29 / 04 / 2024

Cebelitarık Okyanus Marinası

Cebelitarık Okyanus Marinası

Dünyanın en lüks yat oteli denize açıdı. Oda fiyatları 300 dolardan başlıyor, kral dairesinin bir gecelik fiyatı 3 bin dolara kadar çıkıyor, 5 yıldızlı otelde 4’ü kral dairesi 18’i suit daire olmak üzere 189 oda var...

Arzum Okyanus Çeyiz Paketi ne kadar, en uygun nerede? 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Blender, çay makinesi, Türk kahve makinesi ve tost makinesini bir pakette toplayan Arzum, birbirinden şık tasarımlı çeyiz seti seçenekleri sunuyor. Peki Arzum Okyanus Çeyiz Paketi kaç TL? İşte detaylar...

Cebelitarık'ta dev kripto para düzenlemesi!

Akdeniz'in en batı ucunda bulunan Birleşik Krallık toprağı Cebelitarık, 2022'de çok ilginç bir deney için hazırlıkta. Başarılı olursa dünyanın geri kalanına da örnek teşkil edecek bu deney, başarısızlık durumunda da ülkeye ağır yaptırımlar getirecek.

Bill Gates'in 43 milyon dolarlık karantina malikanesi! 

Microsoft'un kurucusu Bill Gates, 43 milyon dolara ABD’nin Kaliforniya eyaletinde, okyanus kıyısında lüks malikane almıştı. Gates'in malikanesi ilk kez görüntülendi...

Okyanus Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyanus Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Mollahüseyinoğlu ve Şule Mollahüseyinoğlu ortaklığında kuruldu. 

Castaway Adası satışa çıktı!

Büyük Okyanus’ta Vanuatu’ya bağlı özel Castaway Adası atışa çıkarıldı. Üzerindeki 500 metrekarelik evle birlikte satılan ada için 5 milyon 482 bin TL isteniyor.

Okyanus Park satılık daire!

KG İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Okyanus Park satılık daire fiyatları 450 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'te konumlandırılıyor.

2006 yılında İstanbul'un en büyük marinası Zeytinburnu'na!

2006 yılında İstanbul'un üçüncü marinası Zeytinburnu'na yapılacakmış. Kazlıçeşme'de yapılacak bin 500 kapasiteli marina 325 bin 736 metrekare dolgu alanı ile İstanbul'un en büyük marinası olacakmış.

Bodrum Güllük Marina Ekim 2015'te hizmete açılacak!

Türkiye’nin tatil cenneti Bodrum, yeni marinasına kavuşuyor. Bodrum’un Güllük Beldesi, Güllük Marina Projesi ile yeniden hayat buluyor. 350 yat kapasiteli Güllük Marina, Ekim 2015'te açılacak...

1990 yılında Maliye, Kalamış Marinası'ndaki tesislerin yıkılmasını istemiş!

1990 yılında Maliye Bakanlığı, ''Hazine'ye ait yeşil alan üzerinde ticari amaçlı tesislerin kurulamayacağı''nı gerekçe göstererek Kadıköy Belediyesi'ne dava açmış ve marina üzerindeki tüm tesislerin yıkılmasını istemiş.

Vanuatu’da sağlam bina kalmadı!

Tarihin en büyük kasırga felaketini yaşayan Büyük Okyanus’taki adalar devleti Vanuatu’da neredeyse taş taş üstünde kalmadı. Başkent Port Villa’daki binaların yüzde 90’ının enkaza döndüğü belirtildi.

1986 yılında Türkiye'nin en büyük yat limanı Kalamış'ta yapılıyormuş!

1986 yılında, 2000 yılının Kadıköy'ünü yaratmak için çalışmalara başlanmış. Kadıköy'ü güzelleştirmek ve düzenlemek için 20 milyar lira harcanacakmış. Bin 200 teknenin barınabileceği modern marinası 1.5 milyar liraya mal olacakmış.

Tuzla Marina kapılarını açmak için hazırlanıyor!

Tuzla Marina kapılarını açmak için hazırlanıyor. Tuzla Marina, Mart 2015'te hizmete açılacak. Türkiye'nin yat kapasitesi bakımından en büyük 3. marinası olan Tuzla Marina'da 2.000 Tuzlalı istihdam edilecek.

Panama'da korkutan deprem!

Panama açıklarında 6,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. ABD Jeolojik Araştırmalar Merkezi, merkez üssü Punta de Burica liman kentinin 245 kilometre güneyi olan depremin Büyük Okyanus'un 33 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı.

Cebelitarık Okyanus Marinası Haberi

Cebelitarık Okyanus Marinası

İspanya’nın güney ucunda  otel yapacak geniş alan bulunamayınca girişimciler çareyi Cebelitarık Okyanus Marinası’nda demirlenen süper lüks bir yat otelde buldu.

2002’de dünyanın ilk yüzen otelini Finlandiya’da hizmete açan Sunborn, bu iş için 130 milyon euro harcadı. Akdeniz’deki en lüks otellerin arasına girecek 7 katlı 142 metrelik süper lüks yat otel 15.500 metrekarelik açık alanı ile marinada demirleyen yatları gölgesinde bırakacak gibi gözüküyor.


Cam tünelden giriliyor

5 yıldızlı otelde 4’ü kral dairesi 18’i suit daire olmak üzere 189 oda var. Odalardan Cebelitarık Boğazı kuşbakışı izlenebilecek. Müşterilerine karada hissi yaşatmayı amaçlayan yüzen otele giriş camdan bir tünelle karadan gerçekleştirilecek....