16 / 05 / 2024

 Çayırhan Toplu Konut Uygulaması toki

 Çayırhan Toplu Konut Uygulaması toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Nallıhan Belediyesi Çayırhan Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 44 konutu 37 Ağustos Pazartesi günü satışa çıkarıyor...

Çeşme Belediyesi'nden müjde! 417 adet 'Toplu Konut Projesi geliyor! Başvurular temmuz ayında!

Çeşme Belediye'si 417 adet 'Toplu Konut Projesi'sini hayata geçirileceğinin müjdesini verdi. Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, başvuruların temmuz ayında başlayacağını belirtti.

TOKİ Mersin Çay Mahallesi'nde toplu konut inşa ediyor!

Mersin'in Akdeniz ilçesine bağlı, Çay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Bu çalışmalar kapsamında TOKİ mahallede toplu konut inşa edecek. 

İzmir Büyükşehir'den belediye çalışanlarına toplu konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan ikinci meclis birleşiminde, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye ve şirket çalışanları için toplu konut çalışmasına başlayacağı açıklandı.

Aydın Buharkent Toplu Konut Projesi'nin ihalesi Temmuz'da!

Aydın Buharkent ilçesinin Belediye Başkanı Mehmet Erol, Toplu Konut Projesi'nin ihalesinin Temmuz ayında gerçekleştirileceğini açıkladı.

Ankara Nallıhan Çayırhan TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Nallıhan Belediyesi Çayırhan Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 44 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkarılıyor. 

TOKİ Ankara Nallıhan'da 44 konutu 27 Ağustos'ta satışa çıkarıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Nallıhan Belediyesi Çayırhan Toplu Konut Uygulaması kapsamında yer alan 44 konutu 37 Ağustos Pazartesi günü satışa çıkarıyor...

Ankara Yavuz Sultan Selim Toplu Konut Alanı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Halaçlı-Velihimmetli Çayırlı Mahalleleri Yavuz Sultan Selim Toplu Konut Alanına ilişkin imar planı yarın askıya çıkarılıyor...

Balıkesir Toplu Konut'tan 110 milyonluk proje!

Çay Deresi Rekreasyon Alanı karşısında yer alan ve çoğu metruk yapılardan oluşan alanın kent yaşamına kazandırılması için Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan Balıkesir Toplu Konut (BALTOK) A.Ş. tarafından hazırlanan proje hak sahiplerine tanıtıldı.

Kırşehir Özbağ’a 5 bin toplu konut talebi!

Kırşehir’le birleşmesine rağmen belde olan Özbağ’da Belediye Başkanı Nazmi Ay Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile görüşmeler yaparak beldesine 5 bin konut yapılması talebinde bulundu.

Zekeriya Özak'tan Çayırova toplu konut arazisi açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, geçtiğimiz meclisten oy birliği ile geçen Çayırova’daki bir toplu konut alanı ile ilgili imar düzenlemesinde ortaya atılan iddialar üzerine basın açıklaması düzenledi.

2015 Ekim ayında kaç konut satıldı?

Türkiye İstatistik Kurumu her ay kaç konut satışı yapıldığı konut satış istatistikleri ile açıklanıyor. Türkiye’de 2015 Eylül ayında 92 bin 483 konut satılmıştı. Peki, 2015 Ekim ayında kaç konut satıldı?

TOKİ Yalova'da toplu konut yapacak!

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, son aylarda halk arasında yayılan TOKİ’nin Yalova’da toplu konut yapacağı söylentilerinin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Gemlik Belediyesi'nde toplu konut çalışmaları başladı!

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı Mahallesi mevkiine yapılacak olan 970 konutluk toplu konut projesi çalışmalarının yol inşaatı kısmı başladı. Gemlik'e devrolan 150 bin metrekarelik alanda proje çalışmalarının tamamlandığını vurgulandı.

 Çayırhan Toplu Konut Uygulaması toki Haberi

 Çayırhan Toplu Konut Uygulaması toki

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Nallıhan Belediyesi Çayırhan Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 44 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor. 

44 adet konutun başvuruları 27 Ağustos - 28 Eylül 2018 tarihleri arasında  T.C. Ziraat Bankası'nın Çayırhan Şubesi tarafından kabul edilecek. 

Satışa sunulan 29 tanesi 2 oda 1 salon, 15 tanesi de 3 oda 1 salon. 2 oda 1 salon dairelerin fiyatları 100 bin 624 TL ile 125 bin 848 TL arasında, 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 151 bin 198 TL ile 184 bin 111 TL arasında değişiyor. 

TOKİ Ankara Nallıhan projesinde 2 oda 1 salon daireler için minimum yüzde 12 peşinat ödeniyor ve 240 aya kadar vade yapılıyo. 3 oda...