05 / 05 / 2024

CBS uzmanlığı

CBS uzmanlığı

Özel sektör ve kamu kuruluşlarında istihdam edilecek 15 bin gencimize yeni iş kapısı... Harita, jeofizik, jeoloji, inşaat mühendisliği, mimarlık, coğrafya bölümleri mezunu 15 bin genç, sertifika programına alınacak

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. dönem yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Cbs Harita Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de Mesut Bahitar Gökçe tarafından kuruldu.

Metevarse'de emlakçılık mesleği sanal uzmanlığa dönüşüyor!

Geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen Metevarse'de meslekler dönüşmeye başladı. Cem Sütçü, "Emlakçılık gibi interaktif ortamda görülen işler de ‘sanal’ uzmanlıklara dönüşecek."

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31663 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde değişiklik yönetmeliği 2021!

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31542 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Milli Emlak Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünk, 31542 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tapu ve Kadastro Uzmanlığı Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Tapu ve Kadastro Uzmanlığı Yönetmeliği'nde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31160 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak Uzmanlığı Yönetmeliği!

Milli Emlak Uzmanlığı Yönetmeliği bugünkü 31036 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

GİSP taşınmaz değerlemede CBS kullanımını masaya yatırdı!    

GİSP İzmir Grubu'nun ikinci yuvarlak masa toplantısı, "Urban GreenUp" ve "Taşınmaz Değerlemede CBS Kullanımı" konu başlıklarıyla gerçekleştirildi...

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

Çevre ve Şehircilik Uzmanlığı Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü  Resmi Gazete'de yayımlandı.

CBS Harita İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CBS Harita İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Çalışkan ve Cemal Vedat Duman ortaklığında kuruldu. 

İÜ Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 13 Nisan'da başlıyor!

İstanbul Üniversitesi (SEM) ve Management Plus işbirliği tarafından düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı’nın yirmincisi 13 Nisan'da başlıyor.

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan'da başlıyor!

Kentsel Dönüşüm Uzmanlık Sertifika Programı 14 Nisan - 13 Mayıs 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek..

CBS uzmanlığı Haberi

CBS uzmanlığı

15 bin gencimize yeni iş kapısı Harita, jeofizik, jeoloji, inşaat mühendisliği, mimarlık, coğrafya bölümleri mezunu 15 bin genç, sertifika programına alınacak. Gençler özel sektör ve kamu kuruluşlarında istihdam edilecek. Son dönemde dünyada yaygın olarak kullanılan coğrafi bilgi sistemlerinin etkin kullanımı için uzman yetiştirilecek, Türkiye'de de ihtiyaç duyulan bu uzmanlar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Anadolu Üniversitesi'nin iş birliği ile yetiştirilecek. Açılacak programla, kabul edilen gençlere sertifika verilecek ve gençlerin hem kamu hem de özel sektörde istihdamları sağlanacak, Eğitimlerle coğrafi bilgi teknolojileri ve yönetim sistemleri konusunda veri idaresi, stratejisi ve tekniklerine sahip, analitik düşünen, hızlı karar veren ve sorun çözen elemanlar yetiştirilecek. Coğrafi Bilgi Sistemi (CBS) operatörlüğü için tapu kadastro, harita ve kadastro gibi bölümlerden en az ön lisans mezunu...