30 / 04 / 2024

Çayırova Hastanesi son durum

Çayırova Hastanesi son durum

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Çayırova'ya hastane yapımını yatırım programına koyduk. Şimdi projeleri yapılıyor. Bu yıl içinde inşallah temelini atacağız ve en geç 3 yıl içerisinde de Çayırova son derece modern güzel bir hastaneye kavuşacak" diye konuştu.

Çayırova Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yapımı planlanan devlet hastanesi projesinin başlangıç ve bitiş tarihleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çayırova Devlet Hastanesi'nin temeli yıl içinde atılıyor!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Çayırova'ya hastane yapımını yatırım programına koyduk. Şimdi projeleri yapılıyor. Bu yıl içinde inşallah temelini atacağız ve en geç 3 yıl içerisinde de Çayırova son derece modern güzel bir hastaneye kavuşacak" diye konuştu.

Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Akse Mahallesi’nde hayata geçirilen Çayırova Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun inşaatında son aşamaya gelindi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmaları aralıksız devam ediyor

Kocaeli Çayırova OSB Köprülü Kavşak inşaatında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova OSB Köprülü Kavşak bölgesinde inşaa çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Çayırova Kent Park ve Kültür Merkezi'nde son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde incelemelerde bulundu. Kent Park ve Kültür Merkezi Proje alanında inceleme yapan Işık, daha sonra Fatih Caddesi'nde esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum ne?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor, proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

Kocaeli TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmalar devam ediyor. OSB’ye ulaşımı daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir’den Çayırova OSB’ye Köprülü Kavşak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yarın yapılacak. Proje kapsamında 3 üst, 2 alt geçidi yapılacak.

Çayırova Akse Mahallesi'nde dere yatağındaki evler istimlak edilecek!

Kocaeli Çayırova Belediye Meclisi'nin gündem maddelerinde en ilgi çekeni ise Akse Mahallesindeki imar plan tadilatları oldu. Şevki Demirci dere kenarında, yürüyüş yolu civarındaki evlerin bedelleriyle birlikte tamamen istimlak edileceğini dile getirdi.

Çayırova’da 25 sokak yenilendi!

Çayırova’nın batı kısmında yer alan mahaller içinde yer alan 25 adet sokağa toplam 8 bin ton sıcak asfalt malzeme serildi. Ayrıca sokaklara 14 bin metrekare parke döşendi.

Çayırova Hastanesi son durum Haberi

Çayırova Hastanesi son durum

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde Çayırova Belediyesi ile 12 kültür ve hemşehri derneğinin düzenlediği "2. Hamsi Festivali"ne katıldı. 

Festivalde konuşan Işık, Kocaeli'nin en hızlı büyüyen ve gelişen ilçelerinden birinin Çayırova olduğunu belirtti. Hızla nüfusu artan Çayırova'ya hizmetlerin de aynı oranda arttığını ifade eden Işık, çalışmayı, proje üretmeyi seven ve Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışan belediye başkanı Şevki Demirci'ye hizmetlerinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Kocaeli'nin sadece 81 vilayetten değil aynı zamanda gönül coğrafyalarının bütün şehirlerinden insanların birlikte yaşadığı ve buluştuğu müstesna bir şehir olduğunu aktaran Işık, sadece Türkiye'de değil, dünyada da böylesine güzel bir şehri bulmanın kolay olmadığını belirtti.

Çayırova ilçesinde son yıllarda ciddi hizmetler yapıldığını anlatan Işık, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"İlçemizde modern bir yüzme havuzu bitiyor. Okullar yapıldı. Okul yapmak...