07 / 05 / 2024

Çayyolu Atabilge Aka satılık daire

Çayyolu Atabilge Aka satılık daire

Atabilge Aka Ankara daire fiyatları 4+1'lerde 475 bin liradan başlayarak değişiyor. Atabilge Aka Konutları projesinde daire teslimlerinin bu yıl ağustos sonunda yapılması planlanıyor...

Next Level Çayyolu'ndan konut kampanyasına destek!

Next Level Çayyolu projesinde “Yatırımlarınıza Dokunmadan Hayallerinize de Bir Yatırım Yapın” sloganıyla Emlak Konut’un başlattığı kampanyaya destek veriyor...

Emlak Konut, Koordinat Çayyolu değerleme raporunu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı oordinat Çayyolu projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınladı...

Aka Ersoy Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Ersoy Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aka tarafından kuruldu. 

Next Level Çayyolu ödemeleri!

Next Level Çayyolu ödemeleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 429 konutta 3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire tipine yer verilen projede teslimler 2018 yılının son çeyreğinde yapılacak. 

Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim?

Next Level Çayyolu projesi Ankara Çayyolu'nda hayata geçiriliyor. Peki Next Level Çayyolu Ankara ne zaman teslim edilecek?

Next Level Çayyolu ödeme kampanyası!

Next Level Çayyolu ödeme kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 500 milyon TL yatırım bedeline sahip proje 2018 yılının son çeyreğinde teslim edilecek.

Next Level Çayyolu'nda peşinde yüzde 20 indirim!

Next Level Çayyolu projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim uygulanıyor. Next Level Çayyolu'nda toplam 429 konutta 3+1’den, 7,5+2’ye kadar 92 farklı daire tipi bulunuyor. 

Aka Müşavirlik Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Aka Müşavirlik Yapı Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Adem Altıntaş tarafından kuruldu.

Koordinat Çayyolu'ndan ev almanın tam zamanı!

Koordinat Çayyolu projesinden ev almak için doğru zaman...  Konutta yüzde 18 KDV oranının yüzde 8'e, tapu harcı oranının yüzde 4'ten 3'e indirilmesi konut almak isteyen alıcıları mutlu etti.

Çayyolu Santra satış ofisi!

Çayyolu Santra satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara  Çayyolu'nun merkezinde hayata geçirilen projede konut, rezidans, ofis ve mağaza bulunuyor. 

Hayrullah Murat Aka, Doğuş GYO'dan ayrıldı!

Hayrullah Murat Aka, Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

Koordinat Çayyolu’nda 0 faiz avantajı!

YP İnşaat tarafından hayata geçirilen Koordinat Çayyolu’nda yüzde 10’dan başlayan peşinat, sıfır faiz ve 84 ay vadeli kampanya fırsatı sunuluyor..

Aka Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Yapı Endüstrisi Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 60 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Alpay, Eren Alp ve Yılmaz Alpay ortaklığında kuruldu. 

Çayyolu Atabilge Aka satılık daire Haberi

Çayyolu Atabilge Aka satılık daire


Fidanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Atabilge Aka Konutları projesi Ankara Çayyolu'nda yükseliyor. 7 blok olarak inşa edilen Atabilge Aka Konutları projesi 884 konuttan oluşuyor.


Fidanlar İnşaat imzasını taşıyan Atabilge Aka Konutları projesinde 3 oda 1 salon dairelern tamamı satıldı. Atabilge Aka Konutları'nda 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerin satışları devam ediyor.



Atabilge Aka Ankara daire fiyatları!


Atabilge Aka Ankara daire fiyatları 4+1'lerde 475 bin lira, 5+1'lerde 990 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Ankara Atabilge Aka Konutları projesinde konut alanları 149 ila 302 metrekare arasında değişiyor.


Atabilge Aka Konutları projesinde teslimler bu yıl ağustos ayının sonunda yapılıyor. 44 bin metrekare alanda yükselen Atabilge Aka Konutları projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Adres :...