04 / 05 / 2024

çekmeköy belediyesi eşya yardımı

çekmeköy belediyesi eşya yardımı

Geçtiğimiz günlerde bir marangoz atölyesinde başlayan ve kısa sürede etrafındaki üç binayı kullanılamaz hale getiren yangında evleri zarar gören 5 ailenin yaraları, Çekmeköy Belediyesi tarafından sarıldı...

Çekmeköy Belediyesi'nden ticaret imarlı arsa!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 38 milyon 47 bin 500 TL olarak açıklandı.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Artbahçe Çekmeköy konut projesinde tapu hemen teslim! Yaşam resmen başladı...

Anadolu Şehircilik Yatırım tarafından Çekmeköy'de hayata geçirilen Artbahçe Çekmeköy konut projesinde satışlar devam ediyor. Hemen tapu teslim edilen projede yaşan ise başladı.

Çekmeköy'de konut imarlı 364 metrekarelik arsa satılıyor! Megakentte son dakika fırsatı! 

İstanbul Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy'deki 364,08 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Çekmeköy'de yer alan arsanın muhammen bedeli kaç TL? İşte o satış ile ilgili ayrıntılar...

Çekmeköy Belediyesi arsa satacak! Megakentte imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Taşdelen'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticaret ve hizmet alanı imarlı.

Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Çatalmeşe Mahallesi, 182 ada, 9 parsel ile kısmen kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Hüseyinli, Sırapınar, Ömerli Batı Bölgesi, Merkez ve Koçullu, Alemdağ Merkez ve Çevresine Turizm, Özel Sağlık, Özel Eğitim ve Sosyal Kültürel Tesis Alanlarına ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere Çekmeköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Hüseyinli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Çatalmeşe Mahallesi, 153, 155, 184, 189, 190 adaların bir kısmı ile 154, 175, 176, 177, 178 adaların tamamının 18. Madde sınırı dışına çıkarılmasına ilişkin 1/5000 ölçekli 24.11.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ - Ekşioğlu Mahallesi, kısmen 525 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Çekmeköy Alemdağ'da eski binalar dönüşecek!

Çekmeköy Belediyesi, Alemdağ, Ekşioğlu ve Çatalmeşe Mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni imar planını devreye aldı. 

Çekmeköy'de aile sağlığı merkezi inşa ediliyor!

Çekmeköy Belediyesi, Küçükkoru Aile Sağlığı Merkezi ve Bağımlılık Danışma Merkezi için inşaat çalışmalarına başladı.

Çekmeköy Reşadiye Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Reşadiye Mahallesi, 813 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

çekmeköy belediyesi eşya yardımı Haberi

çekmeköy belediyesi eşya yardımı


Çekmeköy’de 3 binanın hasar gördüğü yangında evlerini kaybeden aileler, belediyenin yardımıyla yeni evlerine kavuştu.

Geçtiğimiz günlerde bir marangoz atölyesinde başlayan ve kısa sürede etrafındaki üç binayı kullanılamaz hale getiren yangında evleri zarar gören 5 ailenin yaraları, Çekmeköy Belediyesi tarafından sarıldı. Yangında evlerinin tamamını kaybeden 3 aile ve evleri kısmen zarar gören iki aileyi ziyaret eden Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ailelerin yeni evlerine ve eşyalarına kavuşmaları için çalışma başlattı.


Çekmeköy Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde 5 aile, 5 gün içinde yeni evlerine yerleştirildi. Evlerini tamamen kaybeden ailelerin yeni ev tutabilmeleri için doğal afet ve yangın kriterlerinden değerlendirme yapılarak nakdi yardım çıkarıldı. Çekmeköy Belediyesi’nin Yardım Esasları Kurulu tarafından yapılan değerlendirmeler sonucunda ailelerin; koltuk takımından buzdolabına, mutfak eşyasından çamaşır...