26 / 07 / 2024

çebi aş

çebi aş

Dekoratif mobilya aksesuarları alanının lider markası ÇEBİ’nin Empire Collection’ı yepyeni serileri ile özellikle klasik mobilyalar için benzersiz seçenekler sunuyor...

Trabzon’un mimari eksiklikleri masaya yatırıldı!

Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Müslim Hamzaçebi Trabzon’un mimarı eksikliklerini masaya yatırdı. Hamzaçebi açıklamasında Trabzon’un tarihi dokusunu koruyan binalar yapılmadığını, bu yapılmadığı gibi olan tarihi dokunun da korunmadığını söyledi.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Fikren İnan'dan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan, CHP Milletvekili Akif Hamzaçebi'ye 1 milyon TL'lik tazminat davası açtı. İşte detaylar...

Ahmet Nur Çebi'den Fulya projesi açıklaması! 

Ahmet Nur Çebi, Fulya Davası'yla ilgili olarak, davanın karara bağlandığını ve mahkemenin yapılan kontrata göre Beşiktaş'ın bir haksızlığa uğramadığına hükmettiğini belirtti...

 A Çebi İnşaat Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 A Çebi İnşaat Madencilik Ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Uçmak ve Emrah Davulcu ortaklığında kuruldu. 

Hamza Çebi'den Yeşilyurt'taki imar değişikliğine tepki!

CHP İstanbul Milletvekili Hamzaçebi, Yeşilyurt'ta imara açılan parkta imar değişikliğini protesto etti. Hamzaçebi, "Bu planı Yeşilyurtlular, İstanbullular kabul etmedi, etmeyeceğiz" dedi. 

Antalya DoubleTree by Hilton 2018'de açılacak!

Hilton yeni oteli DoubleTree by Hilton'u Antalya'nın Kemer İlçesinde açılacak. 2018’in başında açılacak otel için Hasançebi İnşaat Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi ile franchise anlaşması imzalandı.

Kahramanmaraş Kartal Yuvası açıldı!

Kahramanmaraş Kartal Yuvası mağazası hizmete açıldı. Açılışa Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi de katıldı.

Akif Hamzaçebi'den Büyük İstanbul Otogarı açıklaması!

TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin işletmeci derneğe 15 gün içinde tahliye etmesi yönünde gönderdiği ihtarnameyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Malatya Çebiş Tüneli açıldı!

Malatya-Sivas karayolunda yapımı tamamlanan Çebiş Tüneli trafiğe açıldı. Açılışa katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Malatya Valisi Mustafa Toprak, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve beraberindekiler, 650 metrelik tünelde bir süre yürüdü.

Vodafone Arena'da iki açılış gerçekleşecek!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak'ın, hafta içinde tesislere sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiği ortaya çıktı. Beşiktaş Yönetimi, Vodafone Arena için çifte açılış planlıyor.

Ahmet Nur Çebi'den Vodafone Arena açıklaması!

Beşiktaş Kulübü'nün olağan divan kurulu toplantısında söz alan ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, yeni statları Vodafone Arena'nın inşaatında kullanılan demir konusunda kendisine yapılan eleştirilere cevap verdi.

Gündüz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gündüz İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Atacan Çebi Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Beşiktaş, Balmumcu Mahallesi, Gazi Umur Paşa Caddesi'nde açıldı.

çebi aş Haberi

çebi aş

ÇEBİ Tasarım Ekibi tarafından tasarlanarak geçtiğimiz yıl kullanıcılarla buluşan ve ilk serisinden Osmanlı esintilerinin ağır bastığı Empire Collection, üç yeni medeniyet ile genişliyor. Yunan, Mısır ve Afrika medeniyetlerinin izlerini taşıyan bu yeni ürünler de en az bir önceki kadar etkileyici ve çarpıcı.

Klasik mobilyaları için farklı dokunuşlar arayan kullanıcılar için birebir çözümler sunan yeni serilerin işleme ve kıvrımlarında, her zaman olduğu gibi ÇEBİ’nin özenli işçiliğinin izleri dikkat çekiyor. Zamak malzemeden üretilen modeller, standart olarak dört farklı renkte üretilebiliyor.

Büyük beğeni toplayan Osmanlı serisinin ardından Empire Collection, 2013 yılında da yeni serileri ile oldukça iddialı.

ÇEBİ A.Ş.

Abdurrahmangazi Mah. İslamoğlu Cad.

No:19 Yenidoğan-Sancaktepe

İSTANBUL / TÜRKİYE

Tel    : (216) 561 11 40 (4 hat)

            444 5857