01 / 05 / 2024

çayırova spor salonu yatırımları

çayırova spor salonu yatırımları

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime katkılarını her alanda sürdürüyor. Öğrencileri başarıya teşvik etmek amacıyla çeşitli projeler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi okullara spor salonu inşa ederek spor alanı ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, sporun alt yapısı tesisleşmeye yönelik çalışmalarına yenisini ekliyor. Bu kapsamda Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis kazandırıldı. 

Kocaeli Çayırova yeni spor salonuna kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu inşasında incelemeler yaptı.

Çayırova'ya yeni spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Çayırova’da hayata geçirilen Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi için inşa edilen spor salonunda incelemelerde bulundu.

Burdur Kapalı Spor Salonu Ağustos'ta açılacak!

Burdur'da inşaatı devam eden Burdur Kapalı Spor Salonu'nun yüzde 80'i bitti. 3 bin seyircili kapasiteli tesisin Ağustos ayında açılması planlanıyor.

Kocaeli Çayırova’ya tam donanımlı spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne spor salonu inşasını sürdürüyor. Çevre temel betonu dökülen yapının tribün çalışmaları sürüyor.

Çayırova Hasan Tahsin İlkokulu'na spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Hasan Tahsin İlköğretim Okulu için spor salonu inşa ediyor. Yapının temel uygulama çalışmaları sürüyor.

Kocaeli Çayırova’ya yeni spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime katkılarını her alanda sürdürüyor. Öğrencileri başarıya teşvik etmek amacıyla çeşitli projeler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi okullara spor salonu inşa ederek spor alanı ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Çayırova Hasan Tahsin İlkokulu’na spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime katkı sağlamak ve öğrencilerin spor alanı ihtiyacını karşılamak amacıyla bahçesi uygun olan okullara spor salonu inşa ediyor.

Manisa Turgutlu Spor Salonu zamanında tamamlanacak!

Haziran ayında temeli Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından atılan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu projesinde çalışmalar hızla devam ediyor.

Manisa Salihli Spor Salonu kaba inşaatının yüzde 35'i tamam!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, geçtiğimiz ay içerisinde temeli atılan Spor Salonu ve Kapalı Yüzme Havuzu'nun son durumunu anlattı. Halil Memiş spor salonu kapa inşaatının yüzde 35’inin tamamlandığını söyledi.

Antalya'da 10 bin kişilik spor salonu inşaatı yüzde 98 tamamlandı!

Antalya'da yapılan 10 bin kişilik spor salonu inşaatının yüzde 98'i tamamlandı. 46.5 milyon liraya mal olan spor salonunun Nisan ayında müsabaka oynanmaya hazır hale geleceği belirtildi.

Karaman'a 3 bin kişilik spor salonu yapılıyor!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, Kırbağı Mahallesi'ne yapılacak olan 3 bin kişilik spor salonu projesinde çalışmaların Nisan ayı içinde başlayacağını söyledi.

Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu yapılacak!

Kentte yüzme sporunun gelişmesi için spor tesisleri inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’ya yarı olimpik yüzme havuzu kazandırıyor, tesis modern mimari yapısıyla da dikkatleri üzerine çekecek.

çayırova spor salonu yatırımları Haberi

çayırova spor salonu yatırımları


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi eğitime katkılarını her alanda sürdürüyor. Öğrencileri başarıya teşvik etmek amacıyla çeşitli projeler gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi okullara spor salonu inşa ederek spor alanı ihtiyaçlarını da karşılıyor. Bu amaçla Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne spor salonu inşa ediyor.


220 KİŞİLİK TRİBÜN


Temel beton imalatı tamamlanan spor salonunun saha beton uygulamaları devam ediyor. Salonun zemin katında 28x15 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9x18 metre ölçülerinde voleybol sahası yer alacak. Spor salonunda 220 kişilik tribün antrenör odası, soyunma odaları, duşlar ve tuvaletler ve büfe bulunacak. Bin 100 metrekare alan üzerine inşa edilen salon bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak.


3 ADET SALON


Birinci katta ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam...