23 / 07 / 2024

Çayırova yeni spor salonu

Çayırova yeni spor salonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Çayırova’da hayata geçirilen Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi için inşa edilen spor salonunda incelemelerde bulundu.

TOKİ'den Kocaeli Çayırova'ya 115 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Çayırova'da 115 konutluk yeni proje inşa edecek.

Reysaş GYO, Çayırova'daki arsasına 2.9 milyon TL'ye yeni tesis yaptıracak!

Reysaş GYO portföyünde yer alan Kocaeli ili Çayırova ilçesi Akse Mahallesi 841 ada 12 parseldeki arsaya 2 milyon 913 bin 210,50 TL+KDV bedelle yeni tesis yaptıracak. 

Kocaeli Çayırova Yenimahalle ASM için hizmet binası yapılması önerildi!

Kocaeli Çayırova Yenimahalle Aile Sağlığı Merkezi için yeni bir hizmet binası yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Alyans İnşaat’tan Çayırova’ya 1000 konutluk yeni proje!

Alyans İnşaat, Gebze’de hayata geçirdiği iki büyük projeden sonra üçüncü projesine Çayırova’da başlıyor. Şirket yıl sonunda satışa çıkacak olan 1.000 konutluk yeni proje için hazırlıklara devam ediyor.

Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, sporun alt yapısı tesisleşmeye yönelik çalışmalarına yenisini ekliyor. Bu kapsamda Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis kazandırıldı. 

Çayırova Cadde Alyans basın lansmanı 28 Eylül'de!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.

Kocaeli Çayırova yeni spor salonuna kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu inşasında incelemeler yaptı.

Çayırova'ya yeni spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Çayırova’da hayata geçirilen Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi için inşa edilen spor salonunda incelemelerde bulundu.

Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova’daki bir caddeyi daha yeni yüzüne kavuşturuyor. Kocaeli Çayırova Özgürlük Caddesi üzerinde belli bölgelerde 4 bin 500 metreküp taş duvar imalatı yapıldı.

Kocaeli Çayırova’ya tam donanımlı spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne spor salonu inşasını sürdürüyor. Çevre temel betonu dökülen yapının tribün çalışmaları sürüyor.

Çayırova Hasan Tahsin İlkokulu'na spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Hasan Tahsin İlköğretim Okulu için spor salonu inşa ediyor. Yapının temel uygulama çalışmaları sürüyor.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu kiraladı!

Reysaş GYO, Kocaeli Çayırova'daki 63.189 metrekarelik depo alanını Dhl Global Forwarding Taşımacılık A.Ş.'ye kiraya verdi. Yeni kiraya verilen ek depolama alanından 18 ayda KDV dahil yaklaşık bin 250 dolar gelir elde edilecek.

Reysaş GYO Çayırova tesisinin kaba inşaatını İf Yapı yapacak!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kocaeli Çayırova'daki 20 bin 871 metrekarelik arsasına yaptıracağı yeni tesisin kaba inşaatı için İf Yapı Taahhüt İnşaat ile sözleşme imzaladı.

Çayırova yeni spor salonu Haberi

Çayırova yeni spor salonu

Öğrencilerin derslerinin yanında spor yapabilmeleri için spor alanları yaptıklarının altını çizen Genel Sekreter Bayram, “Çocuklarımız, gençlerimiz spor yaparak hem zihinsel hem de bedensel sağlıklarını koruyacaklar. Bu da gelecek nesillerimizin sağlıklı yetişmesi demek. Bu yüzden geleceğimizi inşa edecek çocuklarımıza modern mekanlarda spor alanları inşa ediyoruz” dedi.



Genel Sekreter Bayram gençlere ve spora Büyükşehir Belediyesi olarak büyük önem verdiklerini ifade ederek, “Büyükşehir Belediyesi olarak çevresi spor salonu yapmaya uygun okullar için spor salonları yapıyoruz. Tam donanımlı olarak inşa ettiğimiz bu salonlar çocuklarımızın hava şartlarından etkilenmeden spor yapmalarını sağlıyor. Çocuklarımız karda, yağmurda okul bahçesinde spor yapamazken bu salonlarda her türlü aktivitelerini gerçekleştirebiliyorlar” şeklinde konuştu.


Genel Sekreter Bayram geleceğimizi inşa edecek nesillerimize modern spor salonları inşa ettiklerini kaydederek, “Spor salonlarımızda gençlerimiz basketbol, voleybol gibi sporların...