29 / 04 / 2024

çekmeköy boş arsa

çekmeköy boş arsa

İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi Küçükkoru mevkiinde 8 dönüme yakın arsa satışa çıkıyor. Ormana yakınlığı dolayısıyla son derece temiz bir havaya sahip olan arsanın 3. Köprü ve bağlantı yollarının hemen karşısında.

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

Çekmeköy Belediyesi'nden ticaret imarlı arsa!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy'de yer alan ticaret alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın muhammen bedeli 38 milyon 47 bin 500 TL olarak açıklandı.

Çekmeköy'de konut imarlı 364 metrekarelik arsa satılıyor! Megakentte son dakika fırsatı! 

İstanbul Çekmeköy Belediyesi, Çekmeköy'deki 364,08 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Çekmeköy'de yer alan arsanın muhammen bedeli kaç TL? İşte o satış ile ilgili ayrıntılar...

Çekmeköy Belediyesi arsa satacak! Megakentte imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Taşdelen'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa ticaret ve hizmet alanı imarlı.

Çekmeköy Çatalmeşe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Çatalmeşe Mahallesi, 182 ada, 9 parsel ile kısmen kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

İş GYO, Çekmeköy'den arsa aldı! 

İş GYO İstanbul Çekmeköy'de yer alan 7 bin 871 metrekare yüz ölçüme sahip arsanın alınacağını Ocak ayının ilk günlerinde resmen duyurmuştu. O arsa ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İşte ayrıntılar...

İş GYO Çekmeköy Ömerli'den 37.9 milyon TL'ye arsa alıyor!

İş GYO, İstanbul ili, Çekmeköy ilçesi, Ömerli Mahallesi'nde yer alan 7 bin 871 metrekare yüz ölçümlü arsayı 37.9 milyon TL'ye satın alacak. İşte ayrıntılar...

İstanbul Çekmeköy'de konut imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Merkez'de yer alan arsayı satışa çıkardı.

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Arsa yatırımı yapmak isteyenlere Çekmeköy Belediyesi'nden büyük fırsat! Resmi Gazete'de yayımlandı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, Çekmeköy Hüseyinli'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İş GYO, Anadolu Hayat Emeklilik'in Çekmeköy'deki arsasını aldı!

IS GYO İstanbul'da bulunan Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. mülkiyetindeki Çekmeköy-Ömerli Arsa Alımı Tapu İşlemleri hakkında açıklama yaptı. 

Çekmeköy Sırapınar 1/1000  ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi, 755 parselin Bitişiğindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

Çekmeköy Alemdağ-Ekşioğlu Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ - Ekşioğlu Mahallesi, kısmen 525 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

çekmeköy boş arsa Haberi

çekmeköy boş arsa

İstanbul'da butik konut projesi geliştirmek üzere arsa arayanların ilgileneceği 7 bin 910 metrekare yüzölçümündeki arsa Çekmeköy'de Merkez Mahallesi'nde yer alıyor. Ormana yakınlığı dolayısıyla son derece temiz bir havaya sahip olan arsanın 3. Köprü ve bağlantı yollarının hemen karşısında. 


Emsali yükselecek

Yüzölçümü olarak bölgede proje geliştirmeye uygun nadir arsalar arasında yer alan taşınmazın imarı, tüm Çekmeköy'de yapılaşma durdurulduğu için bulunmuyor. Fakat arsanın işlem önceki 0.60 emsale sahip olduğunu dile getiren yetkililer, daha küçük komşu parsellerde dahi 1.5 emsal bulunduğuna dikkat çekerek bu parselinde en az 1.5 emsale sahip olması gerektiğini ileri sürüyor.


Arsanın meyilli bir yapısı olduğu için teraslı projelere uygun olduğuna dikkat çeken yetkililer, "Eğimli yapı hem konutların birbirlerinin görüş açılarını kesmeden yapılaşma imkanı sunuyor hem de temiz orman havasından yararlanabilmek için...