16 / 05 / 2024

Çayırova Kandıra okul inşaatı ihalesi

Çayırova Kandıra okul inşaatı ihalesi

Milli Eğitim Bakanlığı Kocaeli'nin Çayırova ve Kandıra bölgelerinde 2 ilkokul inşa edecek. İnşa edilecek okullar için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ihale açıldı. 

Kocaeli Kandıra yeni belediye binası Kocaeli Üniversitesi'ne mi tahsis edilecek? 

Kocaeli Kandıra Belediye Meclisi'nin Mart ayı oturumunda, yeni belediye binasının Kocaeli Üniversitesi'ne tahsis edilme talebi gündeme alındı. 

Kandıra’nın ilk Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi açıldı!

Kocaeli Kandıra’nın ilk kız lisesi olan Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretime açıldı. Okul Müdürü Hülya Koç, ''Kandıra'nın ilk kız lisesi olan okulumuz ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kandıra Belediyesi hizmet binasının temeli yıl içinde atılacak!

Kandıra Belediye Meclisi’nin nisan ayı oturumda konuşan Başkan Köken, belediye hizmet binası için çalışmaları hızlandırdıklarını ifade ederek, 2016 yılı içerisinde belediye hizmet binasının temelini atacaklarını söyledi

TOKİ Kocaeli Kandıra Evleri başvuruları!

TOKİ Kocaeli Kandıra Evleri başvuruları 31 Mart 2016 tarihinde son bulacak. Ödeme planı kapsamında 240 ay vade imkanı sunan projede 2+1 daire alternatifleri yer alıyor.

Kandıra'da TOKİ ile yeni hayat başlayacak!

Kandıra Belediye Meclisi’nin aralık ayı oturumunda konuşan Belediye Başkanı Ünal Köken, eski hindi çiftliğinin olduğu bölgede yapılacak olan TOKİ konutlarıyla bölgede yeni bir yaşamın başlayacağını söyledi

12 İlçenin İmar Komisyonu Kandıra'da toplandı!

Kocaeli genelinde ilçe imar sorunlarını masaya yatıran ve tüm ilçe imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen İmar ve Bayındırlık Komisyonu Haziran ayı toplantısı Kandıra Belediyesi ev sahipliğinde Kerpe'de düzenlendi.

Kandıra'da 12 ilçe için imar komisyonu toplandı!

Kocaeli genelinde ilçe imar sorunlarını masaya yatıran ve tüm ilçe imar komisyonu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen İmar ve Bayındırlık Komisyonu Haziran ayı toplantısı Kandıra Belediyesi ev sahipliğinde Kerpe'de düzenlendi.

TOKİ Kocaeli Kandıra 518 konut başvuru için yarın son!

TOKİ Kocaeli Kandıra 518 konut başvuru için yarın son. Dairelerin 88 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede başvuru bedeli olarak 4 bin TL ödeniyor.

Dumankaya'dan Kocaeli Çayırova'ya yeni proje!

Dumankaya İnşaat Çayırova Projesi Hayata geçirdiği projeler ile gayrimenkul sektöründe standartları daima yukarı taşıyan Dumankaya İnşaat, Çayırova bölgesinde 4.500 mutlu aileye ev sahipliği yapacak..

Kocaeli Kandıra TOKİ başvuru 2015!

Kocaeli Kandıra TOKİ projesinde toplam 518 adet daire kurayla satışa sunuluyor. Projede fiyatlar 88 bin 500 TL'den başlıyor. İşte Kocaeli Kandıra TOKİ başvuru 2015 detayları...

TOKİ Kocaeli Kandıra son başvuru tarihi!

TOKİ Kocaeli Kandıra projesinde başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Kocaeli-Kandıra Şubesi tarafından kabul ediliyor. İşte TOKİ Kocaeli Kandıra son başvuru tarihi...

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları yarın sona eriyor!

TOKİ Kocaeli Kandıra başvuruları yarın sona eriyor. Projede 2 oda 1 salon daireler için 4 bin TL, 3 oda 1 salon daireler için ise 6 bin TL başvuru bedeli ödeniyor.

Kandıra Spor Salonu'nun inşaat çalışmaları devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra’da modern bir spor salonu inşa ediyor. Birinci kat ve saha çalışmaları yapılan spor salonu tamamlandığında yapı pek çok organizasyona ev sahipliği yapacak.

Çayırova Kandıra okul inşaatı ihalesi Haberi

Çayırova Kandıra okul inşaatı ihalesi

Milli Eğitim Bakanlığı Çayırova ve Kandıra'da 22 ve 27 derslikli olmak üzere toplam 2 ilkokul yapacak. Okullar için Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ihale açıldı. Kocaeli Gazetesi'nde yer alan habere göre; Milli Eğitim Bakanlığı Kocaeli'nin Çayırova ve Kandıra ilçelerinde 22 ve 27 derslikli olmak üzere toplam 2 adet ilkokul inşa edeceğini duyurdu. Bakanlık konu ile ilgili bir ilan yayınladı. 

Okullar, Kandıra’nın Aydınlık Mahallesi Kültür Sokak numara 38’te ve Çayırova’nın İnönü Mahallesi 105/1 Sokak numara 1’de yapılacak. Okulların inşa edilmesi için mevcut halde bulunan Kocaeli Kandıra Zafer İlkokulu 1 nolu binası ve Çayırova Ahmet Yesevi İlkokulu yıkılacak. 

İhale 10 Haziran’da başlayacak. Bu kapsamda Bakanlık tarafından ihale ve teklif açma tarihi 10.06.2019 saat 09.30 olarak açıklandı. İhaleye katılmak isteyen firmalar, Kocaeli Valiliği İl...