11 / 05 / 2024

Çekirge Caddesi trafik sorunu

Çekirge Caddesi trafik sorunu

Çekirge Caddesi'nde trafik düzenlemesi yapılacak. ÇEKİRGE Caddesi' nde yapılacak asfaltlama çalışmaları nedeniyle caddenin Beşikçiler Caddesi kesişiminden Kükürtlü Caddesi' ne kadar olan bölüm kademeli olarak trafiğe kapatılıyor...

Güngören Güven Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı çıktı!

Güngören ilçesi, Güven Mahallesi, Posta Caddesi Karadeniz Caddesi Trafik Düzenleme Revize Projesine ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Silivri İnönü Caddesi'ndeki kavşak düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Trafik akışını daha düzenli hale getirerek, yoğunluğun azaltılması amacıyla Silivri Belediyesi ekipleri İnönü Caddesi’nde geometrik düzenleme çalışması gerçekleştirdi.

Manisa Cumhuriyet Caddesi için gün sayılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi işbirliği ile Kula'nın trafik yükünü azaltacak Cumhuriyet Caddesi'nde temel çalışmalarında sona gelindi Dev proje gün sayıyor.

Konya Ali Ulvi Kurucu Caddesi yenileniyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ankara Caddesi’ni Mevlana Kültür Merkezi’ne bağlayan Ali Ulvi Kurucu Caddesi’nde asfalt çalışması yapıyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı caddede geceleri son kat asfalt serimi yapılırken; trafik gündüzleri kontrollü olarak sağlanıyor.

Düzce Mehmet Akif Caddesi'nde kavşak düzenlemesi!

Düzce Belediyesi tarafından Mehmet Akif Caddesi Valilik kavşağında, trafik akışının rahatlaması ve yayanın can güvenliği için kavşak düzenlemesi yapılıyor.

İzmir Doğuş Caddesi genişletildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca'nın çevre yolu bağlantısını sağlayan Doğuş Caddesi'ndeki trafik sorununu çözdü.

Kocaeli Seymen Caddesi’nde Akçaray çalışması!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Tramvay çalışmaları kapsamında, Seymen Caddesi üzerindeki Hanlı Sokak ve Elzem Sokağın kesiştiği kavşakta trafik düzenlemesi gerçekleştirilecek.

Kocaeli'deki Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi duble yol olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Çayırova’da önemli bir trafik yükünü taşıyan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni 2x2 duble yol haline getirmek için çalışıyor.

Hatay'ın trafik sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Lütfü Savaş, ''Antakya trafiğini rahatlatmak ve şehrimize vizyon katmak için kavşak projemizi yaptık. Eyüp Sultan Caddesi ile İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi’nin kesiştiği, kuzeygüney yönünde gidiş gelişleri sağlayan ve trafik akışını düzenleyecek bir proje ''

Antalya Şarampol Caddesi için ilk kazma vuruldu!

Şarampol Caddesi’ni dünyanın en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek projeye kazmayı vuran Antalya Büyükşehir Belediyesi, yapılacak hemzemin geçiş ve kavşak çalışmalarıyla bölgenin trafik ve yağmursuyu sorununu da çözüyor.

İz Trafik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İz Trafik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ömer Kervan ve Furkan Eryiğit ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 3 Mart'ta Maltepe, Feyzullah Mahallesi, Şehit Hikmet Alp Caddesi'nde kuruldu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İstasyon Caddesi'ne çözüm projeleri üretti!

Büyükşehir ve Etimesgut belediyeleri, günde 100 bin aracın 4.5 kilometrelik İstasyon Caddesi’nin trafik çilesini bitirmek için düğmeye bastı. Trafik sorununu ‘alternatif’ yol ile aşmayı amaçlayan belediyeler, 2 proje üzerinde duruyor.

Ankara'da İstasyon Caddesi'ndeki trafik çilesine çözüm!

Büyükşehir ve Etimesgut belediyeleri, günde 100 bin aracın ‘tampon tampona’ ilerlediği 4.5 kilometrelik İstasyon Caddesi’nin trafik çilesini bitirmeye çalışıyor. 2 yeni proje üzerinde duruluyor.

Çekirge Caddesi trafik sorunu Haberi

Çekirge Caddesi trafik sorunu

Çekirge Caddesi'nde 12-19 Şubat 2014 tarihleri arasında yapılacak çalışmalar süresince Çekirge Caddesinin Beşikçiler Caddesi kesişiminden Kükürtlü Caddesine kadar olan yol güzergahı kademeli olarak trafiğe kapalı tutulacak ve bölünmüş yolun diğer iki şeritli kesiminden iki yönlü trafik akışı sağlanacak. 


Kükürtlü Caddesi çıkışı taşıt trafiğine kapatılarak, Kemalpaşa Caddesi-Eski Mudanya Caddesi güzergahından Merinos Kavşağına yönlendirilecek ve stadyum Caddesinden Altıparmak istikametine ulaşım sağlanacak. 


Çekirge İstikametinden gelen araçlar Mutlu sokaktan Çelik Palas oteli arka yol güzergahını kullanarak Hamzabey-Muradiye-Devlet Hastanesi güzergahını kullanabilecek. 


Bursa...