02 / 05 / 2024

çekim evleri

çekim evleri

Milliyet Gazetesi köşe yazarı olan Özay Şendir, bugünkü yazısında dizi çekimleri için mekan kiralamanın yeni bir sektör haline geldiğini anlattı. Şendir, Boğaz gören evlerin daha çok tercih edildiğini belirtti.

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

Seba Göktürk Evleri'nde teslimler 15 Ekim'de! 1+1'lerde son fırsat!  

Seba Göktürk Evleri projesinde anahtar teslimleri için geri sayım başladı. Projede 1+1'den 5.5+1'e değişen konut tipleri bulunuyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? 

TOKİ evleri kiralanabilir mi?

TOKİ Sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Sosyal konut başvurusunda bulunanlar, kura çekim sonuçlarını beklemeye başladı. Peki TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek, TOKİ evleri kiralanabilir mi? İşte merak edilen detaylar…

Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkanları 24 ay 0 faiz fırsatıyla satışa çıkıyor!

Başakşehir Belediyesi’nin sosyal konut projesi olarak hayata geçirilen Yuvam Bahçeşehir Evleri’nin cadde dükkânları 30 Ekim tarihinde satışa çıkıyor. Konumu itibariyle bölgede ticaretin yeni merkezi olacak toplam 37 mağaza ve dükkân, açık artırma usulüyle satışa çıkarılacak.

Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Sur Yapı imzasıyla Antalya Kepez'de inşa edilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1+1 ve 2+1 konut tipleri bulunuyor. Peki Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya devremülk fiyatları Ekim 2022!

Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

İstanbul'un en eski ilçelerinden Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri 7 blok halinde inşa ediliyor. Peki Yeni Eyüp Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Sur Yapı imzasıyla Antalya'da Kepez'de hayata geçirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya Devre Mülk projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Peki Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyatları ne kadar? İşte Sur Yapı Antalya Tatil Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO imzasıyla hayata geçirilen Florya Evleri projesi 68 bin 36 metrekarelik arsa alanında yükseliyor. Peki Emlak Konut GYO Florya Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Emlak Konut Florya Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Seba Göktürk Evleri Ekim 2022 fiyat listesi! 

Seba İnşaat'ın Göktürk'te hayata geçireceği yeni projesi Seba Göktürk Evleri projesi 42 dönümlük alanda yükseliyor. Peki Seba Göktürk Evleri'nde konut fiyatları ne kadar? İşte Seba Göktürk Evleri fiyat listesi Ekim 2022!

Doğyap Oksijen Evleri 2022'de teslim!

Doğanlar Holding iştirakleri arasında yer alan Doğyap İnşaat’ın Oksijen Evleri projesi Ekim 2022'de sahiplerine teslim edilecek.

Antalya Engelli Mola Evleri hizmete açılıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin, pandemi nedeniyle kapalı olan Engelli Mola Evleri 5 Ekim Pazartesi gününden bu yana yeniden hizmet verecek.

Nef Ormantepe Evleri fiyat ve ödeme planı!

Toplam 409 daireden meydana gelen Nef Ormantepe Evleri Ekim 2020'de teslim edilecek.  İşte Nef Ormantepe Evleri fiyat ve ödeme planı...

çekim evleri Haberi

çekim evleri

İstanbul’un köklü ailelerinden birine, geçtiğimiz günlerde bir teklif iletildi: “Oturduğunuz yalıda haftanın iki günü dizi çekmek istiyoruz, ayda 200 bin TL kira verebiliriz. Meydana gelebilecek tüm zarara karşın evinizdeki eşyaların sigortasını yaptıracağız, çekim günlerinde de sizi dilediğiniz beş yıldızlı otelde ağırlayacağız.”


Aile, bu teklifi kabul etmedi. Hemen hemen aynı günlerde, hâlâ ekranlarda olan ünlü bir müzisyen, içine oldukça fazla masraf ettiği evini dizilere kiralamak için önemli bir emlak ofisinin kapısını çaldı. Benzer bir sürü haberi arka arkaya sıralayabilirim size ama hepsi aynı kapıya çıkıyor. Dizi çekimleri için mekan kiralamak artık yeni bir sektör haline geldi Türkiye’de.


Zekeriyaköy civarlarında aylık 40 bin TL’ye çözülebilen kiralık mekan sorunu, Boğaz gören yerlere yaklaştıkça fiyatları da artırıyor. Alan razı, satan razı bana ne ama aklımda...