12 / 05 / 2024

Çekmeköy Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Çekmeköy Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar

Çekmeköy Belediyesi Ekim Meclisi’nin üçüncü birleşimi Meclis Birinci Başkan Vekili Selamet Aygün başkanlığında toplandı. 7 maddenin gündeme alındığı toplantıda Çekmeköy Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi de görüşüldü.

Çekmeköy Belediyesi 2016 Faaliyet Raporu kabul edildi!

Çekmeköy Belediyesi Nisan Meclisi’nde 2016 Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi. Toplantı Meclis 1. Başkan Vekili Selamet Aygün’ün başkanlığında gerçekleşti.

İELEV Özel Lisesi'nin yeni binası Çekmeköy'de açıldı!

2014-2015 eğitim-öğretim yılında eğitime başlayan ve Dünya Alman Okullar Birliği (WDA) üyesi olan İELEV Özel Lisesinin, 20 Eylül 2016 Salı günü Çekmeköy yerleşkesinde yer alan yeni binasının açılışı gerçekleşti.

Çekmeköy'de 11.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Çekmeköy Köyiçi'nde üzerinde kargir ev, kerpiç ahır ve bahçe bulunan arsayı satışa çıkardı. Toplam satış bedeli 11 milyon 348 bin 428 TL olarak belirlenen arsanın ihalesi 25 Mayıs 2016'da gerçekleşecek.

Dreamlife 2 Çekmeköy’de yükselecek!

Geçen yıl, beş ay arayla yapılan iki genel seçim nedeniyle hız kesen inşaat sektörü, 2016’dan umutlu. Yeni yılla birlikte Çekmeköy DREAMLIFE Konutları’nın inşaat çalışmalarını başlatan Avrasyaİnt, yeni projelerin müjdesini verdi.

Çekmeköy Belediyesi 2016'nın ilk toplantısını gerçekleştirdi!

Çekmeköy Belediye Meclisi Ocak ayı Birinci Birleşimi, Meclis 1. Başkan Vekili Selamet Aygün başkanlığında toplandı. Belediye meclis salonunda gerçekleşen birleşimde 10 gündem maddesi görüşüldü.

EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Satışlarına 2016 yılının ilk çeyreğinde başlayacağı projenin büyük çoğunluğu yeşil alandan meydana geliyor. Proje EgeYapı Group ve Casper imzasıyla yükselecek. Peki EgeYapı Group Çekmeköy Projesi nerede?

Ege Yapı ve Casper'ın Çekmeköy projesi 2016'da satışa çıkacak!

Anadolu yakasının yükselen değeri Çekmeköy’de yeni konut projesi başlatılıyor. Ege Yapı ve Casper ortaklığında 45 bin metrekare alan üzerinde inşa edilecek projeye 310 milyon liralık yatırım yapılacak.

Çekmeköy-Üsküdar Metro Hattı'nın açılışı 1 yıl ertelendi!

Anadolu yakasının ikinci metro hattı olacak Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosu 1 yıl gecikiyor. Doğuş İnşaat'ın yapımını üstlendiği ve bu yıl açılması planlanan hattın açılışı Eylül 2016'ya ertelendi.

Üsküdar- Ümraniye- Çekmeköy metrosunun açılışı ertelendi!

Anadolu yakasının ikinci metro hattı olacak Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosu 1 yıl gecikiyor. Doğuş İnşaat tarafından hayata geçirilen ve bu yıl açılması planlanan metro hattının açılışı Eylül 2016′ya ertelendi.

Çekmeköy Üsküdar metro hattının açılışı ertelendi!

Doğuş inşaat tarafından hayata geçirilen ve bu yıl açılması planlanan Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattının açılışı Eylül 2016'ya ertelendi.

Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi!

3. Köprü bağlantı yoluna sadece 1.5 km mesafede konumlan proje ön talep toplanmaya devam ediyor. Çekmeköy EgeYapı Group satış tarihi 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

Çekmeköy EgeYapı Group Evleri nerede?

Ön talep toplanmaya devam eden projede satışlar 2016 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor. Projede peyzaj alanında birçok ağaç bulunuyor. Peki Çekmeköy EgeYapı Group Evleri nerede?

Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu ne zaman açılacak?

Üsküdar-Çekmeköy-Ümraniye metrosu 2016 yılının son çeyreğinde hizmete açılacak. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, 2016 yılından itibaren kentsel dönüşüm adına hızlı gelişmelerin yaşanacağını kaydetti.

Çekmeköy Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar Haberi

Çekmeköy Belediyesinin 2016 bütçesi ne kadar


Çekmeköy Belediyesi Ekim Meclisi’nin üçüncü birleşimi Meclis Birinci Başkan Vekili  Selamet Aygün başkanlığında toplandı. 7 maddenin gündeme alındığı toplantıda Çekmeköy Belediyesi’nin 2016 yılı bütçesi de görüşüldü.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, 2016 yılı için 185 milyon olarak bütçe ile ilgili meclis üyelerini bilgilendirdi. Başkan Poyraz, “2009 yılında 30 milyon olan bütçemizi 2016 yılında 185 milyona çıkardık.  Bu büyümede çalışanlarımızın ve meclis üyelerimizin katkısı çok büyük.  Bu süreç içinde kamuya, devam eden işlerdeki vadeli borçlanmalar dışında hiçbir borcumuz yok. Baktığımızda gelir gider dengeleri arasında bir açıklık yok. Bir belediyenin en büyük geliri imar kalemidir. Kentsel dönüşüm yasasından sonra bu kalemimizde büyük düşüş yaşandı. Belediyelerin diğer bir gelir kalemi de arsa satışları. Bizim belediyemizin 7 yıllık hizmet süresince arsa satışlarından elde ettiği...