25 / 05 / 2024

Çayırova Ankaryum Evleri

Çayırova Ankaryum Evleri

Gebze Çayırova'da yükselen Ankaryum Evleri projesinde bugün ev alıp, önümüzdeki ay taşınmak mümkün. Projede 2+1'ler 97 bin liraya satılıyor

Kocaeli Çayırova'da vatandaşlar ruhsat istedi!

Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi’nde yaşayan mahalle sakinleri imar planlarına uygun ruhsatlandırılmış yapılarını tamamlamak ve ruhsatları alarak inşaat yapmak ve belediyenin mahallelerine hizmet yapması için belediyeye yürüdüler.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir’den Çayırova OSB’ye Köprülü Kavşak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yarın yapılacak. Proje kapsamında 3 üst, 2 alt geçidi yapılacak.

Çayırova Akse Mahallesi'nde dere yatağındaki evler istimlak edilecek!

Kocaeli Çayırova Belediye Meclisi'nin gündem maddelerinde en ilgi çekeni ise Akse Mahallesindeki imar plan tadilatları oldu. Şevki Demirci dere kenarında, yürüyüş yolu civarındaki evlerin bedelleriyle birlikte tamamen istimlak edileceğini dile getirdi.

Çayırova’da 25 sokak yenilendi!

Çayırova’nın batı kısmında yer alan mahaller içinde yer alan 25 adet sokağa toplam 8 bin ton sıcak asfalt malzeme serildi. Ayrıca sokaklara 14 bin metrekare parke döşendi.

TOKİ Çayırova'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ilimiz Çayırova bölgesinde inşa edilen 387 konutluk site tamamlandı. Satışı Türkiye Halk Bankası üzerinden yapılan 387 konutun teslimine yarından itibaren başlanacak.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ Evleri alt gelir grubu kura çekimi!

Samsun Çay Mahallesi TOKİ Evleri alt gelir grubu kura çekimi Samsun Canik Hasan Doğan Spor Salonu'nda gerçekleşecek. Projede 2+1 olarak dizayn edilen daireler satışa sunulacak.

Samsun Çay Mahallesi TOKİ Evleri taksitleri!

Samsun Çay Mahallesi TOKİ Evleri taksitleri 592,94 TL'den başlıyor. Başvuru bedeli olarak 2 bin TL ödenen projede yüzde 10 peşinatta, kalan tutar 96 ay vadelendiriliyor.

Kocaeli Çayırova'ya köprülü kavşak müjdesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Çayırova-TEM Otoyolu OBS Köprülü Kavşağı yapım işi ihalesine 5 firma katıldı, köprülü kavşağın 270 günde tamamlanması isteniyor.

Reysaş GYO Çayırova 11 lojistik depo için yapı ruhsatı aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çayırova 11 lojistik depo için yapı ruhsatı aldığını bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.

Çayırova Ankaryum Evleri Haberi

Çayırova Ankaryum Evleri

Anka GYO'nun hayat verdiği Çayırova Ankaryum Evleri projesi Gebze Çayırova'da inşa ediliyor. 4 etapta planlanan Ankaryum Evleri projesi 40 dönümlük alanda yükseliyor. 


Yapımına 2010 yılının Haziran ayında başlanan Ankaryum Çayırova Evleri projesinde 1+1 daireler 69 bin liraya, 2+1 daireler 97 bin liraya, 3+1 daireler 125 bin liraya satılıyor.


Ankaryum projesinde 1 oda 1 salon daireler brüt 70 metrekare, 2 oda 1 salon daireler brüt 97 metrekare, 3 oda 1 salon daireler brüt 110 metrekare olarak tasarlandı. Projede teslimleri önümüzdeki ay başlayacak.


İnşaat alanı 306 bin metrekare olan Ankaryum Evleri projesinin ortak alanlarında açık ve kapalı yüzme havuzları,  kapalı otopark, fitness salonu ve çocuk oyun alanları mevcut durumda.


444 38 99


0262 721 44 00


http://www.ankagyo.com


Sinem...