16 / 05 / 2024

çayırtepe asfalt çalışması

çayırtepe asfalt çalışması

Erzurum Merkez Yakutiye İlçe Belediyesi, köy ve mahallelerde yol çalışmalarını sürdürüyor.

Tahıl koridoru çalışmasından sonra Ukrayna'dan flaş buğday adımı: Her ay yüzde 50 artıyor

Türkiye, Rusya ve Ukrayna'nın limanlarda bekleyen tahıl dolu gemilerin yola çıkarılması için başlattığı tahıl koridoru çalışmasında ilk somut adım geldi. Ukrayna, ülkeden buğday başta olmak üzere tahıl ihracatı için dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Battalgazi'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Mahallesi Çayırbaşı Sokakta asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Malatya Çöşnük'te sıcak asfalt çalışması başladı!

Malatya Battalgazi'nin Çöşnük Mahallesinde tamamlanan kaldırım çalışmaları sonrası sıcak asfalt çalışması başladı.

Mersin Erdemli'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Mersin Erdemli Belediyesi, Erdemli Lisesi civarında sıcak asfalt çalışması başlattı. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, çalışamlarla ilgili yazılı açıklama yaptı.

İskenderun Çay Mahallesi asfalta kavuşuyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Çay Mahallesinde asfalt çalışmasının yapıldığını belirtti.

Manisa Selendi yollarında temel çalışması başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Selendi’nin Çinan mahallesini birçok mahalleye bağlayan yollarda temel çalışması gerçekleştirdi. Mevcut yolda mevsim koşullarının elvermesine müteakip asfalt çalışması yapılacak.

Antalya Saraykent'te asfalt çalışması!

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Saraykent Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Muratpaşa Belediyesi'nden 440 ton asfalt!

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Dutlubahçe ve Konuksever mahallerini ayıran 1 kilometre uzunluğundaki Emrah Caddesi’ne bin 440 ton asfalt çalışması yapan ekipleri ziyaret etti, yola yapılan Muratpaşa Belediyesi imzasını boyadı.

Manisa Sarıgöl'de dolgu çalışması başladı!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl Belediyesi işbirliği ile Sarıgöl’ün Halis Selçuk Caddesi’nde asfalt öncesi dolgu çalışmasına başladı.

Manisa Akhisar'da sıcak asfalt çalışmaları başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Seyirdim Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması öncesinde temel çalışması başlattı.

Manisa Sarıgöl'deki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde Tırazlar ve Çanakçı yol hattında gerçekleştirdiği sıcak asfalt çalışması tamamlandı ve yol çizgileri çizilerek modern bir hale getirildi.

Isparta Akkent TOKİ'de asfalt çalışmaları yapıldı!

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Akkent Mahallesinde asfalt çalışması gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Manisa Akhisar'ın 3 mahallesinde asfalt çalışması!

İl genelinde asfalt çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Akhisar’ın Hamit, Çıtak ve Dağdere Mahallelerini birbirine bağlayan 13 kilometrelik yolda bakım, onarım ve yama çalışması yaptı.

çayırtepe asfalt çalışması Haberi

çayırtepe asfalt çalışması

ErzurumYakutiye Belediyesi'ne bağlı fen işleri ekipleri Çayırtepe köyündeki 5 kilometrelik yola sıcak asfalt döktü. Asfalttan sonra köy içerisinde yol düzenleme çalışmaları başlatılacak. Köy odasının eksiklerini de gidereceklerini söyleyen Başkan Ali Korkut, "Köy ve mahallelerimizde yaşam kalitesini artırmaya çalışıyoruz. Alt yapıdan sonra asfalt döküp bordür döşüyoruz. Bu arada köy odası, cami veya okullardaki eksiklikleri de gideriyoruz. Hizmetin ilçenin her alanına yayılması için çaba harcıyoruz" dedi. 




Çayırtepe Köyü Muhtarı Halil Didin ise, "Köyümüz ilk defa asfaltla tanıştı. Yollarımız çukurlardan kurtuldu. Artık kar ve çamur korkumuz olmaktan çıktı" diye...