19 / 05 / 2024

Çd Yapı Denetim adres 

Çd Yapı Denetim adres 

Çd Yapı Denetim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisleri Odası: Yapı denetim mühendisleri kamu görevlisi sayılsın!

TMMOB İMO Adana Şube Başkanı Hıdır Çak, yapı denetim mühendislerinin yaşadığı şiddet olaylarının arttığını dile getirerek, şantiyelerde denetim ve yönetim görevini yürüten mühendislerin kamu görevlisi niteliğinde sayılması gerektiğini söyledi.

D Plus Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

D Plus Yapı Denetim Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Eryılmaz tarafından kuruldu.

Yapı denetim firmaları için yeni düzenleme!

Hakkında üçüncü bir yıl yeni iş almaktan men cezası verilmiş olan yapı denetim kuruluşlarının yapı denetim izin belgesi iptal edilecek ve faaliyetine son verilecek.

Yapı denetim sistemi binaları güvence altına alıyor! 

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin, Türkiye'de uygulamaya konulan yapı denetim sisteminin büyük önem taşıdığına dikkat çekerek, "2000 yılından sonra ülkemizde gerçekleşen depremlerde yapı denetim sisteminde denetlen hiçbir bina yıkılmamıştır" diye konuştu. 

Çd Yapı Denetim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çd Yapı Denetim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Mta Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mta Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Rufai Dörtbudak tarafından kuruldu.

Yapı denetim hizmetinde fatura kimin adına düzenlenir?

Yapı denetim firması tarafından arsa sahipleri adına ayrı ayrı düzenlenecek faturalarda gösterilen KDV’nin arsa sahipleri tarafından 9/10 oranında tevkifata tabi tutulması gerekiyor.

Yapı denetim kuruluşlarının elektronik ortamda belirlenmesine yeni düzenleme!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan, "Yapı Sahipleri ile Yapı Denetimi Hizmet Sözleşmesi İmzalayacak Yapı Denetim Kuruluşlarının Elektronik Ortamda Belirlenmesine İlişkin Usul ve Esaslara Dair Tebliğde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ" Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Denetim Sistemi’nde yeni dönem!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 4708 sayılı Yapı Denetim Kanunu’nda yapılan değişiklik “Yeni Yapı Denetim Modeli” Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği tarafından düzenlenen panelle anlatıldı.

Yapı denetim sisteminde yeni dönem başladı!

Yapı denetim sisteminde yeni dönem başladı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bugün yürürlüğe giren modeline göre artık müteahhitler inşaatları denetleyecek yapı denetim firmalarını seçemeyecek.

Yapı denetim kuruluşları kura ile belirlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yapı Denetimi Hakkındaki Kanun'da yapılan düzenleme ile ilgili, "Artık yapı denetim kuruluşlarını Bakanlığımız kura sistemi ile belirleyecek" dedi.

Yapı denetim sistemi firmaları ve çalışanları rahatlatacak!

İnşaat Mühendisleri Odası Antalya Şube Başkanı Mustafa Balcı, yapı denetim sistemi düzenlemesi ile firmaların ve çalışanların rahatlayacak. Sistemde tüm yanlışların önüne geçileceğini söyledi.

Yapı denetim hizmet sözleşmelerine yeni düzenleme geldi!

Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılması ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun ile yapı denetim hizmet sözleşmelerine yeni düzenleme geldi..

Çd Yapı Denetim adres  Haberi

Çd Yapı Denetim adres 

Çd Yapı Denetim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Ömer Faruk Demir tarafından kuruldu.

Çd Yapı Denetim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Can ve mal güvenliğini teminen imar planına, fen, sanat ve sağlık kurallarına, standartlara uygun kaliteli yapı yapılması için proje ve yapı denetimi yapmaktır. Şirket bu amacını gerçekleştirirken yapı denetim ve ilgili yasaların amir hükümlerine aynen uyar.

Adres: Zuhuratbaba Mh.Yüce Tarla Cd. Zarıf Ap Bl N.4/1/5...