'nde yüzde 67 ilerleme sağlandığını söyledi.

TOKİ'den Zonguldak Çaycuma'ya 197 yeni konut müjdesi!

Zonguldak İli Çaycuma İlçesi Velioğlu Mahallesi 197 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Mayıs 2020 tarihinde saat 15:30'da yapılacak.

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Zonguldak'ta 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Filyos Beldesi Hisarönü Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Çaycuma’nın imar sorunları çözülecek!

Çaycuma Belediye Meclisi’nin Şubat ayı Toplantısı düzenlendi. Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı toplantıda yaptığı konuşmada; “ Verdiğimiz her hizmeti kimseyi kayırmadan herkese eşit olarak yapmaya çalışıyoruz.“dedi.

Cahit Turhan: Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ulaştırma projelerini anlattığı basın toplantısında; "Filyos Limanı'nın üstyapı ihalesine bu yıl çıkacağız" dedi...

Filyos Belediyesi'nden 15.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Filyos Belediyesine ait arsayı 15 milyon 600 bin lira bedelle satışa çıkardı...

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2020 detayları!

TOKİ Zonguldak Çaycuma 2020 detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Zonguldak Çaycuma 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Zonguldak Çaycuma 2020 başvuru tarihleri 2020 ne zaman? İşte yanıtlar...

Filyos Limanı 2020'de açılacak!

150 sene önce Abdülhamid tarafından gündeme getirilen Filyos Limanı projesinde son aşamaya gelindi. Projenin 2020 yılında açılması bekleniyor. 

çaycuma filyos postanesi Haberi

çaycuma filyos postanesi


Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos Beldesinde, yeni bir Postane binası yapılacağı kaydedildi. 


Filyos beldesinde bulunan postane binasının, depreme dayanıklı olmadığı tespit edilmesi üzerine, binanın yıkılarak yerine modem bir postane binası yapılacağı bildirildi. 


Postane binasının yapılması için, ihalenin yapıldığı yakında inşaata başlanılacağı belirtildi. Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal. şu andaki postane binasının depreme dayanıklılık testinden geçemediğini ifade...