27 / 04 / 2024

cebelitarık havalimanı

cebelitarık havalimanı

Akdeniz'in okyanusa açıldığı noktada bulunan ve İngiliz toprağı statüsünde olan Cebelitarık şehri, dünyanın en tuhaf havaalanlarından birine ev sahipliği yapıyor. 6 kilometre karelik şehrin havaalanının tam ortasından bir bulvar geçiyor.

Limak, Karayipler’deki havalimanı ihalesi için yeterlilik başvurusu yaptı! 

Limak Şirketler Grubu, Turks - Caicos Adaları Havalimanları Otoritesi'nin ülkenin en büyük havalimanı olan Howard Hamilton Uluslararası Havalimanı için düzenlediği ihaleye yeterlilik başvurusunda bulundu. İşte ayrıntılar...

THY Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi!

Türk Hava Yolları (THY) bir ilki gerçekleştirdi ve daha önce askeri üs olarak kullanılan Irak'ın Kerkük kentindeki Kerkük Havalimanı'na, İstanbul'dan ilk doğrudan uçuşunu düzenledi.

Cebelitarık'ta dev kripto para düzenlemesi!

Akdeniz'in en batı ucunda bulunan Birleşik Krallık toprağı Cebelitarık, 2022'de çok ilginç bir deney için hazırlıkta. Başarılı olursa dünyanın geri kalanına da örnek teşkil edecek bu deney, başarısızlık durumunda da ülkeye ağır yaptırımlar getirecek.

Moskova Sheremetyevo Havalimanı’na Rönesans İnşaat imzası!

Moskova Sheremetyevo Uluslararası Havalimanı B ve C terminallerinin yapımını üstlenen Rönesans İnşaat, Rusya’nın en büyük havalimanı olan Sheremetyevo’nun 1 No’lu pistini 10 ay gibi rekor bir zamanda yeniledi.

Pekin Daxing Uluslararası Havalimanı uçuşa hazır!

Çin’in en büyük havalimanı olan Pekin Daxing Uluslararası Havalimanı’nda ilk ticari uçuş bugün gerçekleştirilecek. 97 futbol sahası büyüklüğündeki havalimanı için 11.5 milyar dolar harcama yapıldı...

Elefterios Venizelos Havalimanı'nın yüzde 30'u satılacak!

Yunanistan'ın en büyük havalimanı olan ve 2001 yılında 2.1 milyar euroya maliyetle inşa edilen Atina'nın Elefterios Venizelos Uluslararası Havalimanı'nın yüzde 30'u satılacak.

Atina Havalimanı'nın yüzde 30'u satılıyor!

Yunanistan'ın en büyük havalimanı olan ve 2001'de 2.1 milyar Euro maliyetle inşa edilen Atina'nın Elefterios Venizelos Uluslararası Havalimanı'nın sahibi olan kamu - özel teşekkülü AIA'nın yüzde 30'u özelleştirilecek. Yunan Özelleştirme İdaresi TAIPED 30 Eylül'e kadar talep toplayacak.

THY'nin 'Büyük Göç'ü 5 Nisan başlıyor!

Bayrak taşıyıcı havayolu olan THY, Türk havacılık tarihindeki büyük değişime hazırlanıyor. Dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Havalimanı’na doğru büyük taşınma 5 Nisan Cuma sabahı saat 03:00’da başlayacak.

İlker Aycı: Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz!

THY ve havacılığa ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, ''Dünyanın en büyük havalimanına taşınıyoruz. Satın almıyoruz. Yatırımcılarımız yanılmasın'' dedi.

İstanbul Havalimanı 7 Nisan'da tam kapasiteye geçiyor!

Tüm fazları tamamlandığında dünyanın en büyük havalimanı olacak İstanbul Havalimanı, tam kapasiteye geçeceği 7 Nisan tarihine hazırlanıyor.

Ant Yapı Domodedovo'da sözünü tuttu!

Uluslararası alanda en çok iş yapan 86 müteahhit firmadan biri olan Ant Yapı; Rusya’nın ikinci büyük havalimanı Domodedovo’nun 2. Terminal binasının inşaatını söz verdiği tarihte tamamladı. Ant Yapı’nın ilk havalimanı projesi, aynı zamanda en yüksek bedelli kontratı özelliği taşıyor.

Ant Yapı rotasını Rusya'ya çevirdi!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında gösterilen Ant Yapı, yönünü Rusya'ya çevirdi. Ant Yapı, Rusya’nın ikinci büyük havalimanı Domodedovo'yu tamamladı. Proje ihale için gün sayıyor.

İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

Türkiye’nin ve dünyanın en büyük havalimanı İstanbul Yeni Havalimanı 29 Ekim 2018 tarihi itibariyle açıldı. Havalimanın açılışı ile birlikte en çok merak edilen şey ulaşımı oldu. Peki İstanbul Yeni Havalimanı nerede? Ulaşım nasıl sağlanır?

cebelitarık havalimanı Haberi

cebelitarık havalimanı


Winston Churchill bulvarında seyreden sürücüler günde birkaç kez iniş yapan uçaklara yol vermek için kuyruklar oluşturuyor. Zaman zaman yayaların da kullandığı bulvarda şimdiye kadar hiçbir önemli kaza meydana...