27 / 04 / 2024

cayma bedeli

cayma bedeli

Merko Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Merko Gıda Yalova Soğuk Hava Tesisleri için cayma bedelinin tahsili yapıldı...

Emekli promosyonu cayma bedeli ne kadar?

Emekli promosyonları ve buna bağlı olan konular gündemde yer alıyor. Özellikle emekli promosyonu cayma bedeli. İşte detaylar!

Devremülk cayma bedeli nedir?

Yıl içerisinde farklı kişilerin kiralayabildiği ya da yılın belirli bir dönemi için satın alınabilen gayrimenkul tipine devremülk denir. Peki, devremülk cayma bedeli nedir? Devremülk cayma hakkı nedir?

Emlak komisyon sözleşmesi cayma bedeli!

Emlakçı aracılığı ile yapılan alım satım ve kiralama işlemleri için emlakçı komisyonu ödeniyor. Peki, yapılan işlemden vazgeçilmesi halinde ne olur? Emlak komisyon sözleşmesi cayma bedeli nedir?

Konut başına yıllık 85 TL kayıp kaçak bedeli mi alınıyor?

Tüketici Hakları Derneği (THD) Başkanı Turhan Çakar,Kızılay Güvenpark'ta yaptığı basın açıklamasında Türkiye'de konut başına yıllık 85 TL kayıp kaçak bedeli alındığını ifade etti...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait taşınmazın bedeli 4 milyon 742 bin 400 TL!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, büyüklüğü 5 bin 928 metrekarelik taşınmazı 20 Kasım 2014 günü saat 12:00'da ihale ediyor. Peşin bedelle ihale edilecek taşınmazın geçici teminat bedeli 142 bin 272 TL.

Kira sözleşmesinden cayma hakkı!

Mesken ve işyeri gibi taşınmaz malların kiralanması durumunda taraflar arasında kira sözleşmesi imzalanıyor. Peki kira sözleşmesinden cayılır mı? Tarafların kira sözleşmesinden cayma hakkı var mıdır?

Faturadaki kaçak bedeli hukuka aykırı bulundu!

Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, itiraz davasında elektrik dağıtım şirketlerinin vatandaşlara ve şirketlere gönderdikleri faturalara “kayıp-kaçak bedeli ve sayaç okuma bedelinin yansıtmasının” hukuka uygun olmadığına karar verdi.

İstimlak bedeli ödeme süresi!

Özel mülkiyette olan taşınmazların , kamu yararı amacıyla, devlet veya bir kamu tüzel kişisinin mülkiyetine geçmesini sağlayan işleme istimlak deniyor. Peki, istimlak bedeli ödeme süresi ne kadar?

Arsa istimlak bedeli nasıl hesaplanır?

İstimlak, özel mülkiyette bulunan gayrimenkullerin, kamu yararı amacıyla, devlet veya bir kamu tüzel kişisinin mülkiyetine geçmesi olarak ifade ediliyor. Peki, arsa istimlak bedeli nasıl hesaplanır?

Elektrikte sayaç değişim bedeli iade edilecek!

Elektrikte usulsüz sayaç bedeli tahsil edilmesi üzerine EPDK devreye girdi ve bedellerin iade edilmesini sağladı. Kurum elektrik abonelerini "Faturaya bakın, eğer sayaç değişim bedeli varsa bize bildirin" diye uyardı...

İstimlak bedeli nasıl ödenir?

İstimlak bir başka deyişle kamulaştırma olarak karşımıza çıkıyor. Özel mülklere bedeli ödenmesi karşılığıyla özel mülke el konulması işlemine istimlak deniyor. Peki, istimlak bedeli nasıl ödenir?

İstimlak bedeli ne zaman ödenir?

İstimlak; özel mülkiyette olan gayrimenkullerin, kamu yararı gözetilerek devlet veya kamu tüzel kişisinin mülkiyetine geçmesini sağlayan işlem olarak karşımıza çıkıyor. Peki, istimlak bedeli ne zaman ödenir?

Kira bedeli uyarlama davası nedir?

Kira bedelinin yeniden belirlenmesi için açılabilecek davalar arasında kira bedeli uyarlama davası da bulunuyor. Peki, kira bedeli uyarlama davası nedir? Kira bedeli uyarlama davası nasıl açılır?

cayma bedeli Haberi

cayma bedeli

Merko Gıda tarafından yapılan açıklama şöyle;


Yalova Soğuk Hava Tesislerinin eklenti ve demirbaşları ile birlikte Çifçiler Gayrimenkul Yat. İnş. Tur. Gıda A. Ş.'ne satışı konusunda ön protokolün imzalandığı 26.11.2013 tarihli özel durum açıklamamız ile kamuoyuna duyurulmuştur.


İş bu varlık satış sözleşmesi ön protokolü gereğince ödenmesi gereken USD 200.000'lık cayma bedelinin alıcı tarafından banka hesabımıza yatırılmış olduğu kamuoyuna duyurulur.


Durumu bilgilerinize arz...