02 / 05 / 2024

Çayırova Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projeleri

Çayırova Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projeleri

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, inşaat çalışmaları devam eden 2 projeyi yerinde inceledi. Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projelerini inceleyen Demirci, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Reysaş GYO, Çayırova'daki arsasına 2.9 milyon TL'ye yeni tesis yaptıracak!

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 841 ada 12 parseldeki arsaya 2 milyon 913 bin 210,50 TL+KDV bedelle yeni tesis yaptıracak. 

Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, sporun alt yapısı tesisleşmeye yönelik çalışmalarına yenisini ekliyor. Bu kapsamda Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis kazandırıldı. 

Gaziantep Düztepe'ye sosyal tesis isteği!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi Şubat ayı 2. birleşim meclis toplantısı yapıldı. Toplantıda Düztepe'ye sosyal tesis yapılması gündeme geldi.

Gebze Çayırova Kent Park projesi 12 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Gebze Çayırova E-5 Karayolu girişinde hayat bulacak olan Kent Park projesi, Çayırova’nın çehresini değiştirecek, değerine değer katacak. İlçenin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümünü sağlayacak.

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis'te sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin önemle üzerinde durduğu projelerden biri olan Sosyal Tesis tamamlanıyor. Tesis 1500 metrekare alan içerisinde konuşlandırıldı.

Giresun Doğankent sosyal tesis projesinde çalışmalar sürüyor!

Proje kapsamında; (düğün salonu, çocuk parkı, aile çay bahçesi,göl manzaralı kamelyalar vs.) ilçenin önemli ihtiyaçlarından biri olan Sosyal Tesis Projesi halısaha çevresinde, yer ile ilgili şartların oluşması halinde hayata geçirilecek.

Türk Traktör'ün yeni tesisi Çayırova’da hizmete açıldı!

Koç Holding ve CNH Industrial firmasının ortaklığında kurulan Türk Traktör İstanbul İş Makineleri Tesisi, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde açıldı. Tesis İzmir ve Ankara tesislerinin ardından 3. büyük tesis olarak faaliyet gösterecek.

Meram Sosyal Tesis ve Ticaret Merkezi 2017'de tamamlanacak!

Meram Belediyesi tarafından 2015 yılı kasım ayında temeli atılan, belediye hizmet binası yanındaki sosyal tesis ve ticaret merkezi inşaatında çalışmalar hızla devam ediyor.

Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak!

Kentte yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor, tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek.

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projeleri incelendi!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, inşaat çalışmaları devam eden 2 projeyi yerinde inceledi. Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projelerini inceleyen Demirci, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Şehzadeler Belediyesi sosyal tesis projesini tanıttı!

Şehzadeler Belediyesi Eylül ayı Olağan Belediye Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda gündem maddeleri karara bağlanırken, Veziroğlu Mahallesi’ne yapılacak olan sosyal tesis ile ilgili de sunum yapıldı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya sosyal tesis inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, sosyal tesis zincirine bir halka da Mustafakemalpaşa’da ekliyor. Sosyal tesisler, Kirmasti çayı ve ilçe merkezine hakim tepedeki panoramik manzarası ile Mustafakemalpaşalı’ların buluşma noktası olacak.

Eyyübiye sosyal tesis projesinin temeli 2 ay sonra atılacak!

Eyyübiye Belediyesi Başkanı Mehmet Ekinci, Osmanlı Mahallesi’nde toplamda 37 bin metre kare alan üzerinde yapımına devam edilen çok amaçlı sosyal tesis projesini yerinde inceledi.

Çayırova Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projeleri Haberi

Çayırova Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projeleri

Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projelerinin inşaat çalışmalarını değerlendiren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, yatırımların hızla yükseldiğini belirtti. Hedeflerinin 2016 yılı içerisinde bu iki projeyi tamamlamak olduğunu kaydeden Demirci, yeni projelerinde yine yıl içerisinde start alacağını söyledi.


HER KESİME HİTAP EDECEK BİR SOSYAL TESİS


Öncelikle Çağdaşkent Parkı ve Yaşam Merkezi içerisinde inşaatı devam eden sosyal tesisi inceleyen Demirci, tesisin ve çevresinin bütünleşmiş bir yaşam merkezi olduğuna dikkat çekti. Sosyal tesisin bitimi ile Çağdaşkent Parkı ve Yaşam Merkezinin daha da renkleneceğini söyleyen başkan Demirci, her kesime hitap edecek bir tesisi hizmete sunacaklarını vurguladı.


Yaklaşık 1500 metrekare alan içerisine inşa edilen tesisin kapalı ve açık toplam 600 metrekare kafe ve restoran, 130 metrekare de toplantı ve seminer salonuna sahip olacağını ifade eden Demirci,...