06 / 05 / 2024

Çekmece Hizmet Binası

Çekmece Hizmet Binası

Defne Belediyesi Meclisi, Mart ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Defne Belediye Meclisinin 2015 Mart ayı toplantısında değinilen konulardan bir tanesi Harbiye'deki heyelan alanı ve Şelaleler bölgesi idi.

Küçükçekmece Belediye Binası Enerji Kimlik Belgesi’ne kavuştu!

Türkiye'nin ilk BREEAM Yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliği taşıyan Küçükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, ‘Enerji Kimlik Belgesi’ne kavuştu.

Küçükçekmece Hizmet Binası ilk BREEAM sertifikalı kamu binası oldu!

Dünya aydınlatma sektörünün önemli yayın kuruluşlarından 'MondoArc' dergisi önderliğinde yapılan 'Uluslar arası Aydınlatma Tasarım Yarışmasında Küçükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, 'Düşük Bütçeli Cephe Aydınlatması' tasarımı kategorisinde dünya üçüncüsü

Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası dünya 3.sü oldu!

Dünya aydınlatma sektörünün önemli yayın kuruluşlarından olan ‘MondoArc’ dergisi önderliğinde yapılan yarışmada Küçükçekmece Belediyesi Hizmet Binası, ‘Düşük Bütçeli Cephe Aydınlatması’ tasarımı kategorisinde dünya üçüncüsü oldu.

Küçükçekmece Belediye Binası ilk yeşil sertifikalı kamu binası oldu!

Türkiye'nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası,' Uluslararası Aydınlatma Tasarını Yarışması'nda dünya üçüncüsü oldu.

Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası dünya üçüncüsü oldu!

Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası, ‘’Uluslar arası Aydınlatma Tasarım Yarışması’’nda dünya üçüncüsü oldu.

Küçükçekmece Belediye binası dünya üçüncüsü oldu!

Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası, ‘’Uluslar arası Aydınlatma Tasarım Yarışması’’nda dünya üçüncüsü oldu.

Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası kamu spotuyla tanıtıldı!

Engelli vatandaşlara pozitif ayrıcalıklar sağlayan, Türkiye’nin ilk yeşil sertifikalı kamu binası olma özelliğine sahip Küçükçekmece Belediyesi hizmet binası, hazırlanan kamu spotuyla engelli vatandaşlara tanıtıldı.

Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binası açıldı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bakırköy'deki Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi hizmet binasının açılışında yaptığı konuşmada, sağlık sistemlerinin birçok gelişmiş ülkede dahi örnek olarak gösterildiğini belirtti...

İdris Güllüce Amasya Tapu Müdürlüğü hizmet binası açılış törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı idris Güllüce 9 Şubat Pazar günü Amasya'da olavak. Güllüce, saat 11'de Amasya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü'nün Hizmet Binası Açılış Töreni'ne katılacak...

Adana SGK İl Müdürlüğü hizmet binası inşaatında göçük meydana geldi!

SGK İl Müdürlüğü hizmet binasının inşaatında beton kalıplarının çökmesi sonucu göçük meydana geldi. Bir işçi inşaattan düşerek ağır yaralandı, enkaz altında kaldığı tahmin edilen işçinin kurtarılması için çalışma başlatıldı

Bolvadin Belediyesi yeni hizmet binasının temeli atıldı!

Afyonkarahisar’ın Bolvadin İlçe Belediyesi'nin yeni hizmet binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Yeni hizmet binasının 3 milyon 89 bin lira bedelle ihalesi yapıldı ve 2014 yılında tamamlanması hedefleniyor...

Atatürk Orman Çiftliği Başbakanlık Hizmet Binası'na birbirinden farklı bilirkişi raporları!

Mimarlar Odasından yapılan açıklamada, Bakanlar Kurulunun Atatürk Orman Çiftliğinde Başbakanlık Hizmet Binası yapılan Gazi yerleşkesini kentsel dönüşüm alanı ilan etmesinin ardından, bilirkişilerin farklı raporlar hazırladığı belirtildi.

Erzincan'da satılık kargir hizmet binası ve lojman: 5 milyon 297 bin liraya!

Erzincan İl Özel İdaresi İl Encümeni Başkanlığı Erzincan Merkez 'de yer alan kargir hizmet binası ve lojmanı satışa çıkardı. İhale 5 Şubat 2014 tarihinde saat 10:30 'da gerçekleştirilecek.

Çekmece Hizmet Binası Haberi

Çekmece Hizmet Binası

Çekmece Hizmet Binasında yapılan toplantıda daha önce görüşülen imar planı değişiklikleri ile ilgili komisyon raporları sunuldu. Meclis üyelerinin görüş bildirmelerinin ardından imar planı değişikliklerine ilişkin konular oylamaya sunularak kabul edildi. Ayrıca gündeme alınan diğer imar planı konularının incelenmek üzere komisyona havale edilmesi oybirliği ile kabul edildi. 

Defne Belediye Meclisinin 2015 Mart ayı toplantısında değinilen konulardan bir tanesi de Harbiye'deki heyelan alanı ve Şelaleler bölgesi idi. 


Meclis Üyesi Selim Matkap, önemli bir kültür ve tarih mirası olan Harbiye ve Şelaleler bölgesinin yıllarca ihmal edilmiş olmasına ve artık konuyla ilgili somut çalışmaların yapılması gerektiğine dikkat çektiği konuşmasında, Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman'a bölge ile ilgili çalışmalarından ve girişimlerinden dolayı teşekkür etti. 


Özellikle son yağışlardan ciddi boyutta etkilenen Şelale havzası ve Ürgen Caddesi'nin durumunun...