03 / 05 / 2024

Çayyolu metro durak haritası

Çayyolu metro durak haritası

Çayyolu metro durakları hangileridir? Çayyolu metro durakları nelerdir? Çayyolu metrosu hangi güzergah üzerindedir? Çayyolu metro güzergahı nedir? İşte açılacak Çayyolu metro güzergahı ve duraklar haritası!

Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro durak isimleri neler, hangi duraklardan geçiyor?

İstanbul'da ulaşımı rahatlatmak için bir metronun daha açılışı yapılıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapımı tamamlanan Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro hattı bugün açılıyor. Peki Arnavutköy-İstanbul Havalimanı metro  durak isimleri neler, hangi duraklardan geçiyor?

Ataköy-İkitelli metrosu nerelerden geçecek? Ataköy-İkitelli metro durak isimleri...

Ataköy-İkitelli Metro Hattı bugün açıldı.  İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bahçelievler'de düzenlenen 'Ataköy-İkitelli Metro Hattı' açılış törenine katıldı. Peki Ataköy-İkitelli metro nerelerden geçecek? Durak isimleri neler? 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler? 

Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum merak ediliyor. Vatandaşlar ''Bakırköy Kirazlı metrosu ne zaman açılacak? Bakırköy Kirazlı metro hattı nereden geçecek, durak isimleri neler?'' sorularını araştırıyor. İşte Bakırköy Kirazlı metrosunda son durum...

Mahall Ankara'da 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Kızılay - Çayyolu metro hattına 200 metre mesafede yer alan Mahall Ankara projesinde 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor...

Üsküdar-Beykoz Metro Hattı'na ilk kazma iki yıl içinde vurulacak!

Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, Üsküdar-Tokatköy Metro Hattının durak ve güzergâh tablosunu Beykozlular'a anlattı.

Mahmutbey-Esenyurt Metro Hattı'na ek durak mı geliyor?

İnşaat çalışmalarının başladığı Esenyurt-Bahçeşehir-Mahmutbey Metro Hattı'na ek durak mı geliyor? İşte İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yanıtı...

KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir'e metro geliyor!

Mahmutbey - Bahçeşehir - Esenyurt Metro Hattı'na ek durak ekleniyor. Ispartakule ile Bahçeşehir durakları arasına eklenecek ek durak ile güzergahta da değişiklik yapılacak. Eklenecek yeni durak, KİPTAŞ Vaditepe Bahçeşehir projesinin bulunduğu bölgeden geçecek...

Kaynarca - Tuzla Metro Hattı'nın ihalesi 20 Ocak'ta!

İBB tarafından inşa edilecek Kaynarca - Tuzla Metro Hattının ihalesi ise 20 Ocak’ta yapılacak. Toplam uzunluğu 12 kilometre olarak planlanan hatta 8 durak olacak.

Mahall Ankara Çankaya satılık dükkan!

Mahall Ankara Çankaya satılık dükkan alanları 70,10 metrekareden başlıyor. Teslimlerin 2016 yılında yapılacağı proje Kızılay-Çayyolu metro hattına yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.

Bostancı Dudullu Metro Hattı ne zaman açılacak?

Bostancı Dudullu Metro Hattı ne zaman açılacak? Bostancı Dudullu Metro Hattı projesi 15 kilometre uzunlukta olacak. Güzergahı kesinleşen Bostancı Dudullu Metro Hattı'nda 13 durak olacak...

Çayyolu metrosu Başkentliye yetmiyor!

Çayyolu Metrosu’nun toplu ulaşımdaki sorunları çözmediğini, ‘ring’ uygulaması ile metrolardaki yoğunluğun arttığını ve ulaşımın da eziyete dönüştüğünü belirten bir grup, Koru Metro İstasyonu’nda eylem yaptı.

Ankara trafiği ring seferlerle rahatlayacak!

Başkent toplu taşımında yeni bir soluk getiren Sincan ve Çayyolu metro hatlarına “ring seferleri” 23 Ağustos Cumartesi günü başlıyor. Yeni düzenleme ile bu bölgelerden kent merkezine yapılan otobüs seferleri de metroya yönlendirilerek

Çayyolu metro durak haritası Haberi

Çayyolu metro durak haritası

Çayyolu metro güzergahı ve duraklar haritası!



Ankara'da Kızılay ile Çayyolu arasında yolcu taşıyacak olan “M2” kodlu Çayyolu metrosu, 30 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesinde açılacak. 



Çayyolu metrosu durakları!


Toplam uzunluğu 16,6 kilometre olan metro hattında, Kızılay, Necatibey, Milli Kütüphane, Söğütözü, MTA, ODTÜ, Bilkent, Köy Hizmetleri, Beytepe, Ümitköy, Çayyolu 1 ve Çayyolu 2 olmak üzere 12 durak bulunuyor. 


Bu hattın hizmete girmesi ile birlikte işe gidiş ve geliş saatlerinde Eskişehir Yolu’ndaki oluşan trafik yoğunluğunun azalması bekleniyor.


Halk arasında Çayyolu Metrosu olarak da bilinen Metro 2. Aşama, Kızılay ile Çayyolu semtini birleştirmektedir.


Yapımına 2001 yılında başlanmış ve inşaatı halen devam eden Ankara'nın 3. metrosudur.


Yapım çalışmalarına 27.09.2002 tarihinde başlanan Kızılay-Çayyolu Metro Hattı Bina ve İnşaat çalışmaları üç aşamalı olup,toplam 16.590 metre hat ve 11  istasyondan oluşmaktadır....