27 / 04 / 2024

çayyolu besa nova evleri

çayyolu besa nova evleri

Ankara Çayyolo Besa Nova Evleri'nde fiyatlar 400 bin liradan başlangıç gösteriyor, projeden 24 ay vade farksız taksitlerle konut sahibi olunabiliyor

Emlak Konut Çankaya Çayyolu ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya Çayyolu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi bugün gerçekleşti. İhaleye verilen en yüksek teklif 50 milyon TL.

Besa Grup 2.5 milyar dolarlık proje yapıyor!

Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci şirketi Besa İnşaat ile atağa kalktı. Bugüne kadar 10 bin konut, 4 bin işyeri yapan Bezci, Ankara ve Bodrum'da yatırım maliyeti 1.5 milyar dolarlık projelere başladı.

Çayyolu'nda kentsel dönüşüm tepkisi!

Bakanlar Kurulu’nun Ankara’nın 4 ilçesindeki 8 mahallede ‘kentsel dönüşüm’ kararı almasını tepki göstermek amacıyla, dün Çayyolu’nda eylem düzenlendi. ÇABA Derneği Başkanı Engin Uç şunları söyledi...

Besa Grup Kent İncek'de çalışmalar sürüyor!

Besa Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci "Ankara'da herkesin lüks konuta ulaşabilmesinin önünü açtığımız 850 konutluk Kent İncek projemizle, İncek'te konforlu yaşamı bir adım öteye taşıyacağız" dedi.

Besa Kule İş Merkezi dev firmaların tercihi oldu!

İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu.

Nova Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Dekorasyon Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Serdar Koca ve Abdullah Karakimseli ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Haziran'da Sarıyer'de kuruldu.

Emlak Konut Çankaya Çayyolu arsa ihalesi 7 Temmuz'da!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya Çayyolu Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesi 7 Temmuz'da yapılacak. Söz konusu arsa konut, ilkokul, dini tesis, ASM ve park alanı fonksiyonlarına sahip.

Coldwell Banker Türkiye Renk Ofisi Ankara Çayyolu'nda açıldı!

Ankara'nın caddelerinin Gayrimenkulün Yıldızları Coldwell Banker Türkiye ofisleri ve genel müdürlük çalışanları ile maviye boyandı. Ankara Çayyolu'nda Coldwell Banker Renk Ofisinin açılışı gerçekleşti.

Besa Kule'de kiralık ofislerin metrekaresi 45 TL’den başlıyor!

Besa Kule’de yer alan markalar hem en iyi iş merkezinde uygun fiyatlı kiralama olanağı buluyor, hem de iş dünyasının kaliteli isimleriyle komşu oluyor. Besa Kule'de ofislerin metrekaresi 45 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Ankara Çayyolu'nda imar planı değişikliği!

Ankara Çankaya İlçesi, Çayyolu Mahallesi'nde TOKİ'ye ait 50 bin 750 metrekarelik tarla için 1/25000 ölçekli 2023 Ankara Nazım İmar Planı, 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıktı...

Antalya Altınova'da tapu sorunu çözülecek!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Altınova'ya yapılan yatırımların bölgedeki ticari hareketliliği artırdığını bölgenin tapu sorununu da seçim öncesinde ya da sonrasında çözeceklerini söyledi

Moonlight Residence Çayyolu'nda da inşa edilecek!

Ankara’nın kalbinde Moonlight Residence Özgün Turizm Yatırımları AŞ’nin örnek projelerinden biri olan Moonlight Residence, Ayrancı’dan sonra Çayyolu’nda da yükselecek..

Hakan Tütüncü: Altınova'nın imar sorunu çözüldü!

Halk Buluşmaları kapsamında Altınova Düden Mahallesi’ni ziyaret eden Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, Altınova’nın en önemli problemlerinden olan imar sorununu çözmüş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

çayyolu besa nova evleri Haberi

çayyolu besa nova evleri

Besa İnşaat'ın Ankara Çayyolu'nda 23 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçridiği Besa Nova Evleri 22 katlı 3 blok halinde yükseliyor. 224 konuttan meydana gelen projede 3+1, 4+1, 5+1 ve 7+1 konut tipleri yer alıyor. 


Ankara Besa Nova Konutları'nda;

134 metrekare alan sahip  3+1 daireler 400 bin lira ile 445 bin lira arasında,

149 metrekare alana sahip 4+1 daireler 460 bin lira ile 560 bin lira arasında,

356 metrekare alana sahip 7+1 daireler 750 bin lira ile 800 bin lira arasında değişen fiyatlarla alıcılarını bekliyor.