10 / 05 / 2024

Çekmeköy Doğa Park genişletildi mi

Çekmeköy Doğa Park genişletildi mi

Çekmeköy’ün yeşiline yeşil katan Çekmeköy Belediyesi şimdi de Doğa Park'a ilave ettiği 60 bin metrekarelik yeşil alanın açılışını yaptı.

Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla!

Ağaoğlu İnşaat tarafından Çekmeköy'de yükselen Çekmeköy Park'ta yüzde 75 peşin 36 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta daire fiyatları ne kadar? Ağaoğlu Çekmeköy Park'ta hangi konut tipleri var? Ağaoğlu Çekmeköy Park ile ilgili detaylar...

İstanbul Çekmeköy'de son dakika imar değişikliği! Park alanı yapılaşmaya açıldı: Konut yapılacak!

İBB Meclisi'nin haziran ayı oturumlarında, Çekmeköy Ömerli Mahallesi'nde dikkatleri çeken bir plan değişikliği yapıldı. Buna göre park alanı yapılaşmaya açıldı.

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Diba Emlak İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de Diba Sağinç tarafından açıldı.

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Dnz Telekomünikasyon Lojistik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sebat Deniz ve Hikmet Deniz ortaklığında açıldı.

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi açıldı!

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Işık tarafından açıldı.

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Bosphorus Yatırım Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Çekmeköy Şubesi 500 bin TL bedelle  Nergiz Doğrayıcı tarafından açıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Paz.Ve Tic. A.Ş.İstanbul Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Birbahçe Çekmeköy nerede?

Birleşim Grup tarafından Çekmeköy'de hayata geçen Birbahçe Çekmeköy satışa çıktı. Peki, Birbahçe Çekmeköy nerede? İşte detaylar...

Polatlar Cephe Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy şubesi açıldı!

Polatlar Cephe Yapı Elemanları İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy şubesi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Bektur tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Doğa Park Şubesi bugün Çekmeköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Çekmeköy'de çocuk parkı yerine benzin istasyonu mu inşa edilecek?

Çekmeköy Belediyesi’nin çocuk parkını benzin istasyonuna çeviren imar planı değişikliği teklifi İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclisi'nde oy çokluyla kabul edildi. 

Çekmeköy Doğa Park genişletildi mi Haberi

Çekmeköy Doğa Park genişletildi mi


Çekmeköy Belediyesi doğası ve yeşil alanlarıyla İstanbul’un ciğerleri konumunda olan Çekmeköy’ün yeşiline yeşil katıyor. 7’den 70’etüm yaş gruplarının ziyaret ettiği Doğa Park’a 60 bin metrekarelik yeni bir alan ilave edildi. Yeni yürüyüş ve bisiklet yolları, dinlenme ve piknik alanlarıyla hizmete açılan Doğa Park ilave alanı, Çekmeköylülerin en uğrak mekanlarından biri olacak. Yapım aşamasında 800 ağacın dikildiği Doğa Park’a belli aralıklarla 5 bin ağacın daha dikilmesi planlanıyor.


Doğa Park’ta yapılan açılış törenine Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Salih Kırıcı  ve  çok sayıda vatandaş katıldı.



Çekmeköy...