16 / 05 / 2024

Cebeci Residence son durum

Cebeci Residence son durum

Toplamda 2 bloktan meydana gelen Cebeci Residence projesinde daire teslimlerinin 2016 yılının Ağustos ayında yapılması öngörülüyor. Peki Cebeci Group Cebeci Residence satışa çıktı mı?

3S Kale Topaz Residence'ta son 30 konut!

3S Kale Holding tarafından hayata geçirilen 3S Kale TOPAZ Residence, projesinde yer alan son 30 konut sahiplerini bekliyor.  

Cebeci Residence: Cebeci’den şehre atılan imza!

Cebeci Residence projesinin yüze 90’ı tamamlandı ve Haziran 2018 tarihinde oturum başlayacak.

Propa Plus Residence’ta son 8 daireye özel yüzde 35 indirim!

Şehrin merkezi Zincirlikuyu’da hayata geçirilen Propa Plus Residence projesinde son 8 daire için satışlar devam ediyor. Kalan son 8 daireye, yüzde 35’e varan indirim uygulanıyor.

Fikirtepe Alya Life Residence son fiyatları!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen Alya Life Residence projesinde fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor. Proje Ekşioğlu Yapı imzası taşıyor...

Bodrum Flipper Residence'ta son 15 daire satışta!

Bodrum’un gözde koyu Yalıkavak’ta yer alan Flipper Residence projesinde son 15 daire satışa çıktı. 85 metrekare büyüklüğe sahip bahçe veya teraslı 2+1 dairelerin fiyatları 500 bin dolar ile 950 bin dolar arasında değişiyor.

The House Residence Bomonti'de son daireler için özel fiyatlar!

The House Residence ve The House Hotel Bomonti, 2016'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Projede son kalan daireler için kaçırılmayacak fırsatlar ve stüdyo, 1+1 ve 2+1 apart daireler için çok özel fiyatlar ve ödeme planları sunuluyor.

Propa Aura Residence Kartal'da son 6 daire için fırsat!

Propa Aura Residence Kartal'da son 6 daire için yüzde 0,99 faiz oranıyla ödeme fırsatı sunuluyor. Hemen teslim olan Aura Residence Kartal'da 2+1'ler 410 bin liradan başlıyor...

Aura Residence Kartal’da son 6 daire için özel kampanya!

Aura Residence’daki son 6 daire için çok özel bir kampanyaya imza attı. Türk Ekonomi Bankası işbirliği ile gerçekleştirilen kampanyada 2+1 rezidanslar çok uygun ödeme planları ile sahiplerinin oluyor.

Kayacity Residence'de son daireler!

Celaloğlu İnşaat ve E7 Yapı Market işbirliği ile yeni İstanbul olarak planlanan bölgenin merkezi Kayaşehir’de, inşası gerçekleşen Kaya City Residence'nin 236 dairesinden, satışta son 40 dairesi kaldı...

Cebeci Residence lansman fiyatlarıyla satışta! 270 bin TL'ye!

Sign of the City Awards'ta 'En İyi Çok Katlı Konut' kategorisinde birincilik ödülüne sahip Cebeci Residence projesi lansmana özel yüzde 5 indirimli fiyatlarla satışa çıktı.

Pendik Cebeci Residence satılık!

Pendik Cebeci Residence satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 5+2'ye kadar farklı seçenekler yer alıyor. Projede konum olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika yakınlıkta bulunuyor.

Cebeci Residence nerede?

Daire teslimlerinin 2016 yılı Ağustos ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Cebeci Residence'de satış süreci başladı. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Cebeci Residence nerede?

Cebeci Residence teslim tarihi!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika yakınlıkta inşa edilen Cebeci Residence'de daire, ofis ve ticari üniteler yer alıyor. Projede 126 adet daire bulunuyor. İşte Cebeci Residence teslim tarihi...

Cebeci Residence son durum Haberi

Cebeci Residence son durum

Cebeci Group Cebeci Residence satışa çıktı mı? sorusuna cevap vermeden önce proje hakkında kısaca bilgi verelim. Cebeci Group imzası taşıyan Cebeci Residence projesinde daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon olarak dizayn edildi. 


Lansman dönemi 31 Mart'a kadar devam edecek Cebeci Rezidans projesi İstanbul Anadolu Yakası Pendik'ta inşa ediliyor. Projede dairelerin yanı sıra ticari üniteler ve ofisler bulunuyor. 



Cebeci Group Cebeci Residence satışa çıktı mı?

Bugün saat 11:00'da satışa çıkacak olan proje 2 bloktan halinde yükseliyor.


Sosyal yaşam alanları arasında yüzme havuzu, çocuk oyun alanları ve kapalı otoparkın bulunduğu proje lokasyon olarak Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dakika mesafede yer alıyor.


Cebeci Residence iletişim

Tel: 444 6 249

Web:...