30 / 04 / 2024

Arzum Okyanus Çeyiz Paketi ne kadar, en uygun nerede? 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Arzum Okyanus Çeyiz Paketi ne kadar, en uygun nerede? 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Blender, çay makinesi, Türk kahve makinesi ve tost makinesini bir pakette toplayan Arzum, birbirinden şık tasarımlı çeyiz seti seçenekleri sunuyor. Peki Arzum Okyanus Çeyiz Paketi kaç TL? İşte detaylar...



Küçük ev aletleri sektörünün sevilen markası Arzum; pişirme, gıda hazırlama, içecek hazırlama kategorilerinde yer alan ürünleri küçük ev aletleri çeyiz seti içerisinde bir araya getiriyor.

 Arzum Okyanus Çeyiz Paketi ne kadar, en uygun nerede? 14 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Sunduğu ürünlerle günlük hayatı kolaylaştıran Arzum, küçük ev aletleri setleriyle de adından söz ettiriyor. En çok ihtiyaç duyulan elektrikli mutfak aletlerini bir arada sunan Arzum çeyiz setleri, evlilik hazırlığı yapanlara büyük kolaylık sağlıyor.

Blender, çay makinesi, Türk kahve makinesi ve tost makinesinden oluşan Arzum AR9021PRO Okyanus Çeyiz Paketi, büyük ilgi görüyor. En popüler çeyiz paketleri arasında yer alan set: Okka Minio Türk Kahve Makinesi, Çay Sefası Çay Makinesi, Hestia Multi Blender Seti ve Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi'nden oluşuyor.

Okka Minio Türk Kahve Makinesi: 4 fincan kapasiteli, kahveyi ağır ağır tam kıvamında pişirerek közde kahve keyfi yaşatır.
Çay Sefası Çay Makinesi: 1.8 litre paslanmaz çelik su ısıtıcı ve 1.2 litre geniş kapasiteli demliği ile en güzel çayları demlemenizi sağlar. Susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi ile güvenli bir kullanım sunar.
Hestia Multi Blender Seti: Güçlü 1500 W motoru sayesinde kısa sürede doğrama, çırpma ve parçalama yapar. Sebze ve meyveleri kolayca ezip, püre ve ayran yapmaya uygun 800 ml kapasiteli özel ölçü kabına sahiptir.
Tostçu Delux Izgara ve Tost Makinesi: Çift taraflı kullanılabilen yapışmaz, çizilmez granit efektli ısıtıcı plakalar sayesinde mutfaklara lezzet getirir. Ayarlanabilir yüksekliği ile bol malzemeli tost ve sandviçler yapma imkanı sunar. Izgara özelliği de vardır.

İşte Arzum AR9021PRO Okyanus Çeyiz Paketi fiyat listesi...

 


Geri Dön