02 / 05 / 2024

çayırhan toki başvuruları

çayırhan toki başvuruları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Nallıhan Belediyesi Çayırhan Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 44 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkarılıyor. 

TOKİ Çorum Kuruçay orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çorum Kuruçay Mahallesi projesi için başvurular başladı.

Ankara Nallıhan Çayırhan TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Nallıhan Belediyesi Çayırhan Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 44 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkarılıyor. 

Safranbolu Kirkille TOKİ başvuruları 11 Eylül'de başlıyor!

TOKİ Safranbolu Kirkille projesinde yer alan 146 adet konut için başvurular 11 Eylül'de başlıyor. Kirkille TOKİ'den 96 ay, 108 ay ve 120 ay vadeyle konut sahibi olunabiliyor.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 422 konutluk Samsun Çay Mahallesinde yer alan ve TOKİ stoğunda bulunan 16 adet konut satışa çıkıyor.

TOKİ Samsun Çay Mahallesi 2017 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 422 konutluk Samsun Çay Mahallesindeki 16 adet daire açık satışa sunulacak. Peki, TOKİ Samsun Çay Mahallesi 2017 başvuruları ne zaman?

Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

TOKİ'nin Çankırı Kurşunlu 2. Etap projesinde yer alan 264 adet konut kurasız olarak başvuru önceliğine göre satışa çıkıyor. Peki, Çankırı Kurşunlu 2. Etap Toki başvuruları ne zaman bitecek?

Afyon Çay TOKİ başvuruları!

Afyon Çay TOKİ başvuruları 8 Ağustos'ta başlıyor. Daire tipinin 3+1 şeklinde tasarlandığı projede fiyatı 135 bin 479 TL'dir.

2016 Samsun Ladik 2. Etap TOKİ başvuruları!

Toplamda 12 adet konutun satışta olduğu projede 180 ay vade sağlanıyor. İşte 2016 Samsun Ladik 2. Etap TOKİ başvuruları...

Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları!

Kırşehir Kaman'da alt gelir grubu için hayata geçirilecek olan 63 konut kuralı olarak satşa sunuluyor. İşte, Kırşehir Kaman alt gelir grubu Toki başvuruları...

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları bugün son!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları bugün son. Aylık 733,15 TL taksitle daire sahibi olunabilen projede yüzde 15 peşinatta, kalan tutar için 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları yarın başlayacak!

Bingöl İnönü Mahallesi TOKİ başvuruları yarın başlayacak. Toplamda 21 adet dairenin açık satışa sunulduğu projede yüzde 10 peşin ödemelerde kalan tutar 108 ay vadelendiriliyor.

Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvuruları ne zaman 2015?

TOKİ Erzincan Yoğurtlu'da 24 adet konut satışa çıkarılıyor. Projede yüzde 12 peşinatta kalan bedel 180 ay taksitlendiriliyor. Peki Erzincan Yoğurtlu TOKİ başvuruları ne zaman 2015?

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ başvuruları başladı!

Mardin Merkez Nur Mahallesi TOKİ başvuruları başladı. Yüzde 15 peşinatta 120 ay vade fırsatı sağlayan projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

çayırhan toki başvuruları Haberi

çayırhan toki başvuruları

Projede yer alan dairelerin satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek dairelerin satış işlemleri ise 27 Ağustos - 28 Eylül 2018 tarihleri arasında ilgili Bankanın Çayırhan Şubesi tarafından yapılacak. 

TOKİ Ankara Nallıhan Çayırhan projesinde yer alan daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin fiyatları 100 bin 624 TL ile 184 bin 111 TL aralığında değişiklik gösteriyor. 

Konut seçimini yapanlar,  peşinatını T.C.Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü A.Ş.’nin Çayırhan Şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini ve Müzekkere tutanağını imzalayacaklar. 

Konut alıcıları, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahipler. 

Satış işlemleri, T.C. Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü A.Ş.’nin Çayırhan Şubesi aracılığıyla yapılabilecek. 

Satış duyurusu için